Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Rodrygo: "Ancelotti jokes with us that we are going to choose the squad together. All four of us on the same room helping to make the call up. It is just banter, but there's a grain of truth in every joke. It would be a honor to have him here."
gyere klopp.
gyere klopp.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
salah sztem mindenhogyan előrelépés lenne, egyrészt vérfrissítés a baromi gyenge támadószekcióba, másrészt tényleg gólerős játékos + gólpasszokat is szépen osztogatja minden évben. tökéletes lenne a jobb oldalra, hatalmas erősítés lenne sztem. végre egy vérbeli jobbszélső és nem félmegoldások mint valverde (aki végre visszamehetne a kp-ra).
amúgy lehet köpködni hurrikánt is, de évről évre termel elég szépen, a világ legpörgősebb bajnokságában. sőt a bl-ben is. mondjuk nem igazán illik a realba sztem, angolokkal nem igazán szoktuk jól járni. ettől függetlenül jó játékos.
amúgy lehet köpködni hurrikánt is, de évről évre termel elég szépen, a világ legpörgősebb bajnokságában. sőt a bl-ben is. mondjuk nem igazán illik a realba sztem, angolokkal nem igazán szoktuk jól járni. ettől függetlenül jó játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
krisz24 írta:Na de ha ezek a nevek hülyeségek kíváncsi vagyok kiket hoznál, jobb opciókat. Kíváncsi vagyok ki az a fiatal akit olcsóbban szerzel meg náluk. Csak mert hogy ha figyeled a piacot látod hogy 1 jó szezonos senkikert is repkednek a 100 millak akik vagy bevalnak vagy nem. Természetesen ez fennáll Salaheknal is.wZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályáról Elfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
Amúgy annyira nem volt rossz Salah folyamatosan termeli a gólokat, BL döntőn mondjuk nem sokon múlt, hogy több gólt is lőjön.
+1, Salah szemelyiseget utalom, de vilagklasszis. Az idei szezonja nem jott be, de hihetetlen kepessegu jatekos, akinel golerosebb jobb szelso nem volt az elmult 5 evben. Raadasul egy kemeny plben szorta a golokat, rugott szemkapraztato golokat. Ettol fuggetlenul idos mar, hogy jojjon es mint irtam is, a szemelyisege nem a Realba valo, de a kvalitasait nem lehet megkerdojelezni.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Na de ha ezek a nevek hülyeségek kíváncsi vagyok kiket hoznál, jobb opciókat. Kíváncsi vagyok ki az a fiatal akit olcsóbban szerzel meg náluk. Csak mert hogy ha figyeled a piacot látod hogy 1 jó szezonos senkikert is repkednek a 100 millak akik vagy bevalnak vagy nem. Természetesen ez fennáll Salaheknal is.wZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályáról Elfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
Amúgy annyira nem volt rossz Salah folyamatosan termeli a gólokat, BL döntőn mondjuk nem sokon múlt, hogy több gólt is lőjön.
persze az eredmények tudatában ezt írjuk, de azért én kíváncsi lettem volna, ha a mi kötelékünkben marad, mit hozott volna ki magából. nála egyértelműen a párizsi kaland lett a karrierende, előtte barcával komoly szintet hozott. elvitte a párizsi iccaka, kár érte mert tényleg az utóbbi 10-15 év legnagyobb tehetsége volt.ferni írta: Nem kár érte utólag, bármilyen vicces is a vadlóval jobban jártunk.
De kár.ferni írta: https://www.marca.com/en/football/real- ... b45de.html
Ott volt már a neve, hogy játszani fog Infantil A meccsen Carvajallal
De itt azt írják hogy nem volt ez még lepapírozva és a végén lett kioffolva mikor már mindenki elhitte.
Nem kár érte utólag, bármilyen vicces is a vadlóval jobban jártunk.
https://www.marca.com/en/football/real- ... b45de.html
De itt azt írják hogy nem volt ez még lepapírozva és a végén lett kioffolva mikor már mindenki elhitte.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
cibáló nyilvan alairna.
mint mindenki a vilagtortenelemben.
megint csak a vezetes, a menedzsment baszkodnak.
fun fact amugy, eddig azt hittem, hogy anno neymar csak probajatekon volt nalunk 14 vagy hany evesen (mai napig itt a retinamban a barimeccs, ahol beall kakáék közé jatszani madridmezben ), de nem keci, le is igazoltuk, felkerult a neve az igazolt jatekosok koze, aztan honvagya lett, es a fater elintezte, hogy a santos megvegye es ott jatszhasson, aztan 22 evesen, mar felnottkent, elvitte a barca.
mint mindenki a vilagtortenelemben.
megint csak a vezetes, a menedzsment baszkodnak.
fun fact amugy, eddig azt hittem, hogy anno neymar csak probajatekon volt nalunk 14 vagy hany evesen (mai napig itt a retinamban a barimeccs, ahol beall kakáék közé jatszani madridmezben ), de nem keci, le is igazoltuk, felkerult a neve az igazolt jatekosok koze, aztan honvagya lett, es a fater elintezte, hogy a santos megvegye es ott jatszhasson, aztan 22 evesen, mar felnottkent, elvitte a barca.
thereisonly1ronaldo
Így van.hehetheoriginal írta:gondolom a haland para 2024re gondolNálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitom
nyilvan
Szóval csak nyugi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Ceballos azzal zárta az interjút, hogy egy nagyon világos kérdésre válaszolt; aláírja-e hosszabbítást vagy sem.
„Mindannyian tudjuk, hogy ez a klub döntése. Ez tényleg nem rajtam múlik. A klubon, az edzői stábon, az elnökön… De ismétlem, ezen gondolkozni jelenleg nem szerepel a terveimben. A klub és a csapattársaim tudják, hogy a maradásban reménykedem, de akkor szeretném a hosszabbítást, ha megérdemlem. Egy hosszabbítás, hogy boldog legyek és játszhassak, nem úgy, mint az elmúlt években. Ha ez nem történik meg, akkor köszönöm szépen, folytatom a saját utamat.”
Beszéltünk itt háttér dolgokról az ő esetében... ebből egyértelműen az jön le, hogy mi pöcsölünk..ő aláírna.
Gondolom míg nem tudják Perezék, hogy tudják-e hozni Bellinghamet, Modric-Kroos sorsa mi lesz addig nem lépnek ez ügyben...sajnos
Jó lenne ha mutatna vmit a válogatottban is..
„Mindannyian tudjuk, hogy ez a klub döntése. Ez tényleg nem rajtam múlik. A klubon, az edzői stábon, az elnökön… De ismétlem, ezen gondolkozni jelenleg nem szerepel a terveimben. A klub és a csapattársaim tudják, hogy a maradásban reménykedem, de akkor szeretném a hosszabbítást, ha megérdemlem. Egy hosszabbítás, hogy boldog legyek és játszhassak, nem úgy, mint az elmúlt években. Ha ez nem történik meg, akkor köszönöm szépen, folytatom a saját utamat.”
Beszéltünk itt háttér dolgokról az ő esetében... ebből egyértelműen az jön le, hogy mi pöcsölünk..ő aláírna.
Gondolom míg nem tudják Perezék, hogy tudják-e hozni Bellinghamet, Modric-Kroos sorsa mi lesz addig nem lépnek ez ügyben...sajnos
Jó lenne ha mutatna vmit a válogatottban is..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
gondolom a haland para 2024re gondolNálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitom
nyilvan
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
A Bayern kiárusít Sanét meg GnabrytwZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályáról Elfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitomp.csabi1 írta: https://as.com/
Most nyitottam meg az oldalt.
Legelső cikk.
Nyugi van srácok azzal a csatár igazolással.
Bayernes barátom azt mondta, hogy Cancelora (is) gyanakodnak, hogy megszellőztette a taktikákat. Egyelőre valóban nehéz személyiségnek tűnik, de sajnos nem vagyunk abban a luxushelyzetben, hogy válogassunk. Most még azt mondom, hogyha hozható 50-60-70 millióért, akkor hozzuk el nyáron. De addig még könnyen változhat sokak véleménye, meglátjuk miképp végződik a német kalandja.Realista24 írta: Ha bevalik ebben a fel evben, akkor megveszi a Bayern. Ha nem, akkor folosleges kuzdeni vele azert az 50-70millios arert szerintem.
Ha meg a München megveszi ott van Pavard, aki megérne egy próbát.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályáról Elfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha bevalik ebben a fel evben, akkor megveszi a Bayern. Ha nem, akkor folosleges kuzdeni vele azert az 50-70millios arert szerintem.realistahuni írta: Canceloról nem mondanék le. Carlo szerintem helyre tudná tenni fejben. A Bayernnek ott van még Pavard, Stanisic, Mazraoui.
Szerintem mozdítható a portugál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De nem o lesz az edzo.realistahuni írta: Canceloról nem mondanék le. Carlo szerintem helyre tudná tenni fejben. A Bayernnek ott van még Pavard, Stanisic, Mazraoui.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Meg Gvardiol és le is tudjuk a nyári atigazolasi időszakot.tubatibi írta: Amúgy Pedro Porro-ra miért nem mentünk rá télen? A fórum 80 %-a hozta volna, a PL-ben elvileg jól is tolja.
Olcsó, spanyol és fiatal. Túl egyértelmű lett volna megszerezni, hihetetlen.
Jöjjön egy jobbhátvéd, Fran Garcia, Salah és Firmino, legyenek új impulzusok, legyen végre jobboldalunk. Bár gondolom jön Fran Garcia meg Bellingham.
Így tudnám elkepzelni: jön : Fran Garcia, Hakimi(ő nyilván nem úgyhogy Dalot vagy Cancelo), Gabri Veiga vagy Bellingham ( bár ide én nem igazolnék.), előre meg én Kanet, Sakat hoznám esetleg Salah a jobbra és meg is volnánk. Ez elég drága kis kör lenne az biztos de ennyi verfrissites kéne.
Eladni elengedni:
Odriozola, Lucas vasquez( helyére Tóbiás a keretbe), Vallejo( úgy se játszik), Modric ( nagy szivfajdalommal, de fiatalitas miatt), Mariano, Hazard, Asensio (amennyiben nem fogadja el a korrekt fizetést)
És így nézne ki a keret: Courtois/Lunin- Carvajal/Dalot-Militao/Nacho-Alaba/Rudiger-Fran Garcia/ Mendy-Tchuameni/Camavinga-Kroos/Ceballos-Bellingham/Valverde-Salah/Saka/Asensio-Benzema/Kane-Vini/Rodrygo
Kanet azért írtam, mert Haaland és Műbappe idén nyáron úgy se fog jönni és talán ő a legjobb arra a 2 évre amikor át kell vezetni a Benzema utáni időszakot.
Aztán most hogy fel ébredtem nyáron érkezik 100 millaert Gvardiol meg Bellingham 200ert többi poszton meg erolkodunk
https://as.com/
Legelső cikk.
Legelső cikk.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Canceloról nem mondanék le. Carlo szerintem helyre tudná tenni fejben. A Bayernnek ott van még Pavard, Stanisic, Mazraoui.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ironia volttomi_b írta:Aztán lassan AC Milan leszünk.Nika91127 írta:
Egy Firmino-Grimaldo-Aouar ingyenpakk...
Szép kilátások.
Porro jó lett volna.
Saka se lenne rossz.
Alphonso Davies/Nuno Mendes...
Közepre egy Goncalo Ramos.