Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Elkaptam veletlenul a tv-ben a Her-t a legelejetol, hat ez meg mindig egy isteni film minden tekintetben. Szerintem Phoenix elete alakitasa.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Megvolt a hangyás Marvel film...volt némi időm, aztán beültem a moziba.
Felén aludtam, de a poénok és a látvány az rendben volt.
Más nem volt terítéken, bár lehet az animációs film jobban adta volna
Felén aludtam, de a poénok és a látvány az rendben volt.
Más nem volt terítéken, bár lehet az animációs film jobban adta volna
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig már a fociól is lejöttem, mégsincs időhehetheoriginal írta: Barlang? Vagy mi volt eddig?
Apocalypse now-al kapcsolatban erdemes megnezni a Hearts of darknesst is, ha volt film amit tomeny szopas volt megcsinalni…hogy aztan a Kramer kontra Kramer kapjon szobrokat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem ertem, hogy letezhet ma felnott ember, aki ezeket a filmeket meg nem lattanmate írta:Nope.Faust írta:Lost highway megvolt mar?
Lynctől gyakorlatilag eddig csak Twin Peaks (89-91 sorozat) volt meg, ami tetszett addig a bizonyos részig, utána meg úgy voltam vele évekig, hogy a kurva anyját, nem nézem meg több filmjét.
Blue Velvet és Eraserhead van listán, de még hátrébb, de beszúrom eléjük a Lost Highway-t, neked hiszek.
De még odébb lesz, most egyelőre van még pár klasszikus amit nem láttam és watchlisten előrébb van, olyan apróságok, mint a The Green Mile vagy a Apocalypse Now. Ezeket szintén évek óta kerülgetem, mint a forró kását, egyrészt mert a Shawshank Redemption is zavar amennyire túlértékelt, másrészt 3h ritkán van egyben
Barlang? Vagy mi volt eddig?
thereisonly1ronaldo
Apocalypse now eloszor ne a rendezoi legyen szerintem. En legeloszor azt lattam, es nagyon utaltam. Aztan par eve megneztem moziban es lehidaltam tole konkretan. De ha kemeny vagy, azzal kezded.
Eraserhead szerintem nezhetetlen, de megertem miert imadjak sokan. Blue velvetet nem tudtam anno vegignezni de ott rossz passzban voltam, mar nem is emlekszem semmire.
Eraserhead szerintem nezhetetlen, de megertem miert imadjak sokan. Blue velvetet nem tudtam anno vegignezni de ott rossz passzban voltam, mar nem is emlekszem semmire.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Attól fixen nem kell félni. Óriási film.nmate írta:
De még odébb lesz, most egyelőre van még pár klasszikus amit nem láttam és watchlisten előrébb van, olyan apróságok, mint a The Green Mile vagy a Apocalypse Now. Ezeket szintén évek óta kerülgetem, mint a forró kását, egyrészt mert a Shawshank Redemption is zavar amennyire túlértékelt, másrészt 3h ritkán van egyben
Remény szerintem is jócskán túl van értékelve, függetlenül attól, hogy egy kiváló film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Nope.Faust írta:Lost highway megvolt mar?
Lynctől gyakorlatilag eddig csak Twin Peaks (89-91 sorozat) volt meg, ami tetszett addig a bizonyos részig, utána meg úgy voltam vele évekig, hogy a kurva anyját, nem nézem meg több filmjét.
Blue Velvet és Eraserhead van listán, de még hátrébb, de beszúrom eléjük a Lost Highway-t, neked hiszek.
A Mullholand drive masodjara meg jobb, majd 1-2 ev mulva.
Lost highway megvolt mar? En annyira nem csipazom Lynchet, egy kurva nagy bloff a faszi, de azt a filmet imadom.
Nightmare alley
Nagyon faradt mar az oreg Guillermo, de ez legalabb vegre nezheto, nem a szokasos agyonesztetizalt sablontucat. De azert soha nem neznem meg megegyszer magamtol.
Lost highway megvolt mar? En annyira nem csipazom Lynchet, egy kurva nagy bloff a faszi, de azt a filmet imadom.
Nightmare alley
Nagyon faradt mar az oreg Guillermo, de ez legalabb vegre nezheto, nem a szokasos agyonesztetizalt sablontucat. De azert soha nem neznem meg megegyszer magamtol.
- nmate
Pont attól akinek ez a profiképe?Remy írta:Mondjuk csak kérdezned kellett volna, mert tényleg elég gyér.Faust írta: Malignant
Anyam borogass, ezt a fost. Pedig az alapotlet Mogus professzorral egesz jo. Ezt a James Want kukazhatnak mar az iparbol.
Tegnap is pótoltam egy nagy elmaradásomat: Mulhulland Drive. Te jó ég, hát kb. 1 órán át még ezen pörgött az agyam az ágyban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk csak kérdezned kellett volna, mert tényleg elég gyér.Faust írta: Malignant
Anyam borogass, ezt a fost. Pedig az alapotlet Mogus professzorral egesz jo. Ezt a James Want kukazhatnak mar az iparbol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Malignant
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a franciák vb címét is elvenném így, hogy oroszországban nyerték.lordgabi írta:Ha van olyan dolog, amire a hányás szmájli alap...Egy külföldön élő ukrán csoport nyílt levelet írt a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiának, amelyben megkérdőjelezi, hogy a versenyben maradhat-e a Top Gun: Maverick az idei Oscar-gálán, miután kiderült, hogy a filmet részben egy orosz oligarcha finanszírozta – írja a Deadline.
A hatalmas sikert hozó filmet számtalan kategóriában jelölték az idei Oscar-díjra, például a legjobb film, adaptált forgatókönyv, vágás, eredeti dal, hang és vizuális effektek.
A torontói székhelyű Ukrán Világkongresszus (UWC) felkérte az akadémiát, hogy vizsgálja felül a film Oscar-díjra való jogosultságát, miután a média januárban arról számolt be, hogy Dmitrij Ribolovljev orosz milliárdos közvetve hozzájárult a film finanszírozásához. Az orosz oligarcha szerepel a Volodimir Zelenszkij által szankcionált orosz üzletemberek listáján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ha van olyan dolog, amire a hányás szmájli alap...Egy külföldön élő ukrán csoport nyílt levelet írt a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiának, amelyben megkérdőjelezi, hogy a versenyben maradhat-e a Top Gun: Maverick az idei Oscar-gálán, miután kiderült, hogy a filmet részben egy orosz oligarcha finanszírozta – írja a Deadline.
A hatalmas sikert hozó filmet számtalan kategóriában jelölték az idei Oscar-díjra, például a legjobb film, adaptált forgatókönyv, vágás, eredeti dal, hang és vizuális effektek.
A torontói székhelyű Ukrán Világkongresszus (UWC) felkérte az akadémiát, hogy vizsgálja felül a film Oscar-díjra való jogosultságát, miután a média januárban arról számolt be, hogy Dmitrij Ribolovljev orosz milliárdos közvetve hozzájárult a film finanszírozásához. Az orosz oligarcha szerepel a Volodimir Zelenszkij által szankcionált orosz üzletemberek listáján.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Sleepers
Anno valami madridom filmklub körben volt, amiben nem voltam benne, szóval kb. azóta watchlisten van.
Az eleje kis klasszik, kilencvenes évekbeli mesélős gengszterfilm, aztán persze az események után átváltozik - onnantól egy szinttel lejjebb folytatja a film, meglehetősen felületes lesz, katarzis is lapos és valahogy hollywoodi is lett.
Kevin Bacon elviszi a show-t, még akkor is ha nincs sokat képernyőn.
Ez a 90-es évek amúgy kimeríthetetlen kincsesbányának tűnik még mindig.
Anno valami madridom filmklub körben volt, amiben nem voltam benne, szóval kb. azóta watchlisten van.
Az eleje kis klasszik, kilencvenes évekbeli mesélős gengszterfilm, aztán persze az események után átváltozik - onnantól egy szinttel lejjebb folytatja a film, meglehetősen felületes lesz, katarzis is lapos és valahogy hollywoodi is lett.
Kevin Bacon elviszi a show-t, még akkor is ha nincs sokat képernyőn.
Ez a 90-es évek amúgy kimeríthetetlen kincsesbányának tűnik még mindig.
- hehetheoriginal
tehat akkor nem kene a valosagra hasonlitania, ha mar megadjak a koritest neki?
tudom tudom, a marvel univerzumban barmi megtortenhet, csak gyere mar le rola vegre.
tudom tudom, a marvel univerzumban barmi megtortenhet, csak gyere mar le rola vegre.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attol meg nem kell minden filmnek melloznie a valosagot/realitast, mint az FF szerianak.Remy írta: Hehe beszarsz, óriási spoiler jön: EZ EGY FILM LESZ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Hehe beszarsz, óriási spoiler jön: EZ EGY FILM LESZ.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Jesus most lattam a koreot amit eloadnak, kabare az egesz, legalabb a fighter hasonlitott rendes mma-ra, itt meg megutik, razkodik a feje, teatralis gagyi az egesz, es eltelik ket másodperc, mire kapja a kovetkezot....lestat írta:Jaja forgatás. Ebben a filmben fog McGregor is szerepelni. Road House lesz a cime ha jol rémlik.soadroli írta:
az nem csak valami forgatáson volt?
Meg nyilvan 3-4 fullba fejre, leeresztett kezzel, minden vedekezes nelkul kapott utes utan meg vissza tud utni....
Lesz a vagonak dolga, hogy valahogy kinezzen a vasznon...
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jaja, megvolt az is.P. Krisz írta:Southpaw-t láttad Tőle ? Ott még ennél is jobban kitesizte magát.Mindenesetre brutal a fizikum.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema