Pár hete kezdtem el én is nézegetni ezeket a videókat. Korábban csak belenéztem, de most már végig nézek pár darabot naponta. Oroszok butasága határtalan. Pl vannak olyanok is hogy 2 sávos úton látja hogy balról nem tud előzni, mert jönnek szembe, erre el akar menni jobb oldalt, ahol persze nincsen hely. Egyikben volt olyan is, hogy 4es kereszteződés és áll a csávó a lámpánál, szemből jön egy farönköket szállító kamion nagy sebességgel és be akar kanyarodni balra, persze nem tudja bevenni a kanyart és a rönkök megindulnak feléd.
Tajga közepén is két oldalt végig fa, 2 sávos út, előz egy lada, látja h jönnek szembe, de ő megy tovább, ahelyett hogy besorolna. De több olyat is láttam már, hogy karambol után az emberek kiesnek/repülnek a kocsiból és látszólag semmi bajuk (biztonsági öv használata??).
Egyik videó alatt valaki bekérdezte, hogy van az h minden autóban kamera van? Válasz: úgy látszik még új vagy itt, és elmesélték neki, hogy: Orosz közlekedés annyiból áll, hogy 1. Kamera szükséges, 2. Gyorshajtás szükséges, 3. Piros lámba annyit tesz, hogy menj gyorsan, 4. Fékek... nem szükségesek.
Russians are crazy