a lényeg hogy veszed a poént padrePad'em írta: Hát ha ti féltek ettől a Chelseatől... Én címvédőként nem fogok beszarni egy szedett-vedett összevásárolt, koncepció nélküli brigádtól, akik 10-ek otthon, egy nímand 0 európai tapasztalattal bíró edzővel. Lőttek január 1-től számolva 10 gólt 14 meccsen A Benficától jobban tartanék. Ha ezeket nem verjük ki rutinból, úgy hogy a bajnokságba kb üdülhetünk, akkor nagyon morci leszek.
Ezt a bosszú dolgot is hagyjuk inkább, már a Poolnak se nagyon akar összejönni. Immunisak vagyunk a bosszúra.
Remélem a Bayern elpakolja a Cityt, egy Real v Bayern messze-messze az Európai klubfutball csúcsa lenne.
Ja, ezen fog múlni, hogy mit gondolok innen anyámTjacks írta: Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima lesz
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
SZtem nem ezzel van a probléma, hanem hogy a LaLiga csapatai ellen is szenvedünk, ha beállnak bunkerezni. És akkor bizony megáll a tudomány, mint láthattuk. Én a Chelsea-től is hasonlót várok.Pad'em írta: Hát ha ti féltek ettől a Chelseatől... Én címvédőként nem fogok beszarni egy szedett-vedett összevásárolt, koncepció nélküli brigádtól, akik 10-ek otthon, egy nímand 0 európai tapasztalattal bíró edzővel. Lőttek január 1-től számolva 10 gólt 14 meccsen A Benficától jobban tartanék. Ha ezeket nem verjük ki rutinból, úgy hogy a bajnokságba kb üdülhetünk, akkor nagyon morci leszek.
- Pad'em
Hát ha ti féltek ettől a Chelseatől... Én címvédőként nem fogok beszarni egy szedett-vedett összevásárolt, koncepció nélküli brigádtól, akik 10-ek otthon, egy nímand 0 európai tapasztalattal bíró edzővel. Lőttek január 1-től számolva 10 gólt 14 meccsen A Benficától jobban tartanék. Ha ezeket nem verjük ki rutinból, úgy hogy a bajnokságba kb üdülhetünk, akkor nagyon morci leszek.
Ezt a bosszú dolgot is hagyjuk inkább, már a Poolnak se nagyon akar összejönni. Immunisak vagyunk a bosszúra.
Remélem a Bayern elpakolja a Cityt, egy Real v Bayern messze-messze az Európai klubfutball csúcsa lenne.
Ja, ezen fog múlni, hogy mit gondolok innen anyámTjacks írta: Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha esetleg tovabbjutunk a Chelsea ellen (en azert valoszinusitem, hogy kiutjuk az angolokat), jobb lenne a Bayernnel meccselni. Nincs kiemelkedo jatekosuk (ugy ertem, nem egy jatekosra jatszanak), egysegesen jok, tamadofutballt jatszanak, es pikans parharc lenne.
Chelsea nagyon gyenge mostanában, ez jó sorsolás. Az elődöntő lesz a karcos, szerintem a Bayern kiveri a Cityt, eddig 100 %-osak a BL-ben.
ez undi nagyonflori írta: Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Liverpool
Liverpool
Chelsea
Azt hiszem nincs mit magyarázni.
- flori
Real Madrid's UCL KO stage opponents since 2016/17:
Napoli
Bayern
Atletico
Juventus
PSG
Juventus
Bayern
Liverpool
Ajax
Manchester City
Atalanta
Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Liverpool
Liverpool
Chelsea
Napoli
Bayern
Atletico
Juventus
PSG
Juventus
Bayern
Liverpool
Ajax
Manchester City
Atalanta
Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Liverpool
Liverpool
Chelsea
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima leszPad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok. Aztán viszont jön kb a döntő, az megint csak komoly párharc lesz
Tulsó ágon viszont mind a 4 csapat élete lehetősége előtt.
Látom el lett intézve hogy a legnagyobb eséllyel döntőzzön egy olasz csapat
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
Chelsea-nek örülök, történelmi L hullám volt mióta Potter átvette őket, sokat igazoltak, nem állt össze rutinos csapat. Nem kell szerénykedni, én 75-25-öt adok arra, hogy mi megyünk tovább. A két másik közül örülök, hogy egy kiesik, én Bayern továbbjutást várok, habár a City szerintem könyebb lenne a kettő közül, sok gólt kapnak idén.
Ha döntőig megyünk, az pedig már nem lehet kérdés
Ha döntőig megyünk, az pedig már nem lehet kérdés
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Jó csapatvédekezésel kiszedhető.Faust írta: En ugy gondolom, hogy ha tovabbmegyunk, a City/Bayern nyertese kicsap minket. Akkor mar inkabb a Bayern, toluk nem sajnalnam a BL-t. De fosok ettol az elmebeteg norvegtol, szerintem iden behuzzak.
Idén már a pool is megcsinálta, sztem a bayern képes lesz rá, hogy hólandot kivegyék a játékból és De bruyne se tudjon paszolgatni. A védelme meg kifejezetten rossz a citynek.
Nálam a bayern 60 - city 40.
Amitől jobban fosok, hogy ha továbbjutunk és a bayern is, mit kezdünk a pavard, mane, gnabry, davies, coman, musiala arcokkal, akik majd a szélső védőinkre vezetik rá 36 km/h-val a labdát.
Chelsea feketebárány, dortmund ellen jól játszottak, de be kell húznunkezt a párharcot.
En ugy gondolom, hogy ha tovabbmegyunk, a City/Bayern nyertese kicsap minket. Akkor mar inkabb a Bayern, toluk nem sajnalnam a BL-t. De fosok ettol az elmebeteg norvegtol, szerintem iden behuzzak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hja, adom.Toti írta:ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
elmúlt 2 clasicon ezt már ellőttük itt, meg is lett az eredménye
Tuti hogy ezek is motiváltak lesznek a tavalyi miatt, tudom, tudom a Pool is az volt viszont a Chelsea kicsit fekete ló, mert amennyi játékosuk van fel sem lehet készülni belőlük rendesen.
Aztán ezek is egyszer (általában) világi balfaszok, máskor meg valahogy összejön nekik. Nem egy City de azért oda kell figyelni rájuk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nagyon nem lesz egyszerű meccs, cselszi akarmilyen szar formaban van, es a sok uj ember miatt akadozik a dolog, de konstans javulast mutatnak jatekban nagyjabol hetrol hetre januar ota, barmi lehet.Toti írta:ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
a city-bayernnek nagyon örülök, a két vaddisznóból az egyik kiesik.
itt hallottátok először, ha a cselszin tuljutunk, akkor megint megnyerjük az egesz balfasz kupát
thereisonly1ronaldo
Sztem se kene lenezni a Chelsea-t. Foleg hogy az egyik olyan csapat a felhozatalbol, akik iden annyira nem akarnak focizni. Szoval extran nehez dolgunk lesz, ha beparkolnak a busszal.
ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo elbaszott egy ág ez…
Es nem is az a baj h nehezebb mint a masik, hanem hogy dogunalmas. Ugyanazok az ellenfelek folyamatosan.
Mondjuk sztem Chelsea ellen kiesunk, pont mert mindenki lesajnalja oket.
Masik meg, hogy Napolitol jobban tartok, mint barmelyiktol. Elobb dontoznek a City vagy Bayern kettosbol valamelyikkel, mint a Napolival.
Es nem is az a baj h nehezebb mint a masik, hanem hogy dogunalmas. Ugyanazok az ellenfelek folyamatosan.
Mondjuk sztem Chelsea ellen kiesunk, pont mert mindenki lesajnalja oket.
Masik meg, hogy Napolitol jobban tartok, mint barmelyiktol. Elobb dontoznek a City vagy Bayern kettosbol valamelyikkel, mint a Napolival.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2023. március 17., péntek 13:55-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem iden is meglesz a donto. Ezekben a parharcokban nem az szamit, hogy ki lo 7 golt a nyolcaddontoben, hanem ki az, aki higgadt marad -2-nel is. En jobban feltem Benzieket a serulesektol, mint a Citytol... Haalandnak es De Bruynenek momentuma se lesz, ha Modricek jo eroben lepnek palyara.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
az csak a döntőkre vonatkozik, döntőbe az átok ellenére az elmúlt években is szép számmal jutottak be, megnyerni ugyanakkor egyszer sem sikerültpetiamadridista írta:Én meg azt mondom, hogy Benfica. Abból a négyesből.Karim the king írta: Sztm óriási esélyt kapott a Napoli a döntőre. Simán a legerosebbek abból a 4esből, a döntőn meg bárkit megfoghatnak, ráadásul rápihenhetnek, mivel addigra már réges-rég bajnokok lesznek. Ha nem mi, akkor nekik kell nyerni.
Erősebb csapat az mint a Nápoly.
Csak ül rajtuk a magyarok átka.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ezeknek a sracoknak a nehez ellenfelek kellenek, legalabb eros meccsek lesznek. Joez!
Óriási lenne egy Napoli győzelem. Komoly kis dupla lenne tőlük Serie A + BL.