Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 14., kedd 15:21

Viselkedési kodex, nem buntetougy. Komoly dolgokat olvas az ember ebben a topikban. :lol:
Korrupció, csalás a szavak amiket kerestél.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 15:16

Newman írta:
Realista24 írta: Ott tartunk, hogy mindenki kimondta, hogy soha semmilyen formaban semmiert nem fizethet klub olyan szemelynek, aki barmilyen modon kapcsolatban allhat a birokkal.
Egyetértek, de ez inkább viselkedési kódex megsértése egyelőre és nem büntetőügy. Erkölcsileg aggályos, de nem büntethető. Akkor lehetne bármilyen következménye ennek az ügynek, ha vagy a Barca részéről bevallanák, igen, az volt a szándék, hogy befolyásoljuk a bírókat vagy Negreia azt mondaná, hallgatólagosan ezért kapta a pénzt, esetleg bevallaná egy bíró, miszerint Negreia nyomás alá helyezte (nem úgy, hogy betuszkolta egy üres irodába).
Vagy, ha a bizonyitekok bebizonyitjak mindezt az allitasok ellenere, mint ahogy a gyilkosok es tolvajok sem valljak be, hogy mit tettek, de a bizonyitekok alapjan elitelik oket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » 2023. március 14., kedd 15:05

Realista24 írta: Ott tartunk, hogy mindenki kimondta, hogy soha semmilyen formaban semmiert nem fizethet klub olyan szemelynek, aki barmilyen modon kapcsolatban allhat a birokkal.
Egyetértek, de ez inkább viselkedési kódex megsértése egyelőre és nem büntetőügy. Erkölcsileg aggályos, de nem büntethető. Akkor lehetne bármilyen következménye ennek az ügynek, ha vagy a Barca részéről bevallanák, igen, az volt a szándék, hogy befolyásoljuk a bírókat vagy Negreia azt mondaná, hallgatólagosan ezért kapta a pénzt, esetleg bevallaná egy bíró, miszerint Negreia nyomás alá helyezte (nem úgy, hogy betuszkolta egy üres irodába).

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 14., kedd 14:49

Newman írta: Kár volt ebbe az ügybe szerintem beleállni a Real Madridnak, jobb lett volna kimaradni és megvárni, mi lesz a nyomozás eredménye.
A liga tobbi csapata kb 3 hete kiadott egy kozos kozlemenyt. Csak mi voltunk azok, akik csendben maradtunk. Perezek is jol lattak, hogy nem lehet orokre mindenbol kimaradni, eljott az a pillanat, hogy valamit mondani kell.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 14:42

Foallamugyesz atadta az ugyet a korrupcioellenes ügyeszsegnek, igy ok fogjak a nyomozast vezetni. :salute:
Egyelőre ott tartunk, hogy csak a gyanú merült fel, ha Negreira és a Barcelona is ragaszkodik ahhoz, hogy 'tanácsadásért' és 'video felvételek rögzítéséért' fizettek több éven keresztül euró milliókat, akkor legfeljebb azt lehet mondani, hogy előnytelen szerződést kötöttek. Nem hiszem, hogy kiállna egy bíró, és elmondaná, hogyan félemlítette meg vagy fizette le Negreira. Kár volt ebbe az ügybe szerintem beleállni a Real Madridnak, jobb lett volna kimaradni és megvárni, mi lesz a nyomozás eredménye.
Ott tartunk, hogy mindenki kimondta, hogy soha semmilyen formaban semmiert nem fizethet klub olyan szemelynek, aki barmilyen modon kapcsolatban allhat a birokkal.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » 2023. március 14., kedd 14:41

R. Carlos írta: ...valamikor 10 éve az egyik sporit állítólag Perez meccs után bezárta egy irodába majd azt mondta neki, hogy nekünk is úgy fújj mint a Barcának, de aztán elengedte végül.
...
Ha a Reallal történne meg ez, ami velük, egy világ omlana össze bennem.
...
amikor már nyilvánvaló szinte mindenkinek, hogy történt valami, csak abban még ítélet nem született.
Ezt az irodába zárásos sztorit Iturralde Gonzalez indította útjára, azt követően, hogy a hétvégén a Real Madrid TV készített a furcsa ítéleteiről egy összeállítást. (Les miatt meg nem adott Real Madrid gól, ami nem volt les, megadott Barca gól, ami láthatóan les volt, meg nem adott 11-es, észre nem vett Barca ütések és jogtalan madridi kiállítások szerepelnek benne.)
Őszintén szólva ez nagyon vicces történet, el bírom képzelni az 1.65 magas, kigyúrt, széles vállú Perezt, amint egy üres szobába tuszkolja Iturralde Gonzalezt, aki próbál küzdeni, de az erőfölény miatt az ellenállás reménytelen... :lol:
És milyen hallatlan, bírót megfélemlítő mondatot mondott Iturralde Gonzalez szerint Perez?
"Csak annyit kérek, nekünk is úgy fújj, ahogy a Barcának!"

Más. Szerintem a szurkolóknak nem kell szégyellniük magukat a klub vezetése miatt. A játékosoknak és a csapatnak szurkolunk, senkit nem érdekel, hogy hívják az elnököt, a tulajdonost, a stadion üzemeltetőjét, a marketing osztály vezetőjét vagy a titkárnőt.
A meccsek a pályán dőlnek el (alapvetően), a többi csak a háttér. Ezért nem értem, hogy miért veszik személyes sértésnek a szurkolók, ha kiderül, hogy a tulajdonos masszázs szalonba jár, előnytelen szerződéseket köt, esetleg egy bírónak utalgat összegeket.

Egyelőre ott tartunk, hogy csak a gyanú merült fel, ha Negreira és a Barcelona is ragaszkodik ahhoz, hogy 'tanácsadásért' és 'video felvételek rögzítéséért' fizettek több éven keresztül euró milliókat, akkor legfeljebb azt lehet mondani, hogy előnytelen szerződést kötöttek. Nem hiszem, hogy kiállna egy bíró, és elmondaná, hogyan félemlítette meg vagy fizette le Negreira. Kár volt ebbe az ügybe szerintem beleállni a Real Madridnak, jobb lett volna kimaradni és megvárni, mi lesz a nyomozás eredménye.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. március 14., kedd 14:23

ikarus93 írta: Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?
Írjon alá hozzájuk Asensio, aztán zárják ki őket mindenhonnan. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 13:46

ikarus93 írta: Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?
Nincs ilyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 14., kedd 13:43

De Jong es Araujo imadja Spanyolorszagot, atvesszuk oket szivesen, hogy szegenyeknek ne keljen az esos szigetorszagba koltozniuk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. március 14., kedd 13:02

Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 14., kedd 13:00

csala írta:
Realista24 írta:

Barcabol mindenki, de en Negreirara gondoltam.
Értem!...hát nem tudom ebből mi fog kijönni,de én még mindig azon az állásponton vagyok hogy itt pénzlopás történt lepapírozva.Nem hiszem el hogy ilyen amatőr legyen egy klub hogy számlákat készít bírói lefizetések után. Ez már most nem kispályás ügy,ebbe bele fog rokkanni az egész liga.
És az mivel jobb? Összeférhetetlenség akkor is pont úgy ahogy Piqe és az arabositott szuperkupa. Meg aztán pont egy ilyen fazon kellett pénzmosásra. Ne vicceljunk már arra N jobb megoldás létezik.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 14., kedd 12:46

Egyre komolyabb ez az ügy, de bírom, hogy az ellentábor még mindig csak ránk tud mutogatni.

A kedvencem, hogy osztogatja már facebookon is pár oldal ezt a dolgot, a Barcagate-t. Erre még mindig a BL győzelmeinkhez vezető meccsek szituációit elemzi az ellentábor válaszul, meg a korábban a Betis és az Atletico elleni érvénytelenített gólt. Most komolyan ez a mentség erre?

A legjobb viszont az volt, hogy valamelyik nagyeszű azt osztotta meg valamelyik cikk alatt hsz-ben, hogy valamikor 10 éve az egyik sporit állítólag Perez meccs után bezárta egy irodába majd azt mondta neki, hogy nekünk is úgy fújj mint a Barcának, de aztán elengedte végül. A spori pedig ezt jelezte valakinek, de ebből nem lett semmi. Ennek ellenére most ismét feldobta ezt a spori valamelyik újságnak, hogy ennek legyen híre.

Miért kell még ebben a helyzetben is velünk foglalkozni? Ha a Reallal történne meg ez, ami velük, egy világ omlana össze bennem. Most 31 éves vagyok, kb. 10 évesen választottam ezt a csapatot, azóta megannyi címet szereztek. Ha már csak a gyanú felmerülne, hogy ezek a győzelmek mind egytől-egyig csalás miatt kerültek a csapatomhoz, egy világ omlana össze bennem és kussolnék. Ezek meg még mindig támadni akarnak, egy olyan szituációban, amikor már nyilvánvaló szinte mindenkinek, hogy történt valami, csak abban még ítélet nem született.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 14., kedd 12:45

Realista24 írta:
csala írta:

Ki a főkolompos?
Értem!...hát nem tudom ebből mi fog kijönni,de én még mindig azon az állásponton vagyok hogy itt pénzlopás történt lepapírozva.Nem hiszem el hogy ilyen amatőr legyen egy klub hogy számlákat készít bírói lefizetések után. Ez már most nem kispályás ügy,ebbe bele fog rokkanni az egész liga.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 14., kedd 12:41

dzsi91 írta: És mindemellett még tavaly nyáron eladósították magukat. :lol: Ha megrépázzák őket akkor se múltjuk se jövőjük nem marad :lol:
Jon majd egy tevebaszo, aztan johet az ujabb Frankenstein projekt a PSG mellett.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 14., kedd 12:39

És mindemellett még tavaly nyáron eladósították magukat. :lol: Ha megrépázzák őket akkor se múltjuk se jövőjük nem marad :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 12:36

csala írta:
Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.
Ki a főkolompos?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 14., kedd 12:34

Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.
Ki a főkolompos?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. március 14., kedd 12:29

Ergo piszkos pénze is volt a Barcának? Senki nem mondta Piquének, hogy fogja be a pof... azaz maradjon csendbe, amíg zajlik az ügy? :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 12:22

Pique vedekezese meglehetosen egyszeru.

Az aranykorszakukban mindenki felett alltak, es ha birot akartak volna venni, akkor azt piszkos penzzel teszik, es nem ugy, hogy nyomokat meg szamlakat hagyjanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. március 14., kedd 12:14

Aztan tovabblepnek es kiderul, hogy Argentina kisse konnyu sippal kapott mindenre is buntetot es a GOATbol leves lesz. :kalapos:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: