Real Madrid vs. Barcelona
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát mert akkor nem mi nyertük a bajnokságot, hanem ők veszítették el. Nem érted?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az egesz szezonban egy darab büntetőt nemfújtak ellenetek de nyilván az a betis elleni megnem adott gól a csalás és azon múlt a bajnoki cím.csala írta:.Vagy a Betis elleni meg nem adott gól,ami majd egy méterrel áthaladt a vonalon,és a bíró meg a "partjelző nem látta.
Majdnem egy évtizeden keresztül hozott két csapat szinte hasonló teljesítményt a bajnokságban és valahogy 1-2 ponttal szinte mindig mi húztuk a rövidebbet de amikor véletlenül nem még akkor is ti vertétek a nyálatokat. Nincs pofátlanabb egy barsza szurkolónál.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
gyakori jelenség amúgy a fórumon hogy barcaskent eljátssza valaki T/1ben a madridistat?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jaja te$$, durva ahogy lejáratják a barszát, nem semmi ez az egész.csala írta: Egyébként a nyakamat rá merném tenni hogy itt arról van szó,hogy szépen vissza lett csorgatva saját zsebekre a papíron kifizetett pénz.Nem Negreira jelölte ki a bírókat a mérkőzésekre hanem a spanyol szövetség.Elég régóta követem a spanyol focit,kizártnak tartom hogy itt mérkőzéseken történő lefizetések történtek volna a Barcelona érdekében.Sőtt volt olyan hogy az utolsó fordulóban bukták el a bajnokságot egy szabályos gólt elvéve tőlük az Atleticoval szemben.Vagy a Betis elleni meg nem adott gól,ami majd egy méterrel áthaladt a vonalon,és a bíró meg a "partjelző nem látta.Szóval itt arról van szó hogy saját zsebre játszottak mind két oldalon,viszont ezt a barsza fogja megszívni mert egyik sem fogja bevallani hogy loptak.Tebasz kicsinálja a barszát,de ezzel együtt a La ligát is padlóra teszi,ill már szinte padlóra is tette.Még ha ki is derülne idővel hogy nem történt semmi,akkor is be van mocskolva a barsza neve,mert az emberekben az marad meg hogy csaltak,meg lefizették a bírót.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mikor Fabregas a seggébe térdelt meg tolta alkarral előre az Atleticost, akiről odapattan a kurvára lesen lévő Messi elé?csala írta: Sőtt volt olyan hogy az utolsó fordulóban bukták el a bajnokságot egy szabályos gólt elvéve tőlük az Atleticoval szemben.
link
Végül is les nem volt, csak Fabregas volt túl kíváncsi ánuszrózsa tájékon
Hagyjuk ezeket kérlek....
2006/2007es szezon, utolsó előtti meccs, Messi kézzel ütött gólt 0-1nél, ha nincs a 90. perces csoda, ami már csak az El Tamudazo néven fut a Real meg a Barca meccsen is és nem lett volna mindkettő 2-2, akkor konkrétan elcsaltak volna egy bajnoki címet a Barcának, szerencsére jött Tamudo meg Nistelrooy, valós időben kb 17 sec különbség volt a gólok között
Azt mi volt a sajtóban? Nem az hogy Messi elcsalt majdnem egy bajnoki címet mert kèzzel ütött gólt…. Dehogy….
Mindenhol fel volt szopva geci hogy ő Maradona második eljövetele bazdmeg Hányinger volt ez a kettős mérce mindig is, de legalább kiderült nem csak a sajtóban volt ez, hanem a bíróknál is jó kis pénzért
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ugyanazért amiért például a Psg bayern után senki fel se hozta, hogy Messi mekkora egy nulla volt a két meccsen. (ezzel szembe ugye a vb győzelemkor csak messit lathattuk a cimlapokon.) tehat mert egy undorító elfogult szar a média itthon.Mester77 írta: itthon miért ilyen nagy a csend a témában ? Nem látom sehol ORDÍTÓ NAGY BETŰKKEL és címlapokkal.
Pedig, lássuk be, azért kezd egyre erősebb lenni a sztori. Ez nem bír hírértékkel?
Persze értem én, a viniciust újra balhezott a meccsen, amin nem volt kaput eltaláló lövése a királyi gárdának az valóban hasznosabb
Egyébként a nyakamat rá merném tenni hogy itt arról van szó,hogy szépen vissza lett csorgatva saját zsebekre a papíron kifizetett pénz.Nem Negreira jelölte ki a bírókat a mérkőzésekre hanem a spanyol szövetség.Elég régóta követem a spanyol focit,kizártnak tartom hogy itt mérkőzéseken történő lefizetések történtek volna a Barcelona érdekében.Sőtt volt olyan hogy az utolsó fordulóban bukták el a bajnokságot egy szabályos gólt elvéve tőlük az Atleticoval szemben.Vagy a Betis elleni meg nem adott gól,ami majd egy méterrel áthaladt a vonalon,és a bíró meg a "partjelző nem látta.Szóval itt arról van szó hogy saját zsebre játszottak mind két oldalon,viszont ezt a barsza fogja megszívni mert egyik sem fogja bevallani hogy loptak.Tebasz kicsinálja a barszát,de ezzel együtt a La ligát is padlóra teszi,ill már szinte padlóra is tette.Még ha ki is derülne idővel hogy nem történt semmi,akkor is be van mocskolva a barsza neve,mert az emberekben az marad meg hogy csaltak,meg lefizették a bírót.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
itthon miért ilyen nagy a csend a témában ? Nem látom sehol ORDÍTÓ NAGY BETŰKKEL és címlapokkal.
Pedig, lássuk be, azért kezd egyre erősebb lenni a sztori. Ez nem bír hírértékkel?
Persze értem én, a viniciust újra balhezott a meccsen, amin nem volt kaput eltaláló lövése a királyi gárdának az valóban hasznosabb
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Másodosztály egy évre. Plusz pénzbünti.
Bármilyen hihetetlen de ezzel járnának a legjobban.
Ha már bünti van.
Bármilyen hihetetlen de ezzel járnának a legjobban.
Ha már bünti van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én egy pontot nem vennék el tőlük meg bajnoki címet. Irány a másodosztály meg 5 év europatol valo eltiltas csalás miatt azt a hajukra kenhetik az egész korszakukat senkit nem fog erdekelni a messi éra rajtuk kívül ha az lesz a vége, hogy a bírók lefizetése miatt a másodosztályban kötöttek ki.Professore írta: Személy szerint rohadtul nem érdekel sem az ESL sem az hogy a LaLigaval mi lesz de ezek vagy 17 éven keresztül szisztematikusan csaltak és meggyalázták ezt a sportot. Ehhez képest a Juve taknyos óvodás szint. Ha tényleg bizonyítható a dolog akkor minimum a másod osztály és még az is túl bari bánásmód. Most akkor kapjanak egy pénzbüntit meg pár pont levonást és lapozzunk? Hát a loxxxxnak is van vége. És még nekik áll feljebb most is....meg hogy elévült tehát szóra se érdemes. Beképzelt kisebbségi kompexusos csőcselék, hányinger az egész klubb ugy ahogy van. Megérdemelnek hogy helyre legyenek rakva végre egyszer a rohadt életben.
Nyilván nem ma jöttem le a falvédőről így akkor fogok meglepődni ha tényleg kivágják őket a ligából. Majd eltussolják akárcsak a City ügyét. Majd egy luzerrel elvitetik a balhét kapnak pár milla buntit meg meg mellé valami humbug bűntit (-10 pont) és kész. Bónuszban majd ezt is megmagyarázzák hogy ez is Franco miatt volt és ők valójában az áldozatok akiket meghurcolnak és még a béke Nobel díjra is neveznek jövőre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Személy szerint rohadtul nem érdekel sem az ESL sem az hogy a LaLigaval mi lesz de ezek vagy 17 éven keresztül szisztematikusan csaltak és meggyalázták ezt a sportot. Ehhez képest a Juve taknyos óvodás szint. Ha tényleg bizonyítható a dolog akkor minimum a másod osztály és még az is túl bari bánásmód. Most akkor kapjanak egy pénzbüntit meg pár pont levonást és lapozzunk? Hát a loxxxxnak is van vége. És még nekik áll feljebb most is....meg hogy elévült tehát szóra se érdemes. Beképzelt kisebbségi kompexusos csőcselék, hányinger az egész klubb ugy ahogy van. Megérdemelnek hogy helyre legyenek rakva végre egyszer a rohadt életben.
Nyilván nem ma jöttem le a falvédőről így akkor fogok meglepődni ha tényleg kivágják őket a ligából. Majd eltussolják akárcsak a City ügyét. Majd egy luzerrel elvitetik a balhét kapnak pár milla buntit meg meg mellé valami humbug bűntit (-10 pont) és kész. Bónuszban majd ezt is megmagyarázzák hogy ez is Franco miatt volt és ők valójában az áldozatok akiket meghurcolnak és még a béke Nobel díjra is neveznek jövőre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Szuperliga az angolokon múlik, nem a Barcan.
Nem tudom, én így erzem ezt nem tudjak megúszni. Az ügyészség nem ment volna bele ebbe, ha nem lennének biztosak sztem.
Itt az a nagyobb kep sztem, hogy a liga fogja ezt kegyetlenül megszivni. Ha kizárják őket, ha csak pénzbüntetés, de a szponzorok, tv jogok, stb. jó eséllyel mehetnek a levesbe.
Nem tudom, én így erzem ezt nem tudjak megúszni. Az ügyészség nem ment volna bele ebbe, ha nem lennének biztosak sztem.
Itt az a nagyobb kep sztem, hogy a liga fogja ezt kegyetlenül megszivni. Ha kizárják őket, ha csak pénzbüntetés, de a szponzorok, tv jogok, stb. jó eséllyel mehetnek a levesbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ki latott mar 30 pontos levonast.csala írta: Egyértelműen pénzbünti lesz,meg annyi pontlevonás amennyire szükség lesz hogy ne lehessenek bajnokok.H
Amugy erdekes szitu, ha csunyabban elmeszelnek oket (nem fogjak), akkor par evre annyi Perez nedves almainak az ESL-rol is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még kiderül Gaspart volt az utolsó tisztességes mohikán náluk.
15 év oomg. Egyébként ha szét lehet őket majd kapkodni, mint anno a (z ehhez képest úrifiú) juvét, szerintem Araujo és FdJ jöhetnek. Középpályás és kh mindig jól jön
Amúgy objektíven nézve itt már egy másodosztályba sorolás kevés. Az vicc.
15 év oomg. Egyébként ha szét lehet őket majd kapkodni, mint anno a (z ehhez képest úrifiú) juvét, szerintem Araujo és FdJ jöhetnek. Középpályás és kh mindig jól jön
Amúgy objektíven nézve itt már egy másodosztályba sorolás kevés. Az vicc.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- BlancoMark
Ja tehát 15 éven keresztül csalnak, megsértve a fair play legalapvetőbb értékeit, és még nekik áll feljebb amikor emiatt megütik a bokájukat? Ne szórakozzunk már.csala írta: Tebas ha anunciado que se presentará como acusación particular en el juicio contra el FC Barcelona y ha pedido a su homólogo en la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales, que siga sus pasos. "Lo dijimos, si llegaba al juzgado, nos íbamos a presentar. Se está cumpliendo lo que parecía que iba a pasar", señaló Tebas en un acto de LaLiga con la jugadora de bádminton Carolina Marín.
Egyértelműen pénzbünti lesz,meg annyi pontlevonás amennyire szükség lesz hogy ne lehessenek bajnokok.Ha így lesz szerintem jövőre már nem a Spanyol ligában fognak szerepelni hanem a francia vagy portugál bajnokságba lépnek át.Viszont ezzel a liga meg Tebasz megszívja rendesen az biztos.Állítólag már a DAZN meg a CVC is fel akarja bontani a La ligával kötött szerződést.
Na legalabb nem esnenek ki egy europai kupabol sem jovore, az tiszta siker, az feler egy gyozelemmel vegulis.ANDS írta: FC Barcelona fear being thrown out of the Champions League by UEFA next season in relation to payments they made to the Former Vice President of the Technical Committee of Referees in Spain, Jose Maria Enriquez Negreira, reports claim.
https://www.forbes.com/sites/tomsanders ... de26224948
European football governing body UEFA has requested information from the Spanish Football Federation regarding the Negreira case and is following its developments closely.
Behind the scenes at Camp Nou, it is said that there are "growing fears" of a potential sanction which could affect their participation in European competition next term in the 2023-2024 season.
Tebas ha anunciado que se presentará como acusación particular en el juicio contra el FC Barcelona y ha pedido a su homólogo en la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales, que siga sus pasos. "Lo dijimos, si llegaba al juzgado, nos íbamos a presentar. Se está cumpliendo lo que parecía que iba a pasar", señaló Tebas en un acto de LaLiga con la jugadora de bádminton Carolina Marín.
Egyértelműen pénzbünti lesz,meg annyi pontlevonás amennyire szükség lesz hogy ne lehessenek bajnokok.Ha így lesz szerintem jövőre már nem a Spanyol ligában fognak szerepelni hanem a francia vagy portugál bajnokságba lépnek át.Viszont ezzel a liga meg Tebasz megszívja rendesen az biztos.Állítólag már a DAZN meg a CVC is fel akarja bontani a La ligával kötött szerződést.
visszamenoleg is elfogadnek szivesen par bajnoki cimet amit ezekszerint osszecsaltak ezeknek a nyomorult szarosoknak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
Mint amikor messi egy clasicon a BERNABEUBAN 2 tizit is rúghatott?Realista24 írta: Ez azért elég komoly vádpont.
"Barça reached an agreement in exchange for money to get performances aimed at favoring the club in the referees' decision-making in matches".
Never forget