Bundesliga
Re: Bundesliga
Szerintem egy Nagelsmann előbb ideillik, mint a Klopp Tuchel vonal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Raul rendes keretfrissitessel, vagy Klopp a szokasos igazolasi politikankkal?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értem a logikát, de Rault egyikhez sem tudom hasonlítani csak ha nagyon hunyorgok és leegyszerűsítem a korábbi játékos és legenda vonalra..szerintem az kevés, főleg jelen helyzetben amikor a keretet is frissíteni kell, és nem spanyolokkal, mert ott nincs nagyon értelmes opció.
Nem illik.
szerintem a realnál ez sokat számít, zz se volt egy taktikai atyaúristen, annak a realnak a játékstílusa is hagyott kívánni valót, de a játékosok mégis tűzbe mentek érte. akárcsak ancelottiért tavaly. szerintem egy ilyen karakterre van szükség, az utóbbi nagyjából 20 évben csak az ilyen arcok értek el komoly sikereket. klopp is ezért lehetne befutó, egy középszar dortmundból bl döntős + címvédő bundesliga bajnokot épített, ami azért a bayern mellett nem egyszerű. liverpoolból szintén komoly csapatot fabrikált, nálam ez a két név jönne szóba.ziro4vr írta: Raul miért jobb opció? Mer spanyol és akkora tekintélye van mint a mol campus?
- ziro4vr
Raul miért jobb opció? Mer spanyol és akkora tekintélye van mint a mol campus?ghost írta: nem hiszem, hogy egy 35 éves zöldfülű kéne ide, aki tavaly egy villarreal ellen is sikeresen kiesett a bl-ből, idén meg volt olyan, hogy az union berlin is előttük volt a bundásban. egy lipcse szintű csapatba biztosan tökéletes az ember, de egy realhoz baromi kevés. ide tényleg ilyen zz-ancelotti féle arcok kellenek, ezért ha elmegy esetleg az olasz, én rault próbálnám meg. esetleg klopp, mást nem nagyon.
Nem illik.
nem hiszem, hogy egy 35 éves zöldfülű kéne ide, aki tavaly egy villarreal ellen is sikeresen kiesett a bl-ből, idén meg volt olyan, hogy az union berlin is előttük volt a bundásban. egy lipcse szintű csapatba biztosan tökéletes az ember, de egy realhoz baromi kevés. ide tényleg ilyen zz-ancelotti féle arcok kellenek, ezért ha elmegy esetleg az olasz, én rault próbálnám meg. esetleg klopp, mást nem nagyon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hogy nem tudod ki volt reyes, vagy nem latod mire kepes es mit tud zakaria adni, azon nem tudok segiteni.
te a statokat nezed, hogy ki mit nyert, hany golt rugott, stb.
en meg látom is a meccseket, nem csak nézem.
te a statokat nezed, hogy ki mit nyert, hany golt rugott, stb.
en meg látom is a meccseket, nem csak nézem.
thereisonly1ronaldo
Az a komolytalan, hogy a Brahim mint keretember állítást összemosod azzal, hogy Reyes erősítés lenne a kezdőnhehetheoriginal írta: plane hogy mikor joaquin, reyes pl semmi szint, de azert brahim elferne nala
komolytalan kis figura.
De végülis Kimmich is egy átlag, nem mint Zakaria, hogy témánál maradjunk.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy sztem golrick is wyxz csak 26.kiadasban, a reinkarnacio mestere.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mindig, hanem mindenkeppen. És most mint új edző.ziro4vr írta: Megint egy hét alatt eljutottunk onnan, hogy a BM a méltó rivális és tiszteletreméltó klub oda, hogy mindenki hülye, balfasz és ide kevés náluk. Madridom for the win.
Realmadrid95 jár a pacsi hogy te legalább utánaolvastál, én is ezeket hallottam. Neuer-nél billegett a történet miután síelt, de most már Nagelsmann a főellenség hogy el merte küldeni a haver kapusedzőt. És igen, az a 3 német játékos irányítja az öltözőt, akikből 2 már túl van a csúcson, egy meg válogatott szinten pl semmit nem ért el. Ehhez jön a Kahn, szalihami féle vezetőség, hát megnézem Tuchel meddig fog ott maradni.
Nekem kicsit sántít ez a mindig is őt akarták dolog, Nagelsmannt kivásárolták sok millióért, 5 éves szerződésért, és akkor a projekt közepén hirtelen rájönnek hogy Tuchelt akarták?
Számomra Nagelsmann jó opció lenne, tetszik a filozófiája (sicc), hogy nem a sablon kontrafocit játszatja, több féle formáció, játékost is tud fejleszteni, szóval szerintem egy jó közép-hosszú távú megoldás lehetne, pláne ha frissítjük a keretet is, mert anélkül tökmindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Őt inkább úgy képzelném el Real edzőként, hogy Mendyből kh-t csinál, Rodrygo és Asensio a szélsőhátvédek, Alaba középpályás, Vinicius a csatár.Berti írta: Nagelsmann azon kevés edzők közé tartozik aki többnyire legalább egy 10-est játszat a pályán, de sokszor kettőt is (Musi-Muller). Mivel mi kipicsáztuk az összes játékosunkat, akik itt tolják, így Asünsao és Brahim lenne itt opció, amit nem akarok látni.
Fullbackre sem alkalmas kb senki tőlünk, ami ugyan csak szinte mindig alkalmazva van nála.
Én nem látom jelen esetben, hogy nálunk mit alkotna, kivéve ha játszatni tudná a 433-at vagy igazolnánk a kedvére legalább 4 játékost.
necces
De ezzel mit szeretnél mondani azon kívül, hogy kimutogatsz a Barcára?Vagy csak azt értem, hogy ők sem adják el a lelküket vagy vesznek bírókat, és mégis folyamatosan ott vannak a bl élmezőnyében?
Tavaly ez a Negelsmann csapat leszerepelt a BL-ben, kiestek Emery Villarrealja ellen, úgy hogy játékban sem voltak jobbak.
- hehetheoriginal
plane hogy mikor joaquin, reyes pl semmi szint, de azert brahim elferne nalaziro4vr írta: Vagy csak azt értem, hogy ők sem adják el a lelküket vagy vesznek bírókat, és mégis folyamatosan ott vannak a bl élmezőnyében?
Kiforgatás, valótlan állítás, görcsös ellentmondás, chatGPT hsz tőled szokásosan.
komolytalan kis figura.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
Vagy csak azt értem, hogy ők sem adják el a lelküket vagy vesznek bírókat, és mégis folyamatosan ott vannak a bl élmezőnyében?
Kiforgatás, valótlan állítás, görcsös ellentmondás, chatGPT hsz tőled szokásosan.
Nem illik.
- hehetheoriginal
rodrygo olyan 10est jatszik beszarsz.Berti írta: Nagelsmann azon kevés edzők közé tartozik aki többnyire legalább egy 10-est játszat a pályán, de sokszor kettőt is (Musi-Muller). Mivel mi kipicsáztuk az összes játékosunkat, akik itt tolják, így Asünsao és Brahim lenne itt opció, amit nem akarok látni.
Fullbackre sem alkalmas kb senki tőlünk, ami ugyan csak szinte mindig alkalmazva van nála.
Én nem látom jelen esetben, hogy nálunk mit alkotna, kivéve ha játszatni tudná a 433-at vagy igazolnánk a kedvére legalább 4 játékost.
necces
mint oscar meg kutinnyo
miutan murinnyokent bejarta mar fel europat es mindenhol leegett a faszba, tiz körömmel es shrek cica szintű szemekkel fog kapaszkodni ebbe a kb. utolso nagy csapat edzojekent való lehetosegebehát megnézem Tuchel meddig fog ott maradni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. március 24., péntek 10:19-kor.
thereisonly1ronaldo
Nagelsmann azon kevés edzők közé tartozik aki többnyire legalább egy 10-est játszat a pályán, de sokszor kettőt is (Musi-Muller). Mivel mi kipicsáztuk az összes játékosunkat, akik itt tolják, így Asünsao és Brahim lenne itt opció, amit nem akarok látni.
necces
necces
A méltó riválisban van valami, hasonlóan rosszul működő, hullámzó csapat idén a Bayern és a Real is.
De csak kiforgatod a fórum szavait, mert elfogult vagy a Bundesligával.
De csak kiforgatod a fórum szavait, mert elfogult vagy a Bundesligával.
- ziro4vr
Megint egy hét alatt eljutottunk onnan, hogy a BM a méltó rivális és tiszteletreméltó klub oda, hogy mindenki hülye, balfasz és ide kevés náluk. Madridom for the win.
Realmadrid95 jár a pacsi hogy te legalább utánaolvastál, én is ezeket hallottam. Neuer-nél billegett a történet miután síelt, de most már Nagelsmann a főellenség hogy el merte küldeni a haver kapusedzőt. És igen, az a 3 német játékos irányítja az öltözőt, akikből 2 már túl van a csúcson, egy meg válogatott szinten pl semmit nem ért el. Ehhez jön a Kahn, szalihami féle vezetőség, hát megnézem Tuchel meddig fog ott maradni.
Nekem kicsit sántít ez a mindig is őt akarták dolog, Nagelsmannt kivásárolták sok millióért, 5 éves szerződésért, és akkor a projekt közepén hirtelen rájönnek hogy Tuchelt akarták?
Számomra Nagelsmann jó opció lenne, tetszik a filozófiája (sicc), hogy nem a sablon kontrafocit játszatja, több féle formáció, játékost is tud fejleszteni, szóval szerintem egy jó közép-hosszú távú megoldás lehetne, pláne ha frissítjük a keretet is, mert anélkül tökmindegy.
Nem illik.
Viszont már olyan hír is van, a vezetők azon is kiakadtak rá, hogy a Leverkusen vereség után a gyenge bajnoki eredmények ellenére a válogatott szünetre nem maradt a klubnál, lelépett síelni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt irjak, azert is lepett ilyen "hirtelen" a Bayern, mert mindenkeppen Tuchelt akartak, aki Perez elsoszamu favoritja volt Carlo helyere es nem akartak lemaradni rola.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ne menjunk bele, elfogadom ahogy gondoljatok, nekem magasan, neha tul magasan van a léc, 2 lehetőségem van, megkapom az altalam valamire tartott jatekosokat, vagy leadom a mezt, es nem bosszantom magam. nehez a maximalizmussal egyutt elni na
thereisonly1ronaldo