realmadrid95 írta:
Mivel allandoan hozzatok a focihireket angolrol leforditva, ezert gondoltam, hogy en is segitek picit, mivel nemet az megy. Azt irjak mindenhol, hogy Bayernen belul van 3 ember, aki miatt tavozik Nagelsmann. Az egyik Kimmich, aki annyira el van szallva magatol, hogy az oltozoben csak Mullerrel beszel mar, mindenkivel megromlott a kapcsolata csapaton belul az arroganciaja miatt. A masodik versenyzonk Salihamidzic, akitol kert egy vilagklasszis centert, amire azt mondta neki a bosnyak, hogy vilagklasszis centert csak vilagklasszis edzo kaphat, meg nem tett le semmit a foci vilagaban, amiert lehetnek magas igenyei. A harmadik Neuer, aki Pique szinten bekebelezte a csapatat es hatalmas botranyba fulladt az egesz, hogy az o baratjat, a kapusedzot elkuldte a klub. Az verte ki a biztositekot a Bayernnel, hogy Tapasovic olyan edzestervet irt elo Neuernel, ahol semmit nem kellett csinalnia edzeseken. Odaig fajult, hogy Nagelsmann elkuldte a kapusedzot, Neuer meg hadat uzent neki. Par helyen irjak, hogy Kimmichet is o befolyasolja folyamatosan.
Én ebből azt vontam le, hogy a Bayernben Kimmich és Neuer is kiskirály, a bosnyák lenézte Nagelsmannt, ráadásul Neuer soha semmit sem csinált edzéseken. Hát mit ne mondjak, soha egyikről sem olvastam egy betűt sem, pedig mindennap végigolvasom a Bayern belső twitter oldalát is.