Az mondjuk egy budos nagy rablas volt.P. Krisz írta:Angela Bassett volt a legnagyobb esélyesnek kikiáltva, Ő meg el is hitte, a reakciója ahhoz volt hasonló mint amikor Keaton helyett megkapta Eddie Redmayne.Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- P. Krisz
Angela Bassett volt a legnagyobb esélyesnek kikiáltva, Ő meg el is hitte, a reakciója ahhoz volt hasonló mint amikor Keaton helyett megkapta Eddie Redmayne.Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Másnapos gondolatok: az egész egy Ip Man & Rick and Morty egyveleg igazából.nmate írta: Amúgy nem volt rossz, nagyon kreatív szülemény lett.
De.
7 Oscar hatalmas túlzás, Banshees of Inisherin pl. semmit nem kapott, ahhoz főleg!)
Baromi hosszú, feleslegesen elnyújtott film, csak hogy belekerüljön minden ami kipattant az agyukbôl.
Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?lordgabi írta: Legjobb női mellékszereplő: Jamie Lee Curtis – Minden, mindenhol, mindenkor
Az Aftersunt latta mar valaki?
Nem biztos, hogy tudsz olyat mutatni, amit ne láttam volna, beleértve kétórás interjúkat is. De azért köszönöm!
Istenem, ha negyedannyira tehetséges lennék, mint ez az ember...
Istenem, ha negyedannyira tehetséges lennék, mint ez az ember...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
azért neki van egy pár olyanFaust írta: Szerintem Phoenix elete alakitasa.
most dobta fel a youtube, nem tudom láttad-e: Sir Roger Deakins Breaks Down His Most Iconic Films
- nmate
Amúgy nem volt rossz, nagyon kreatív szülemény lett.Realista24 írta: Rakerestem erre a Minden, mindenhol, mindenkor-ra.
Elso meglepetesem, hogy egy ilyen temaval ennyi szobrot lehet kapni.
De mondom jol van, kinai film, kicsit felhuzzak azt a regiot valamiert, de miert nem a legjobb kulfoldi film lett? Majd meglepetes ketto: amerikai film.
De.
7 Oscar hatalmas túlzás, Banshees of Inisherin pl. semmit nem kapott, ahhoz főleg!)
Baromi hosszú, feleslegesen elnyújtott film, csak hogy belekerüljön minden ami kipattant az agyukbôl.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Batman nem kapott 1-et sem, de az az ultrafos Fekete Párduc egyet behúzott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Legjobb jelmeztervezés: Fekete Párduc 2. – Ruth E. Carter
Oszkár beárazva
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon jó film az Everything, everywhere, a jelöltek közül a tökéletes helyre ment a best picture, bár szégyen hogy a Whalet sikerült elfelejteni jelölni.
Meg Frasernek is kijárt.
Féltem, hogy a Fabelmanst fogják túlszopkodni, aminél unalmasabb filmet keveset láttam tavaly, ha egyáltalán. Örülök, hogy semmit sem nyert végül
Meg Frasernek is kijárt.
Féltem, hogy a Fabelmanst fogják túlszopkodni, aminél unalmasabb filmet keveset láttam tavaly, ha egyáltalán. Örülök, hogy semmit sem nyert végül
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rakerestem erre a Minden, mindenhol, mindenkor-ra.
De mondom jol van, kinai film, kicsit felhuzzak azt a regiot valamiert, de miert nem a legjobb kulfoldi film lett? Majd meglepetes ketto: amerikai film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Istenem, ezt a túlszopott Minden, mindenhol, mindenkor-t...
Fraser! Ez a lényeg, semmi más.
Fraser! Ez a lényeg, semmi más.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Íme, az összes 2023-as Oscar-díjas:
Legjobb eredeti forgatókönyv: Minden, mindenhol, mindenkor – Daniel Kwan, Daniel Scheinert
Legjobb adaptált forgatókönyv: Women Talking – Sarah Polley, Miriam Toews regényéből
Legjobb női mellékszereplő: Jamie Lee Curtis – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb látványtervezés: Nyugaton a helyzet változatlan – Christian M. Goldbeck, Ernestine Hipper
Legjobb smink és haj: A bálna – Adrien Morot, Judy Chin, Anne Marie Bradley
Legjobb operatőr: Nyugaton a helyzet változatlan – James Friend
Legjobb vágás: Minden, mindenhol, mindenkor – Paul Rogers
Legjobb hang: Top Gun: Maverick – Mark Weingarten, James H. Mather, Al Nelson, Chris Burdon, Mark Taylor
Legjobb vizuális effektek: Avatar: A víz útja – Joe Letteri, Richard Baneham, Eric Saindon, Daniel Barrett
Legjobb animációs rövidfilm: The Boy, the Mole, the Fox and the Horse – Charlie Mackesy, Matthew Freud
Legjobb animációs film: Pinokkió – Guillermo del Toro
Legjobb férfi mellékszereplő: Ke Huy Quan – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb rövid dokumentumfilm: The Elephant Whisperers – Kartiki Gonsalves, Guneet Monga
Legjobb dokumentumfilm: Navalnij – Daniel Roher, Odessa Rae, Diane Becker, Melanie Miller, Shane Boris
Legjobb rövidfilm: An Irish Goodbye – Tom Berkeley, Ross White
Legjobb idegen nyelvű film: Nyugaton a helyzet változatlan (Németország)
Legjobb eredeti filmzene: Nyugaton a helyzet változatlan – Volker Bertelmann
Legjobb eredeti betétdal: Naatu Naatu – M. M. Keeravani, Chandrabose – RRR
Legjobb rendező: Daniel Kwan, Daniel Scheinert – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb női főszereplő: Michelle Yeoh – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb férfi főszereplő: Brendan Fraser – A bálna
Legjobb film: Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb eredeti forgatókönyv: Minden, mindenhol, mindenkor – Daniel Kwan, Daniel Scheinert
Legjobb adaptált forgatókönyv: Women Talking – Sarah Polley, Miriam Toews regényéből
Legjobb női mellékszereplő: Jamie Lee Curtis – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb látványtervezés: Nyugaton a helyzet változatlan – Christian M. Goldbeck, Ernestine Hipper
Legjobb smink és haj: A bálna – Adrien Morot, Judy Chin, Anne Marie Bradley
Legjobb operatőr: Nyugaton a helyzet változatlan – James Friend
Legjobb vágás: Minden, mindenhol, mindenkor – Paul Rogers
Legjobb hang: Top Gun: Maverick – Mark Weingarten, James H. Mather, Al Nelson, Chris Burdon, Mark Taylor
Legjobb vizuális effektek: Avatar: A víz útja – Joe Letteri, Richard Baneham, Eric Saindon, Daniel Barrett
Legjobb animációs rövidfilm: The Boy, the Mole, the Fox and the Horse – Charlie Mackesy, Matthew Freud
Legjobb animációs film: Pinokkió – Guillermo del Toro
Legjobb férfi mellékszereplő: Ke Huy Quan – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb rövid dokumentumfilm: The Elephant Whisperers – Kartiki Gonsalves, Guneet Monga
Legjobb dokumentumfilm: Navalnij – Daniel Roher, Odessa Rae, Diane Becker, Melanie Miller, Shane Boris
Legjobb rövidfilm: An Irish Goodbye – Tom Berkeley, Ross White
Legjobb idegen nyelvű film: Nyugaton a helyzet változatlan (Németország)
Legjobb eredeti filmzene: Nyugaton a helyzet változatlan – Volker Bertelmann
Legjobb eredeti betétdal: Naatu Naatu – M. M. Keeravani, Chandrabose – RRR
Legjobb rendező: Daniel Kwan, Daniel Scheinert – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb női főszereplő: Michelle Yeoh – Minden, mindenhol, mindenkor
Legjobb férfi főszereplő: Brendan Fraser – A bálna
Legjobb film: Minden, mindenhol, mindenkor
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Azert az operatorok kozott nem szokott lenni ekkora faszsag, nem atitatott sznobizmussal/politikaval/wokenessel es egyeb baromsagokkal. Persze vannak anomaliak (mint pl maga Deakins esete is), de az altalaban a nagyon eros mezonynek koszonheto, egyertelmu eseteket azert nem szoktak “kifelejteni”.
De abban egyetertunk, hogy ki a faszt erdekel, bar kesz voltam a raketatamadasra, ha Roger nem kap a 2049-ert csak hogy vegre egy no is nyerhessen operatori oscart, de nem mertek meghuzni.
De abban egyetertunk, hogy ki a faszt erdekel, bar kesz voltam a raketatamadasra, ha Roger nem kap a 2049-ert csak hogy vegre egy no is nyerhessen operatori oscart, de nem mertek meghuzni.
- nmate
Oszkár gála egy rakás szar, az a vélemény, be kéne szántani a woke pc faszságaival együtt a vérbe. Meg amúgy szakmailag sosem ez volt a csúcs, csak névre.
Nem lattam az osszes jeloltet, de a Batman az valami irgalmatlanul jol nez ki, oriasi szellemi munka es szakmai alazat es szeretet van mogotte, kb blaszfemia kategoria hogy jeloles nelkul maradt.
- P. Krisz
Deakins azt mondja, hogy a Batman volt 2022 legjobban fényképezett filmje és sznobság miatt nem jelölték Oscarra, a Top Gunnal együtt.
Faust ?
Faust ?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egyik kedvenc filmem... Kevin Bacon, Brad Pitt, Robert de Niro... Igazi kincs.nmate írta: Sleepers
Anno valami madridom filmklub körben volt, amiben nem voltam benne, szóval kb. azóta watchlisten van.
Az eleje kis klasszik, kilencvenes évekbeli mesélős gengszterfilm, aztán persze az események után átváltozik - onnantól egy szinttel lejjebb folytatja a film, meglehetősen felületes lesz, katarzis is lapos és valahogy hollywoodi is lett.
Kevin Bacon elviszi a show-t, még akkor is ha nincs sokat képernyőn.
Ez a 90-es évek amúgy kimeríthetetlen kincsesbányának tűnik még mindig.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- nzooli93
A Fabelman család
Egy újabb film,ami a filmkészítés előtt tiszteleg,mint tette a Volt egyszer egy hollywod, és anno Scocerse Hugo-ja. Itt Spielberg egy családi drámát használ ehhez, ami semmi extrát nem tartogat, mégis a színészek, és az egész hangulata berántott teljesen. 150 perc helyett lehetett volna 110-120,de tetszett így is. Sziget szellemei mellett ez tetszik tavalyról a legjobban.
Egy újabb film,ami a filmkészítés előtt tiszteleg,mint tette a Volt egyszer egy hollywod, és anno Scocerse Hugo-ja. Itt Spielberg egy családi drámát használ ehhez, ami semmi extrát nem tartogat, mégis a színészek, és az egész hangulata berántott teljesen. 150 perc helyett lehetett volna 110-120,de tetszett így is. Sziget szellemei mellett ez tetszik tavalyról a legjobban.
Elkaptam veletlenul a tv-ben a Her-t a legelejetol, hat ez meg mindig egy isteni film minden tekintetben. Szerintem Phoenix elete alakitasa.