Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nekem most esik le, mint a legnagyobb felismeresek a sherlock holmesban, ez nem la masia, hanem la mafia
Itt volt a szemunk elott evekig
Itt volt a szemunk elott evekig
thereisonly1ronaldo
Según 'El Confidencial', el asalto sucedió días antes de hacerse público que será la magistrada encargada de instruir la denunciacsala írta: Na ez már elég dúrva,gondolom így próbálják meg befolyásolni ha valóban bűnösök.
Ez alapján úgy tünik sima mezei betörés,de sose lehet tudni,lehet volt már kiszivárgott információ hogy kit neveznek ki a trágyalásra.
Na ez már elég dúrva,gondolom így próbálják meg befolyásolni ha valóban bűnösök.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aubemayngot is megverették ,hogy húzzon a faszba nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A barcások mégis vért isznak ezért a velejéig rohadt, bűnöző bandáért. Öntik a szart az emberre minden fórumon, ha egy kicsit megpiszkálom őket. A retorika mindig ugyanaz, ők nem hibásak, de a Real igen, majd kiderül nemsokára rólunk is. Plusz azért van minden, mert vezetnek és kanyarban sem vagyunk hozzájuk. Amúgy pont leszarom az aktuális bundabajnok címüket, meg a nulla kapott gólos, egynullás Atlético de Barcelona meccseiket, amíg azt látom, hogy az államhatárt átlépve úgy nyelik a gólokat nemzetközi szinten, mint kacsa a nokedlit.
És bizony a mai napig megvan, hogy majd minden szar, meccset eldöntő, véleményes gólnál a VAR velünk szigorú, velük pedig engedékeny. Picit más szellemű döntésekkel 4-5 ponttal kisebb lenne a különbség.
Nem lehet nem észrevenni, hogy a Liga mennyire tolja, védi őket. Szerintem egyszerűen a mundér becsületét védik, mert a katalán csapat (amúgy jogos) kizárásával a La Liga amúgy sem túl fényesen tündöklő csillaga még halványabban pislákolna. Pedig a Liga még valamennyire megmaradt renoméját pont a mi csapatunknak köszönhetik, mivel sorra lepofoztuk az elmúlt években a pénzzel kitömött szupercsapatokat. Mindet. Volt, hogy a németekből, volt, hogy az angolokból csináltunk sormintát, benne francia desszerttel.
Na ezért nem a barcát kellene felszopkodni mindig, mert bizony, bizony a várakat (meg a komolyabb egyházakat Péter apostol óta ) nem homokra, hanem sziklákra szokták építeni.
Amúgy a betöréssel kapcsolatban már várom felőlük, hogy azsemúgyvótmert Perez szervezett hamis zászlós akciót, hogy rossz fényt vessen rájuk.
És bizony a mai napig megvan, hogy majd minden szar, meccset eldöntő, véleményes gólnál a VAR velünk szigorú, velük pedig engedékeny. Picit más szellemű döntésekkel 4-5 ponttal kisebb lenne a különbség.
Nem lehet nem észrevenni, hogy a Liga mennyire tolja, védi őket. Szerintem egyszerűen a mundér becsületét védik, mert a katalán csapat (amúgy jogos) kizárásával a La Liga amúgy sem túl fényesen tündöklő csillaga még halványabban pislákolna. Pedig a Liga még valamennyire megmaradt renoméját pont a mi csapatunknak köszönhetik, mivel sorra lepofoztuk az elmúlt években a pénzzel kitömött szupercsapatokat. Mindet. Volt, hogy a németekből, volt, hogy az angolokból csináltunk sormintát, benne francia desszerttel.
Na ezért nem a barcát kellene felszopkodni mindig, mert bizony, bizony a várakat (meg a komolyabb egyházakat Péter apostol óta ) nem homokra, hanem sziklákra szokták építeni.
Amúgy a betöréssel kapcsolatban már várom felőlük, hogy azsemúgyvótmert Perez szervezett hamis zászlós akciót, hogy rossz fényt vessen rájuk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
A Real es. Barca nyertek egy rahedli BL-t, az Atletico 2 BL dontot jatsztott nyertek EL-t, a Sevilla is annyi EL-t nyert, hogy megszamolni sem tudom (volt egy Villarreal fellangolas is). Ez nem tunik felremenedzseltnek. Az teny, hogy egy par eve erezhetoen esik a szinvonal, de az elmult 10-15 ev eredmenyei alapjan csak jobb lett, szintet leptek a 2000-es evek elejehez kepest.dzsi91 írta:
Félrelett menedzselve az egész azért a 2000es évek elején elég sok jó csapat volt a laligaban. Valencia depor real barca sevilla még az alaves is jatszott uefa kupadöntőt ha jólemlékszek.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos Perez rendelte meg a rablast, hogy ezzel is rossz fenyt vessen a Bárcelonára!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tényleg mint egy maffia szervezet. Már csak a levágott lofej hianyzik. Így folytatják a szervezet bűnözés elleni osztály is eljárást indít ellenük. Mit képzelnek ezek magukról?Realista24 írta: The Judge in the Negreira case reported a robbery at her home last Sunday. They stole money, jewelry & other items.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The Judge in the Negreira case reported a robbery at her home last Sunday. They stole money, jewelry & other items.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Kizartnak tartom, hogy az osszes tobbi klub vezetese kollektiven olyan hulye, hogy a barcat akarjak elszamoltatni, kozben ok is ugyanazt csinaljak. Sztem ezt inkabb vmi barcas fake news lehet.csala írta: Semmi hír?Facén jött szembe velem egy hír,de nem volt forrás megjelölés hogy állítólag több első és másodosztályu klub is kapcsolatba állt Negreiraval ugyan úgy játékvezető elemzésekkkel kapcsolatban.Nem szoktam külföldi,főleg nem Spanyol híreket nézegetni,de ha valaki tud valami infót erről akkor megoszthatná.Bár szerintem kamu
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Rövidtávon biztos rosszabb lesz de lehet, hogy ez a balhé elindítana valamit és új alapokra helyeznék a ligát. A barsza meg a real meccsein kivűl amúgy se hiszem, hogy túl nagy lenne a nézettsége a ligának úgyhogy itt az ideje újragondolni az egészet. Tv-s pénzeket meg mindent.ANDS írta:
A barca nélkül csökkenni a fog a Lali nézettsége és bevétele.
Nem tudom, hogyan fog ez a botrány hosszú távon jót tenni a ligának?
Szerintem pont, hogy rosszat fog tenni, ahogy írtad pár sorral feljebb.
A középcsapatok közelebb kerülnek a mézes bödönhöz, csak a realt kell legyűrni mi meg amúgy se pörgünk annyira a ligáért ,hogy majd minden szezonban 100 pontal nyerünk.
Meglehetne ezt csinálni faszán, de nyilván csak akkor ha nem ugyanolyan korrupt faszok veszik át a rendszert.
A premierleagueben sem volt annyi nagy csapat mint most. 90es évek előtt ki számított ott annak? a liverpool meg a leeds, notthingham talán. Most ott a chelsea city pool united arsenal, lassan newcastle...
Meghát a barsza se tűnne el örökre, nyilván visszajutnának 1-2-3 év alatt a büntetés függvényében de lehet addigra már lenne rajtunk kívül is pár értelmes csapat.
Félrelett menedzselve az egész azért a 2000es évek elején elég sok jó csapat volt a laligaban. Valencia depor real barca sevilla még az alaves is jatszott uefa kupadöntőt ha jólemlékszek.
Ha a barsza most ezt megússza mindenki megússza és megy tovább ez a hígfos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Semmi hír?Facén jött szembe velem egy hír,de nem volt forrás megjelölés hogy állítólag több első és másodosztályu klub is kapcsolatba állt Negreiraval ugyan úgy játékvezető elemzésekkkel kapcsolatban.Nem szoktam külföldi,főleg nem Spanyol híreket nézegetni,de ha valaki tud valami infót erről akkor megoszthatná.Bár szerintem kamu
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én sem olvasok, csak a madridom de biztos vagyok abban, hogy a barca drukker mindenhol ugyan olyanetele írta: Nem olvasok spanyol lapokat, pláne nem fórum hsz-t, de kíváncsi vagyok hogy csak nálunk ennyire szemellenzősek a katalány szurkerek vagy ez világ jelenség??
dzsi szerintem úgy érti, hogy nem tenne rosszat a barca bukása, hogy lenne egy mély pont, de onnan újra fellehetne építeni másképp a dolgokat, ami valamennyire igaz de szerintem ugyan ilyen formában menne tovább minden. Ilyen pénz elosztás, ennyi befektető stb...ha igazán megújulást akarunk akkor az ESL start gombjára kell rátenyerelni, de igen gyorsan, mielőtt a liga is elsüllyed és ez lesz a kövi seria a ahová levezetni mennek emberek (nem Hazard, most nem rád gondolok )
- etele
Nem olvasok spanyol lapokat, pláne nem fórum hsz-t, de kíváncsi vagyok hogy csak nálunk ennyire szemellenzősek a katalány szurkerek vagy ez világ jelenség??
Tényleg vicces ahogy leírunk naponta 2-3 olyan dolgot, amire semmi észszerű magyarázat sincs, valahogy azokra nem jönnek ilyen sűrűn a válaszok
- etele
Ez a Denes86 gyerek olyan faxa csávó, hogy legalább 10 kéne belőle.Az a baj hogy több ezer ilyen H vanR. Carlos írta:Mondjuk érdekes megközelítés ez tőled. A kedvenc játékosod Zola, szóval feltételezem Chelsea szurkoló vagy, így leginkább neked kellene beszállni abba, ami történt azon a híres Övrebo vezette meccsen. Nyakig érintett az elszenvedők között ebben a Chelsea is.Denes86 írta: Te szegény, beteg, barca és messi fóbiás.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk érdekes megközelítés ez tőled. A kedvenc játékosod Zola, szóval feltételezem Chelsea szurkoló vagy, így leginkább neked kellene beszállni abba, ami történt azon a híres Övrebo vezette meccsen. Nyakig érintett az elszenvedők között ebben a Chelsea is.Denes86 írta: Te szegény, beteg, barca és messi fóbiás.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
Amikor mennek a masodosztályba ha van egy kis öniróniájuk az utsó kommentet én írhatom eurobarszára mielőtt lekapcsoljákRealista24 írta:Felállította a diagnózistdzsi91 írta:
Úgy örülnék ha egyszer valamelyik 2bites tudna is valamit mondani arra amit írok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig dzsi osszefoglaloja teljesen korrekt volt. Nekem tetszett. Engem meg mindig elszomorit az eset, osszecsaltak maguknak egy komoly korszakot, par ev mulva amikor a jatekosok mar teljesen elhatarolodnak a barcatol es oszinten beszelnek az esetrol biztos lesz erdekes gondolat is. Szerintem ok nem tudtak rola, egyik sem, es ez nekik elegge szar lehet, megkerdojelezhetik a gyozelmeiket. Biztos lesz akit nem erdekel majd es orul mint majom a farkanak, de ketlem h mindneki ilyen lenne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felállította a diagnózistdzsi91 írta:Úgy örülnék ha egyszer valamelyik 2bites tudna is valamit mondani arra amit írokDenes86 írta:
Te szegény, beteg, barca és messi fóbiás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema