Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
A Bayern kivételével jöhet bàrki , velük majd később
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Milan-Inter
Napoli-Chelsea
City-Benfica
Bayern-Real
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kb. ezt várom City a lehető leggyengébbet (legalábbis név alapján), mi meg a legerősebbet fogjuk ki.
A legideálisabb meg ilyesmi lenne:
City-Bayern
Napoli-Chelsea
Inter-Benfica
Milan-Real
Az első négyesből kéne kihullani kettőnek. A Milan ellen lenne egy klasszikus rangadó, ami papíron egyáltalán nem lenne lehetetlen küldetés nekünk. A srácok se mennének ki leszarom stílusba, mert mégis csak egy nagycsapat ellen játszanánk
Benfica-Inter-Milan hármas tűnik a legkedvezőbbnek, de aztán lehet beállnának buszozni ellenünk azt pislognánk csak mint a Ligában
Napoli-Chelsea
City-Benfica
Bayern-Real
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kb. ezt várom City a lehető leggyengébbet (legalábbis név alapján), mi meg a legerősebbet fogjuk ki.
A legideálisabb meg ilyesmi lenne:
City-Bayern
Napoli-Chelsea
Inter-Benfica
Milan-Real
Az első négyesből kéne kihullani kettőnek. A Milan ellen lenne egy klasszikus rangadó, ami papíron egyáltalán nem lenne lehetetlen küldetés nekünk. A srácok se mennének ki leszarom stílusba, mert mégis csak egy nagycsapat ellen játszanánk
Benfica-Inter-Milan hármas tűnik a legkedvezőbbnek, de aztán lehet beállnának buszozni ellenünk azt pislognánk csak mint a Ligában
- BlancoMark
Ez a Napoli tenyleg ennyire jo hogy BL cimvedokent mindenki oket akarja elkerulni? Komolyan kerdezem, egyszer sem lattam oket jatszani. Itt az ideje megnezni oket.
Viszont nekunk az ilyen csapatok akik focizni is akarnak, mindig is kedveztek. Ezert is vagyunk olyanok a BL-ben es a La Ligaban amilyenek vagyunk.
Viszont nekunk az ilyen csapatok akik focizni is akarnak, mindig is kedveztek. Ezert is vagyunk olyanok a BL-ben es a La Ligaban amilyenek vagyunk.
Az, de a LaLiga csapatainak nagy része is az, aztán mégis szenvedünk ellenük.Pad'em írta: Chelsea egy gyenge középcsapat totál össze-vissza emberekkel, tőlük tartanék legkevésbé.
Ők is simán betolnák a buszt, aztán akkor meg vagyunk lőve.
Az ilyen csapatok ellen jó mint a Liverpool, akik focizni mennek fel a pályára, láthattuk is mennyi helyzetünk volt ellenük. Én az ilyen buszozós szarokat elkerülném.
- ateeemadrid
Jöjjön a Benfica Milan Inter 3asból 1, utána meg már bármi lehet. Úgyis mindenki be lesz fosva ellenünk.
Én a City Bayern duót erősebbnek érzem nálunk, a Napoli 50 50, a rutin meg a minőség mellettünk szólna, de ők iszonyat mit mennek most. A többi csapatot verni kell, viszont isten ments egy újabb Chelsea párharctól...
Én a City Bayern duót erősebbnek érzem nálunk, a Napoli 50 50, a rutin meg a minőség mellettünk szólna, de ők iszonyat mit mennek most. A többi csapatot verni kell, viszont isten ments egy újabb Chelsea párharctól...
- Pad'em
Bayern
City
Napoli
Őket kerülném, azok 50-50 párharcok, összes többit illene vernünk. Két milánói csapat gyenge, nem hiszem, hogy meglepnének minket, hagyományok miatt azok mégis csak rangadók lennének, amit Carlo személye miatt biztos vagyok benne, hogy ledarálnánk. A Benfica veszélyesebb lehet, ha félválról vennénk. Chelsea egy gyenge középcsapat totál össze-vissza emberekkel, tőlük tartanék legkevésbé.
City
Napoli
Őket kerülném, azok 50-50 párharcok, összes többit illene vernünk. Két milánói csapat gyenge, nem hiszem, hogy meglepnének minket, hagyományok miatt azok mégis csak rangadók lennének, amit Carlo személye miatt biztos vagyok benne, hogy ledarálnánk. A Benfica veszélyesebb lehet, ha félválról vennénk. Chelsea egy gyenge középcsapat totál össze-vissza emberekkel, tőlük tartanék legkevésbé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Igaz ,hogy egy Frankfurt volt az ellenfél, de Napoli tegnap még a 70.percben 5-0ás összesítésnél is izomból presszingelt. Akárki kapja őket, nem lesz egyszerű feladat szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem most eleg kiegyenlitett a mezony. A Cityt fogja mindenki felszopkodni, de vagy leserul Haaland, vagy megint a kritikus pillanatokban megremegnek. A Lipcse ellen se lett volna ennyire konnyu dolguk, ha a jatekvezeto nem tolja meg oket a meccs elejen, utana a Lipcse leeresztett.
Ha Benzi megint kifog egy jo tavaszt, akkor siman lehet cimvedesrol is beszelni. Tegnap is zsenialisan mozgott a vedok es a kozeppalyasok kozott. Ha Konate nem melozott volna a bohoc Trent es a holland Maldini helyett, akkor itt is lett volna kozte 3.
Remelem sikerul behuzni egy Milant vagy Intert, oket erzem kicsit gyengebbnek jatekban.
Ha Benzi megint kifog egy jo tavaszt, akkor siman lehet cimvedesrol is beszelni. Tegnap is zsenialisan mozgott a vedok es a kozeppalyasok kozott. Ha Konate nem melozott volna a bohoc Trent es a holland Maldini helyett, akkor itt is lett volna kozte 3.
Remelem sikerul behuzni egy Milant vagy Intert, oket erzem kicsit gyengebbnek jatekban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
En jobban tartok toluk mint a Bayer City kettostol. Nem szeretjuk ezeket a porgos kiscsapatokat. Eletveszelyesek.
Csak a City Bayern kettost unom mar kurvara.
Csak a City Bayern kettost unom mar kurvara.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért komolyabb csapat ellen még nem játszottak a Liverpoolon kívül (akik láthatjuk milyen formában vannak idén), szóval egyelőre csalóka a dolog. Ettől függetlenül egy szerencsésebb sorsolással begyalogolhatnak a döntőbe, de ahhoz tényleg nagyon szerencsés sorsolás kéne, és egy nagyobb csapatot 2 meccsen legyűrni. City-Bayern-Real trióból megkapják vmelyiket, nem sok esélyt adnék nekik a továbbjutásra. Jelen állapotok szerint, aztán volt tavaly egy Villarreal akik simán kiejtették a Bájernt.Remy írta: Napoli siman eselyes a vegere. Porto feelingem van. Nagyon egyben vannak, es nincs hullamvolgy, szezon eleje ota toppon nyomjak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Napoli siman eselyes a vegere. Porto feelingem van. Nagyon egyben vannak, es nincs hullamvolgy, szezon eleje ota toppon nyomjak.
Most ha kiesnek mondjuk a Bayern vagy City ellen attol semmivel nem lesznek kevesebbek, mert azok ellen ki lehet esni. Nem egyszer lattuk h vegso eselyes csapatok elodontoig nem mennek, mert belefutnak a sorsolasba.
Most ha kiesnek mondjuk a Bayern vagy City ellen attol semmivel nem lesznek kevesebbek, mert azok ellen ki lehet esni. Nem egyszer lattuk h vegso eselyes csapatok elodontoig nem mennek, mert belefutnak a sorsolasba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Azért az, hogy 3 olasz csapat is továbbment az inkább a könnyű sorsolásuknak köszönhető, mintsem, hogy olyan jók lennének. Egyedül a Napoli említésre méltó a 3 közül, de ott is kérdéses, hogy egy igazán nagy csapat ellen mire mennek majd.
- Remy
- Kapcsolat:
Amiota felszoptak a PSGt azota van ez a Top 5 ligazas… elotte a kutya nem volt kivancsi senki az angol, spanyol, olasz, nemet negyesen kivuli ligakra.
De hat Messi vagy Bappe nagy statjait el kell adni a mediaban, megsem lehet farmerligazni oket.
De hat Messi vagy Bappe nagy statjait el kell adni a mediaban, megsem lehet farmerligazni oket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szanalmas, amikor "top 5" ligarol beszelnek. A francia ligabol, ha kiveszik a PSG-t, akkor valahova a 8-9. hely kornyekere zuhannanak vissza. Beszedes, hogy 3 ponttal elozik a portugal ligat es 14-el vannak lemaradva az olasztolANDS írta: A lesajnált olasz bajnokságból 3 csapat is ott van, amíg 0 francia. Ez valahol mutatja, mennyire semmit nem ér a francia bajnokság. A PSG még mindig csak próbál nemzetközileg elismert csapattá válni, az olaszok meg annyi idő alatt már kijöttek a gödörből.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
egy bayern vs cityt akarok latni, de nem a dontoben, oda minket szantam
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Elaludtam tegnap. A gól után ebredtem.
Nem is baj. Neztem a hosszú összefoglalót, jók voltunk.
Nem kellett izgulni.
Igqzából ebből a kapható 7 csapatban van 2-3 ami nagyon erős (Bayern, City, Napoli) meg van a Benfica, ami ilyen fene tudja csapat, de általaban az ilyenek veszélyesek ránk es ott a Chelsea ami simán beindulhat pár meccsre úgy h baj5 okozzon. Aztán a 2 milánói.
Hát fene tudja. Nekem jó volt ez így hogy annyira nem izgultam, hogy még be is aludtam rajta.
Kaphatnánk vmi hasonlót. Vagy nem tudom. Érzek vmi kellemetlenséget ezekben az ellenfelekben.
Intert meg Bayernt annyiszor kaptuk, vmint a Cityt, hogy nagyon adja magát h megint ebből a hármasból jön szembe vki.
Nem is baj. Neztem a hosszú összefoglalót, jók voltunk.
Nem kellett izgulni.
Igqzából ebből a kapható 7 csapatban van 2-3 ami nagyon erős (Bayern, City, Napoli) meg van a Benfica, ami ilyen fene tudja csapat, de általaban az ilyenek veszélyesek ránk es ott a Chelsea ami simán beindulhat pár meccsre úgy h baj5 okozzon. Aztán a 2 milánói.
Hát fene tudja. Nekem jó volt ez így hogy annyira nem izgultam, hogy még be is aludtam rajta.
Kaphatnánk vmi hasonlót. Vagy nem tudom. Érzek vmi kellemetlenséget ezekben az ellenfelekben.
Intert meg Bayernt annyiszor kaptuk, vmint a Cityt, hogy nagyon adja magát h megint ebből a hármasból jön szembe vki.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerencsés sorsolás. Azért, ha kapnak valakit a real,bayern,psg,pool,city vonalból, akkor azt a párharcot , a napolit leszámítva egyik sem élte volna túl..Sierra írta:Ja persze, baromi gyengék így is, elég megnézni a Milant otthol. Utolsó mondat epic azért, De pont ezért meglepetés nekem, hogy mi a faszt keresnek ezek a csapatok ott. Kivéve a Napoli, ők idén elég baszók, de a két milánói gárda, főleg a Milan hatalmas kérdőjel.hehetheoriginal írta: sztem nem jelent semmit, nagyon gyengek, 1 kört meg nem nagy kunszt menni tavasszal azert, csak ha psg vagy.
Ja persze, baromi gyengék így is, elég megnézni a Milant otthol. Utolsó mondat epic azért, De pont ezért meglepetés nekem, hogy mi a faszt keresnek ezek a csapatok ott. Kivéve a Napoli, ők idén elég baszók, de a két milánói gárda, főleg a Milan hatalmas kérdőjel.hehetheoriginal írta: sztem nem jelent semmit, nagyon gyengek, 1 kört meg nem nagy kunszt menni tavasszal azert, csak ha psg vagy.
- hehetheoriginal
sztem nem jelent semmit, nagyon gyengek, 1 kört meg nem nagy kunszt menni tavasszal azert, csak ha psg vagy.Sierra írta: Azért az idei szezon nagy meglepetése szerintem az, hogy a legjobb 8 között 3 olasz csapat is van. Amennyire évek óta sehol nincsenek az olasz csapatok, ahhoz képest szép teljesítmény tőlük.
Kis érdekesség hogy a legjobb 8 csapatból 4-nek olasz edzője van.
thereisonly1ronaldo