lettherightonein92 írta: Egyben válaszolok. Valaki olyanokat is írt, hogy olvasom, meg idézem az NSO-t, soha életemben egyetlen egy darab cikket sem olvastam onnan, nem tudom, honnan jött ez.
Túlárazott szolgáltatás Cou, Griez, Dembélé stb megvétele is, mégsem korrupció. De mondom, túlárazott szolgáltatás mellett én is gyanítom, hogy nyerészkedés volt a lényeg, de ezt a bűncselekményt mereven elhatárolom attól, hogy bírókat befolyásoltunk, amire még mindig semmi bizonyíték, sőt, semmi konkrét jel sincs.
És igen, illik bizonyítékokat hozni ilyen komoly vádaskodásra, mert anélkül egy undorító lejárató kampány kb az egész, és majdnem ugyanakkora bűn erkölcsileg, és azért elég nagy jogilag is, mint az, amivel vádolnak. Amint látok bizonyítékot, azonnal el fogom ismerni, nem fogok sem frankózni, se semmi.
Az, hogy miért kaptunk kevesebb piroslapot, hát bocsi, de elég egyértelmű. Nem a bírók vették rá Ramost és Pepét arra, hogy a földön fekvők kezére tapossanak, a földön fekvők fejét rugdossák, köpjék le, stb. Case pl. egy pirosat sem kapott, a PL-ben ugyanazokért rögtön kettőt. Nekünk ilyen henteseink amióta én Barcát nézek nem voltak. 1-2 kőkemény játékosunk igen, akik fejjel mennek a falnak (Vidal, egyelőre Gavi), de messze nem az a szint, inkább sok sárgás esetek. Mi meg hamarabb engedtünk benyelni mg egy kontragólt is, mint hogy lerántsunk valakit a végén taktikailag, ennyi is ritkán volt bennünk. Messit is utálhatjátok, de azért a lába követhetetlen volt, hogy miért kaptunk róla annyi szabadot/tizit, nem tudom, miért meghökkentő annyira (amióta elment, kb 0 tizi és 0 szabadrúgásunk van 16-os közelében). De eleve ez az egész téma totál szubjektív.
Sőt még nem is szimuláltatok sosem. Viszont egész biztosan nem fogsz ide írni és lapítani fogsz a fűben, mint az összes Barcás, ha esetlegesen kiderül az igazság.
Az egész Világ látja, hogy szinte semmi nem stimmel az egész csapatotok körül, de igen, Ti mindvégig korrektek voltatok, Ti Nálatok nem volt hentes, Ti vagytok a Fair Play megtestesítő létformái, akik eladták a fél csapatot csakhogy kiessetek idén is az EL-ből.
Ugyanmár...gondolom a következő az lesz, hogy a Chelsea volt a gyökér azon az ominózus mérkőzésen és a bíró joggal döntött úgy, ahogy.
De gondolom amint jönnek komolyabb tények az ügyről olyan leszel, mint a múltkori haverod aki azt írta, hogy átírtátok a labdarúgást valami kottával, amit azóta a futballvilág használ....És amikor jött a kérdés, hogy a Bayern ezzel alázott le Titeket 8-2re, vagy hogy sorra ejtenek ki Titeket Európából kínosabbnál kínosabb kiesésekkel, akkor lapít és egy hsz-t se ír többet.
Pont ugyanolyan vagy, mint a csapatod... Éljétek álom világban, hogy Ti vagytok a jófiúk a sztoriban.
Valóban nem voltak henteseitek csak szimuláló játékosok, akik a futball átírása, kottába tétele mellett a bíró körbeállását is sikerült forradalmasítani.
Amikor egy nyertes Clasico után ott nyomja a szelfit az elnököt, mint egy vásári bohóc. Vagy a 4-0 után egy út a dicsőségig videót. Hidd el kurva jót aludtunk utána amikor leesett egy bl-bajnokság kombó.
Istenem, valami örök...