folytatasreeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
https://24.hu/belfold/2023/03/25/fidesz ... szlo-erdo/
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 23:18
folytatasreeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 25., szombat 23:11
Gyurcsany Ferko, te vagy az?comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
3 millió birka meg ennek él
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 25., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: comesta28 » 2023. március 25., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 25., szombat 20:41
Igen, de te gyanitom a piacbol elsz, ahol kovetkezmenye van annak, hogy te szarul csinalod a munkadat.zsuninnyo írta:Ezt ertem, hogy a penz. De nekem barmikor amikor olyan volt a szitu, hogy olyat kellett volna kiadnom a kezeim kozul, vagy adnom a nevem hozza, ami (bar nem ennyire) ego, vagy szinvonal alatti, akkor inkabb belepakoltam plusz energiat, hogy egy minimumot megusson. Ez mar olyan szintu igenytelenseg, hogy nem ertem (most penztol fuggetlenul), hogy a retekbe lehet ezzel egyutt elni egyaltalan. Ez amolyan koltoi kerdes, de mindig elkepeszt ez a "nemazendolgom, jovanazugy " igenytelenseg.Faust írta:
Kepzeld ide a penzzel szemtorlos Woody Harrelsonos gifet. Ez a nep amugy sem arrol ismert, hogy barmiert is szegyellne magat.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 20:23
nem csak az unióban hanem szinte bárhol a világban, ha nem lenne jó munkahelyem és nem ragaszkodnék a családhoz már rég tipli lenne. vagyunk ezzel páran. atótl még undorító amit a fidesz csinál 13 éve és kétlem hogy emiatt kussolnom kéne és tapsolnom mint a 3 millió birkájuk teszicomesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
HozzászólásSzerző: comesta28 » 2023. március 25., szombat 20:18
Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 25., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 25., szombat 19:51
Ezt ertem, hogy a penz. De nekem barmikor amikor olyan volt a szitu, hogy olyat kellett volna kiadnom a kezeim kozul, vagy adnom a nevem hozza, ami (bar nem ennyire) ego, vagy szinvonal alatti, akkor inkabb belepakoltam plusz energiat, hogy egy minimumot megusson. Ez mar olyan szintu igenytelenseg, hogy nem ertem (most penztol fuggetlenul), hogy a retekbe lehet ezzel egyutt elni egyaltalan. Ez amolyan koltoi kerdes, de mindig elkepeszt ez a "nemazendolgom, jovanazugy" igenytelenseg.Faust írta:Kepzeld ide a penzzel szemtorlos Woody Harrelsonos gifet. Ez a nep amugy sem arrol ismert, hogy barmiert is szegyellne magat.zsuninnyo írta:
Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 19:50
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.zsuninnyo írta:Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.reeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 25., szombat 19:49
Kepzeld ide a penzzel szemtorlos Woody Harrelsonos gifet. Ez a nep amugy sem arrol ismert, hogy barmiert is szegyellne magat.zsuninnyo írta:Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.reeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 25., szombat 19:48
Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.reeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 25., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 25., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2023. március 19., vasárnap 13:06
Huhh ezt kár volt megnéznem. Ilyenkor mindig fel megy a pumpa, hogy ilyen emberek döntenek és ha bármi ész érvet felhozol, akkora jön a fostenger.ferni írta: Fú bazdmeg, pár agysejtem oda, de ez nagyon kemény
”Lemondunk a luxuscikkekről, mint a banán meg a ruha”
-“Önök kitöltötték a Nemzeti Konzultációt?”
-“Persze”
-“És mit szólnak hozzá, hogy ennek ellenére a kormány minden szankciót megszavazott? Ez nem zavarja Önöket?”
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 19., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 17., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 13:53
"tévébe'.... biztos, hogy igaz"gutihaz14 írta:ismet egy gyonyoru kep. "sztereotipiat" ez a video is megerositi. mint kb mindegyikferni írta: Fú bazdmeg, pár agysejtem oda, de ez nagyon kemény
”Lemondunk a luxuscikkekről, mint a banán meg a ruha”
-“Önök kitöltötték a Nemzeti Konzultációt?”
-“Persze”
-“És mit szólnak hozzá, hogy ennek ellenére a kormány minden szankciót megszavazott? Ez nem zavarja Önöket?”
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem