sztem nem jelent semmit, nagyon gyengek, 1 kört meg nem nagy kunszt menni tavasszal azert, csak ha psg vagy.Sierra írta: Azért az idei szezon nagy meglepetése szerintem az, hogy a legjobb 8 között 3 olasz csapat is van. Amennyire évek óta sehol nincsenek az olasz csapatok, ahhoz képest szép teljesítmény tőlük.
Kis érdekesség hogy a legjobb 8 csapatból 4-nek olasz edzője van.
Bajnokok Ligája
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Bajnokok Ligája
thereisonly1ronaldo
Azért az idei szezon nagy meglepetése szerintem az, hogy a legjobb 8 között 3 olasz csapat is van. Amennyire évek óta sehol nincsenek az olasz csapatok, ahhoz képest szép teljesítmény tőlük.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tegnapi volt a klub 300. BL meccs, mögöttünk a Bayern következik 280-nal, majd Barca 277.
Benzema immár a 3. legtöbb BL meccsel rendelkező Real játékos Ramos-szal holtversenyben Raúl és Iker mögött.
Benzema immár a 3. legtöbb BL meccsel rendelkező Real játékos Ramos-szal holtversenyben Raúl és Iker mögött.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Egyértelműen nagy a gond a VAR kezezesek megitelesenel.
Tegnap szerintem is jo dontes szuletett, elkerulhetetlen, vetlen kezezes volt, ahogy a City meccsen is.
Jo lesz, ha vegre hangot adnak ezeknek, mert kezd nevetseges abszurd lenni ez az egesz VARozas. Ott a technika a kezukben es meg azzal sem kepesek ertelmes donteseket hozni. Az Ederson esetrol ne is beszeljunk, hogy azt eloben, hogy neztek be es vegul a var, hogy nem lepett kozbe...
Tegnap szerintem is jo dontes szuletett, elkerulhetetlen, vetlen kezezes volt, ahogy a City meccsen is.
Jo lesz, ha vegre hangot adnak ezeknek, mert kezd nevetseges abszurd lenni ez az egesz VARozas. Ott a technika a kezukben es meg azzal sem kepesek ertelmes donteseket hozni. Az Ederson esetrol ne is beszeljunk, hogy azt eloben, hogy neztek be es vegul a var, hogy nem lepett kozbe...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Santiago Bernabeu chanted YNWA after the game vs Liverpool
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak jussunk el a 16-osig, meglátod olyan véleményes tizit fog befújni Nekünk hogy csak pislogunkRealista24 írta:Ez igen, hetvegere esely van, hogy o fujja a meccset, majd valaszol Körte, ne aggodj.Tjacks írta:
Nice, ezt már szeretem. Tegnap jogosan nem adták meg a végén a tizit, máskor is így kellene eljárni. A city 11-es esetet nem láttam, kurva gáz ha ugyanilyet befújtak Nekik, főleg 0-0nál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Klopp azt mondja a City-s kezezesrol, hogy ha csak ket ember gondolja ugy, hogy az buntetot ert, es az egesz vilag maskeppen latja, akkor nagy a gond.
A tegnap esti kezezes szamara egyertelmu nem volt bunteto, Carlo is ezt mondta neki, illetve a masik oldalrol semmi jelentosege nem volt, nem befolyasolta volna a meccset, stb.
Amikor nem füstöl az agya, akkor paradesakat mond.
A tegnap esti kezezes szamara egyertelmu nem volt bunteto, Carlo is ezt mondta neki, illetve a masik oldalrol semmi jelentosege nem volt, nem befolyasolta volna a meccset, stb.
Amikor nem füstöl az agya, akkor paradesakat mond.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez igen, hetvegere esely van, hogy o fujja a meccset, majd valaszol Körte, ne aggodj.Tjacks írta:Nice, ezt már szeretem. Tegnap jogosan nem adták meg a végén a tizit, máskor is így kellene eljárni. A city 11-es esetet nem láttam, kurva gáz ha ugyanilyet befújtak Nekik, főleg 0-0nál.tomi_b írta: Courtois: “Yesterday Hernández Hernández was VAR & called for a handball from Leipzig but I want to ask him, in the derby there was a clearer hand that he didn't whistle, why.”
@elchiringuitotv
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nice, ezt már szeretem. Tegnap jogosan nem adták meg a végén a tizit, máskor is így kellene eljárni. A city 11-es esetet nem láttam, kurva gáz ha ugyanilyet befújtak Nekik, főleg 0-0nál.tomi_b írta: Courtois: “Yesterday Hernández Hernández was VAR & called for a handball from Leipzig but I want to ask him, in the derby there was a clearer hand that he didn't whistle, why.”
@elchiringuitotv
-
Az elődöntőt már le sem kell játszanunk?Anthony írta: Következő körben jöhet az Ac Milan, a döntőben a Napoli és utána megvehetjük Oshiment.
Én is a Milant szeretném, de nem azért mert tradi csapat, hanem mert papíron az egyik legkönnyebb ellenfél lenne
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Következő körben jöhet az Ac Milan, a döntőben a Napoli és utána megvehetjük Oshiment.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ez a 3 olasz a 8 kozott nem rossz, bar teny, hogy nem igazan huztak bele a nehezebe a 16 kozott.
Én a Milant akarom.
Régi klasszik csapat végre ők is itt vannak.
Régi klasszik csapat végre ők is itt vannak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Courtois: “Yesterday Hernández Hernández was VAR & called for a handball from Leipzig but I want to ask him, in the derby there was a clearer hand that he didn't whistle, why.”
@elchiringuitotv
@elchiringuitotv
- ikarus93
Cityn kivül jöhet bárki.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a nagy rangadókon nem féltem a csapatot. De az ilyen fekete ló csapatok veszélyesek ránk mint a napoli vagy az ajax volt.RealAsensio írta:En a Bayernt es a Cityt kerulnem meg, majd az elodontoben johet az egyik, amikor nagy a tet… most jojjenek az olaszok, vagy a Benfica.dzsi91 írta: Napolit kerülném többi jöhet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
AC Milan. Kéne végre egy új párharc és ez nagy európai klasszikus lenne.
- h3x0r
Johet a szavazas, hogy kit akarunk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Carlo Ancelotti on YNWA played at Bernabéu: “They honored Amancio in the first leg and it’s a fair gesture from our club towards them.
Respect!
Èn valamelyik Milanoi csapatot kèrnèm. De inkabb az Ac Milan legyen. Kicsit nosztalgiázni.
Respect!
Èn valamelyik Milanoi csapatot kèrnèm. De inkabb az Ac Milan legyen. Kicsit nosztalgiázni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC