Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
Carlo mellett vagyok, de amúgy én örülnék Mounak, olyan unalmas az egész foci, kis új impulzus jó lenne, kis agressziót verni a lötyögő játékosainkba, meg egy kis good old Barca iránti utálat sem ártana a keretbe.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elfaradt mar fejben is kepessegekben is, futballban is az oreg murinnyo.
Akkor is volt baj boven, en szidtam, mint a bokrot, higy allandoan atadtuk a teruletet a barcelonanak es kontrafocit jatszott egy real madrid, hánytam folyamatosan.
Nem veletlen, hogy nem nyert beellt az ember madridban.
Felejtsuk el, ki a fasznak kell egy levedlett leszakadt risszrossz exbaratno? Lepjunk tovabb.
Akkor is volt baj boven, en szidtam, mint a bokrot, higy allandoan atadtuk a teruletet a barcelonanak es kontrafocit jatszott egy real madrid, hánytam folyamatosan.
Nem veletlen, hogy nem nyert beellt az ember madridban.
Felejtsuk el, ki a fasznak kell egy levedlett leszakadt risszrossz exbaratno? Lepjunk tovabb.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát azt hogy mit tudna kezdeni ezzel a csapattal, arról nekem se nagyon van elképzelésem, viszont akkor láttam utoljára parázs klasszikót mikor az öreg Mou itt volt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q2QYflJ05BU
imádtam
https://www.youtube.com/watch?v=Q2QYflJ05BU
imádtam
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Huh, mi háború menne most itt velePad'em írta: Mourinhóra visszatérve, nagyon bírom, de nem tudom elképzelni mit alkotna itt. Azon kívül hogy elmondaná parszor hogy ő már akkor tudta, hogy a Barca fizet a bíróknak Mondjuk önmagában már ezért megérheti idehozni
Legalább ennyi érdekesség és izgalom lenne a bajnoki meccseinkben
- Pad'em
Bocs hogy bele offolok Zsozéba de erről a Veigáról lassan meg kell nézni egy videót
Gabri Veiga wants to sign for Real Madrid. It seems that he has already told his entourage that he does not want to go to the Premier League. His release clause is 40 million euros — @AlbertoPereiro
Mourinhóra visszatérve, nagyon bírom, de nem tudom elképzelni mit alkotna itt. Azon kívül hogy elmondaná parszor hogy ő már akkor tudta, hogy a Barca fizet a bíróknak Mondjuk önmagában már ezért megérheti idehozni
Gabri Veiga wants to sign for Real Madrid. It seems that he has already told his entourage that he does not want to go to the Premier League. His release clause is 40 million euros — @AlbertoPereiro
Mourinhóra visszatérve, nagyon bírom, de nem tudom elképzelni mit alkotna itt. Azon kívül hogy elmondaná parszor hogy ő már akkor tudta, hogy a Barca fizet a bíróknak Mondjuk önmagában már ezért megérheti idehozni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Klopp-Tuchel-Mourinho hármasból bármelyik jöhet
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazas
En adnam, ha ugy alakul, hogy Ancelotti megy es mondjuk Klopp nem jön, es Xabi sem.
Xavi szeme veszelybe kerulne
En adnam, ha ugy alakul, hogy Ancelotti megy es mondjuk Klopp nem jön, es Xabi sem.
Xavi szeme veszelybe kerulne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
There is a very strong rumor that Real Madrid might sign Jose Mourinho as the new Real Madrid Coach for the next season. PSG is also pushing hard to hire Mourinho...Realista24 írta: Copenal felmerült Mourinho neve mint edző.
@via romapress
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ___Samy___
Az a durva, hogy spanyolban meg igy is Ancelotti csapata a leggolerosebb. A ket brazil meg lassan felevente veszi be az ellenfel kapujat idegenben...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
For the first time in 20 years, there is no Real Madrid player in the top 5 La Liga goal scorers at this stage of the season.
Itt a legfőbb probléma.
Vinin és néha Benzeman kívül nincs ki gólt lőjön. De ők ketten is inkább tesznek ki egy egészet, mintsem két különállót.
Bár a barca Elkepesztő szezonja miatt picit árnyaltabb a kép... Idehaza dettó, ha nincs a Fradi, a csúcsszezont futó KTE lehetne a bajnok. Realnál szintén. Megilyen sz*r támadókkal is bajnokok lehetnének, csakhát...
Tudnám minek a középpályan gondolkodnak megint, mikor csatár es szélső támadók kellenének!
Itt a legfőbb probléma.
Vinin és néha Benzeman kívül nincs ki gólt lőjön. De ők ketten is inkább tesznek ki egy egészet, mintsem két különállót.
Bár a barca Elkepesztő szezonja miatt picit árnyaltabb a kép... Idehaza dettó, ha nincs a Fradi, a csúcsszezont futó KTE lehetne a bajnok. Realnál szintén. Megilyen sz*r támadókkal is bajnokok lehetnének, csakhát...
Tudnám minek a középpályan gondolkodnak megint, mikor csatár es szélső támadók kellenének!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Copenal felmerült Mourinho neve mint edző.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Az a gabri a celtabol igeretesnek tunik, 30milla korul azert o lehet hogy nem lenne rossz. En sajnalnek az angolra elverni 130mat. Akkor mar inkabb sakaert robbantsunk.
- ateeemadrid
Amúgy megint úgy vagyok vele, hogy fasznak Bellingham ennyi pénzért. A kapusposzton kívül egyedül a kpnk elit, kéne csatár, vagy 2 szélső, 2 szélsőhátvéd, talán lassan középhátvéd is, mi meg egy középpályásra vernénk el 130 milliót?
Nekem Bernardo Silva se kéne, bár akkor talán inkább ö, jobb áron is van, plusz jó a jobboson is.
Nekem Bernardo Silva se kéne, bár akkor talán inkább ö, jobb áron is van, plusz jó a jobboson is.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem lenne rossz. Pool ellen talán még lépéselőnyben vagyunk Bellinghamért de ha a City beszáll akkor semmi esélyünk. Amúgy sem tűnik Bellingham annak a szimpatikus fazonnak aki lemond a nagy lóvéról.realmadrid95 írta: Transfermarkt szerint erdeklodunk Bernardo Silva irant.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert fejlodik az is, nem?hehetheoriginal írta: Ajhh ez a franya cenzura
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
Sztem engedjuk el egymast kicsi rikárdo.golrick írta:Ugynaolyan szintűek közül emelsz fel és hordasz le játékosokathehetheoriginal írta:
ez a 3 tud ugy labdat kezelni, hogy melle nem gyökketto lassusagu balfaszkodast ad elo.
de gondolom neked focista focista, mindegy is, mind csak egy babu vagy pötty az fm-ben
Semmilyen ervekkel alatamasztott dolgot nem irsz, csak jossz kotekedni, mint egy idiota balfasz.
Majd ha lesz erdemi mondanivalod, akkor pötyögjel valamit, addig sztem inkabb hajtsad a gdp-t vagy folytasd az élősködést tovabb
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hehetheoriginal írta: fogalmad sincs ki ez, pont ugy, mint nekem, de jöjjön, mert spanyol
nem elég ez?
u21 válogatott játszik a Celtában
ha pl klubok figyelik, van benne potenciál
max nem jön ki, utána még nekik ugyanúgy el lehet adni
Ugynaolyan szintűek közül emelsz fel és hordasz le játékosokathehetheoriginal írta:ez a 3 tud ugy labdat kezelni, hogy melle nem gyökketto lassusagu balfaszkodast ad elo.golrick írta: Vicces a két holland lehordása Zakaria, Reyes, Joaquin után
de gondolom neked focista focista, mindegy is, mind csak egy babu vagy pötty az fm-ben
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Zakaria-t 2x5 percet ha láttam valaha, róla nem mondok jót/rosszat, de akinél Reyes/Joaquin ugyanolyan vagy rosszabb focista, mint Hunti vagy VdV volt (akit egyébként nagyon kedveltem, de hát ez a Real kaland nem jött be.......), ott van baj. Ezt adom.. Nem is értem.hehetheoriginal írta:ez a 3 tud ugy labdat kezelni, hogy melle nem gyökketto lassusagu balfaszkodast ad elo.golrick írta: Vicces a két holland lehordása Zakaria, Reyes, Joaquin után
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid