PSG - Juve*Sierra írta: Konkrétan BL-ben még veretlenek, pedig egy PSG-Barca ellen tolták a csoportban.
ha a Chelsea ellen továbbmegyünk, akkor az elődöntő is patent meccs lesz.
nyerje a Napoli, ha nem mi
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 17., péntek 16:16
PSG - Juve*Sierra írta: Konkrétan BL-ben még veretlenek, pedig egy PSG-Barca ellen tolták a csoportban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 17., péntek 15:38
Én a Benficát nem írnám le, elég bitang formában vannak. Portugál bajnokságban meg a BL-ben is. Konkrétan BL-ben még veretlenek, pedig egy PSG-Barca ellen tolták a csoportban. És mindkettőt megelőzték. Simán kiejthetik az Intert sztem. Illetve Napoli is ütni fogja a Milant 2 meccsen szvsz.dzsi91 írta: Másik ágon sztem milan-inter elődöntő lesz és milan döntő.Napolira szépen rápakolták az esélyesek terhét amit még a city meg a párizs se bírt el eddig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 17., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 17., péntek 15:24
Ilyen gyenge 4-es ág nem emlékszem lett volna valaha. Innen tényleg illene bemennie a döntőbe a Nápolynak, bár a bajnokságban az Inter mondjuk elkapta őket... Ismerik egymást az olaszok, nagy bírkózás lesz, de hogy ekkora mákja, hogy volt ennek a 4-esnekillgner írta: A másik ágon a Napoli elég esélyes a döntőre. Ha nem élnek ezzel a lehetőséggel, akkor nagyot hibáznak, mert ilyen csak 100 évente adatik, hogy toronymagas olasz bajnokként csak olaszokat kell vernie a döntőbe jutáshoz.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 15:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 17., péntek 15:14
a lényeg hogy veszed a poént padrePad'em írta: Hát ha ti féltek ettől a Chelseatől... Én címvédőként nem fogok beszarni egy szedett-vedett összevásárolt, koncepció nélküli brigádtól, akik 10-ek otthon, egy nímand 0 európai tapasztalattal bíró edzővel. Lőttek január 1-től számolva 10 gólt 14 meccsen A Benficától jobban tartanék. Ha ezeket nem verjük ki rutinból, úgy hogy a bajnokságba kb üdülhetünk, akkor nagyon morci leszek.
Ezt a bosszú dolgot is hagyjuk inkább, már a Poolnak se nagyon akar összejönni. Immunisak vagyunk a bosszúra.
Remélem a Bayern elpakolja a Cityt, egy Real v Bayern messze-messze az Európai klubfutball csúcsa lenne.
Ja, ezen fog múlni, hogy mit gondolok innen anyámTjacks írta: Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima lesz
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 17., péntek 15:13
SZtem nem ezzel van a probléma, hanem hogy a LaLiga csapatai ellen is szenvedünk, ha beállnak bunkerezni. És akkor bizony megáll a tudomány, mint láthattuk. Én a Chelsea-től is hasonlót várok.Pad'em írta: Hát ha ti féltek ettől a Chelseatől... Én címvédőként nem fogok beszarni egy szedett-vedett összevásárolt, koncepció nélküli brigádtól, akik 10-ek otthon, egy nímand 0 európai tapasztalattal bíró edzővel. Lőttek január 1-től számolva 10 gólt 14 meccsen A Benficától jobban tartanék. Ha ezeket nem verjük ki rutinból, úgy hogy a bajnokságba kb üdülhetünk, akkor nagyon morci leszek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 17., péntek 15:10
Ja, ezen fog múlni, hogy mit gondolok innen anyámTjacks írta: Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima lesz
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. március 17., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 17., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 17., péntek 15:02
ez undi nagyonflori írta: Liverpool
Chelsea
PSG
Chelsea
Manchester City
Liverpool
Liverpool
Chelsea
Azt hiszem nincs mit magyarázni.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. március 17., péntek 15:00
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 17., péntek 14:57
Dobjátok a tűzre, ilyet nem mondunk hogy sima leszPad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok. Aztán viszont jön kb a döntő, az megint csak komoly párharc lesz
Tulsó ágon viszont mind a 4 csapat élete lehetősége előtt.
HozzászólásSzerző: r_gabi88 » 2023. március 17., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. március 17., péntek 14:41
Jó csapatvédekezésel kiszedhető.Faust írta: En ugy gondolom, hogy ha tovabbmegyunk, a City/Bayern nyertese kicsap minket. Akkor mar inkabb a Bayern, toluk nem sajnalnam a BL-t. De fosok ettol az elmebeteg norvegtol, szerintem iden behuzzak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 17., péntek 14:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 17., péntek 13:59
Hja, adom.Toti írta:ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
elmúlt 2 clasicon ezt már ellőttük itt, meg is lett az eredménye
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 13:56
nagyon nem lesz egyszerű meccs, cselszi akarmilyen szar formaban van, es a sok uj ember miatt akadozik a dolog, de konstans javulast mutatnak jatekban nagyjabol hetrol hetre januar ota, barmi lehet.Toti írta:ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
elmúlt 2 clasicon ezt már ellőttük itt, meg is lett az eredménye
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 17., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. március 17., péntek 13:54
ne kezdjük, nePad'em írta: A negyeddöntő sima, ez a Chelsea nulla a 50 fős keretükkel, viszonylag sima továbbjutásra számítok.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem