Dupla D írta:Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.raul 4 ever írta: Szoktam milan mecceket is nézni, legalább nem lefele lóg ki onnan. Az biztos, hogy nagyon kicsi, de legalább harapós, Asehoz képest meg értékelhető a mezőnymunkája. Ha nem jön értelmes jobbszêlső, kezdőnek kevés, egyértelmű, de nem is visszalépés. Egy James szintű fizikálisabb jh-del egyébként jó páros lehetne (mint Rodry).
Amikor játszogatott ZZ alatt, én next Modricot gondoltam bele (nyilván az már nem lesz), tetszett, meg tényleg nem gyengítene a csapaton, bár nem ő lesz jobbra a megoldás.
Ez nem támadás, sőt, csak meglep, hogy valakit mindenféle meccs le tud kötni.
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.