Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Adott egy telefon, amelyiken a tiktok nincs hasznalva, majd a telefonon elfogyott 7,5 giga net, amiol 5 giga a tiktok volt a telo szerint.
Szoval erre valami tipp hogy mitol lehet?
Szoval erre valami tipp hogy mitol lehet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meghívót tudsz ra dobni?Santi írta: Van egy kifejezetten ebookra szakosodott magyar torrent oldal is, a libranet, van akkora kínálat, mint ncore-n és ne felejtsük el a http://mek.oszk.hu/ -t sem.
Ha nem számít a magyar nyelv, akkor meg a scribd.
ZIDANE
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Van egy kifejezetten ebookra szakosodott magyar torrent oldal is, a libranet, van akkora kínálat, mint ncore-n és ne felejtsük el a http://mek.oszk.hu/ -t sem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Hulye allat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Magyar nyelvuek nyilvan magyar torrentoldalakon, de barmilyen torrentprotalon megtalalsz pl angolul barmit.
Konyvert majd akkor fizetek, ha kijön a mein kampf 2
Konyvert majd akkor fizetek, ha kijön a mein kampf 2
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ne legyél puhány Dupla D, írd csak be, hogy ncore.Dupla D írta:A szokásos helyről le lehet tölteni könyveket is.Caraway írta: Es a konyveket honnan szerzitek? Valahonnan lekalozkodjatok ingyenesen? vagy rendesen a hivatalos storebol megveszitek?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A szokásos helyről le lehet tölteni könyveket is. Persze nincs minden fenn, azok se feltétlen a megfelelő formátumban, így ha letöltöd, a Calibre nevű programmal át kell konvertálni pár másodperc alatt. De ez azzal is jár, hogy gyakran szétesik, vagy nem tökéletes a szöveg tördelése a konvertálás után. Bár még lehetne rajta állítgatni a programban, de én nem szoktam vele foglalkozni.Caraway írta: Es a konyveket honnan szerzitek? Valahonnan lekalozkodjatok ingyenesen? vagy rendesen a hivatalos storebol megveszitek?
Azt mondom, hogy az általam keresett könyvek kb. 70%-a van fenn. Persze a híresebbek fent vannak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Es a konyveket honnan szerzitek? Valahonnan lekalozkodjatok ingyenesen? vagy rendesen a hivatalos storebol megveszitek?
Mar nagyon regota gondolkozom en is rajta, valamiert azt erzem, hogy sokkal tobb konyvet tudnek egy ilyen kutyuvel elolvasni, mint alapjaraton.
Mar nagyon regota gondolkozom en is rajta, valamiert azt erzem, hogy sokkal tobb konyvet tudnek egy ilyen kutyuvel elolvasni, mint alapjaraton.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem reklámos verziók vannak. Alapból repülőgép üzemmódban használom, így nincs csatlakozva a nethez csak, ha update-elni akarom. Plusz előnye, hogy még lassabban merül (nem mintha ez gond lenne egy ebook esetében, ami tényleg hónapokig is bírhatja egy töltéssel).hehetheoriginal írta:Ja vmi ilyesmi, nekem az van.rashidm írta: Hülye kérdés, de mit takar az, hogy reklámmentes? Olvasás közben valahol megjelennek hirdetések és plusz pénzért azokat kikapcsolják?
Gondolom ahol reklam van, kapod az amazontol folyamat az inputot mit vegyel
https://www.youtube.com/watch?v=OyiOHEO ... BookReader
Net nem kell semmihez update-en kívül, ha nem a hivatalos store-ból akarsz könyveket venni. Szóval nem látom értelmét a reklámmentesre plusz pénzt kiadni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
Ja vmi ilyesmi, nekem az van.rashidm írta: Hülye kérdés, de mit takar az, hogy reklámmentes? Olvasás közben valahol megjelennek hirdetések és plusz pénzért azokat kikapcsolják?
Gondolom ahol reklam van, kapod az amazontol folyamat az inputot mit vegyel
https://www.youtube.com/watch?v=OyiOHEO ... BookReader
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hülye kérdés, de mit takar az, hogy reklámmentes? Olvasás közben valahol megjelennek hirdetések és plusz pénzért azokat kikapcsolják?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha aggódsz, akkor nagyobb névnél pl alza vedd, de ha jelentősen drágább, akkor nem éri meg szerintem sem.
- hehetheoriginal
abban nem tudok seggiteni, en amazonrol vettem direktbe anno.
a garancia/ szerviz miatt nem kell aggodni, kb atombiztosak ezek a cuccok mar
a garancia/ szerviz miatt nem kell aggodni, kb atombiztosak ezek a cuccok mar
thereisonly1ronaldo
-
Ja igen, azt nem írtam még oda, sztem 8 gb-nal több nem kell gondolom, tekintve hogy max 5 Mb lehet egy könyv vagy még annyi se… köszi, akkor amazon a tuti, itthoni vásárlás nem annyira oke? Garancia meg az esetleges szerviz miatt?hehetheoriginal írta:jepp.rashidm írta: Sziasztok!
Paromnak kindle e-book olvasót vásárolnék, itt a fórumon egy-két bejegyzést talaltam rola. Jól gondolom h a paperwhite a legjobban megeros? Illetve érdemes inkabb amazon oldaláról rendelni?
felesleges nagyobb tarhely amugy, gondolom nem fog 800648 könyvet egyszerre olvasni.
plusz meg lehet oldani, hogy egyeb forrasbol is ra lehessen tenni konyveket, nem kell mindenaron a webshopban/amazonon költeni ra.
beepitett lampa, hattervilagitas, nekem az eggyel korabbi generacios paperwhiteom van, de perfekt.
ami vicc, hogy kb fel evig birja az akksi standby es airplane modban ugy, hogy honapig nem nyulok hozza es nem toltom. jo cucc, tengerparton, utazasnal, otthon, mindenhogy fasza.
- hehetheoriginal
jepp.rashidm írta: Sziasztok!
Paromnak kindle e-book olvasót vásárolnék, itt a fórumon egy-két bejegyzést talaltam rola. Jól gondolom h a paperwhite a legjobban megeros? Illetve érdemes inkabb amazon oldaláról rendelni?
felesleges nagyobb tarhely amugy, gondolom nem fog 800648 könyvet egyszerre olvasni.
plusz meg lehet oldani, hogy egyeb forrasbol is ra lehessen tenni konyveket, nem kell mindenaron a webshopban/amazonon költeni ra.
beepitett lampa, hattervilagitas, nekem az eggyel korabbi generacios paperwhiteom van, de perfekt.
ami vicc, hogy kb fel evig birja az akksi standby es airplane modban ugy, hogy honapig nem nyulok hozza es nem toltom. jo cucc, tengerparton, utazasnal, otthon, mindenhogy fasza.
thereisonly1ronaldo
-
Sziasztok!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hosszútgutihaz14 írta: milyen koax kábelt ajánlanátok digi műholdas tányérhoz?
3 helységbe kéne eljuttatni elosztókkal és kb 60-70 méter a legtávolabbi pont, illetve vannak jobb minőségű elosztók is?
ZIDANE
milyen koax kábelt ajánlanátok digi műholdas tányérhoz?
3 helységbe kéne eljuttatni elosztókkal és kb 60-70 méter a legtávolabbi pont, illetve vannak jobb minőségű elosztók is?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
elvileg ezt a fajtát tavaly novemberben mutatták be amit én vettem.cart írta: Én 2 éve vettem a 3060 ti-t pont amikor a csúcson volt az ára
Most egy 4070 ti-t lehet venni annyi pénzből úgy hogy közben romlott a forint 25 százalékot közben
Sorrentino: fél misi.