Kommentáld a híreket
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Kommentáld a híreket
Szerintetek, ha fordìtanánk a kupában, az elèg lenne Carlo maradására?
Vagy ez már ilyen nyìlt titok, hogy lèpni fog Brazíliába?
Vagy ez már ilyen nyìlt titok, hogy lèpni fog Brazíliába?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nagelsmann in 2020: “Me & Real Madrid have agreed that we can speak again in the future if Real Madrid needs a coach & I’m available.” @SPORT1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
állítólagillgner írta:Volt érte 100 milliós ajánlat?Kerlon írta:
nagy luxus az volt, hogy nem adtuk el anno 100 millioert
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Volt érte 100 milliós ajánlat?Kerlon írta:nagy luxus az volt, hogy nem adtuk el anno 100 millioertJim írta:
ingyen kitenni Asét luxus
akkor megint nem lesz pénz rendes jobbszélsőre és csatárra
nagy luxus az volt, hogy nem adtuk el anno 100 millioertJim írta:ingyen kitenni Asét luxusraul 4 ever írta: Én kitenném Ase-t, aztán lehet 1 szezont bepróbálni Brahimmal. Lelkes, jól lát, megpróbálja, nem csakazalibi van mindig. Ha nem jön be, el lehet passzolni később.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Először ezt írtad:
Ebből én arra gondoltam, hogy hosszabbítanál vele, mert úgy lehet majd csak valamikor pénzt kapni érte. Vagy nem így értetted?Jim írta: ingyen kitenni Asét luxus
De szerintem sose kapnánk érte már pénzt, hisz teljesen nem piacképes > senki érdeklődőről nincs hír. Nálam ez az egyetlen magyarázat, amiért még nem írt alá máshova, mert nem az a játékos, akiért bárki törné magát.Jim írta:senki nem mondta, hogy madridista lenneraul 4 ever írta: Ase árából, nem kifutó szerződéssel se telt volna egy rendes játékosra
Semmi luxi, telj. racionális elengedés. Meg már hónapok óta tárgyalhat. Miért nem írt alá máshova? (Tudom, mert -mutogatott a címerre a lesgól után, ergo- nagyobb nagyobb madidista, mint Nacho. Nem azért, mert nem igazán kelendő)
de cserének maradhat, főleg ha Brahim árából (+ egyéb forrásból) 1 kezdő szintű jobb támadó érkezne végre
bárhova is menne, az visszalépés lenne neki szakmailag mindenképp, még akkor is, ha itt a padon kezd a legtöbbször
anyagilag viszont a PL-ben többen kaphatna valószínűleg
legkésőbb a nyáron kiderül
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
"Az eseményen összesen több mint 100 klub képviselteti magát, köztük a Bayern München, a Dortmund, az RB Leipzig, az Ajax, a PSG, a Manchester United, a Manchester City, az Arsenal, a Milan, a Roma, a Napoli vagy éppen Benfica."MorataMartin írta: Az Európai Klubszövetség (ECA), az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet Budapesten rendezi a jelenlegi négyéves ciklusának utolsó közgyűlését, március 28-án - írj az nso.hu
Nem lehet tudni, hogy a Real Madridtól jön-e erre valaki?
A névsor alapján nem.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Gvardiol helyett belső védő posztra?
Raphaël Varane: "I will finish my career either in Madrid, Manchester, or in Lens. I’m sure that I will not make it another club. But Madrid, it seems complicated to me. The most likely today is that I finish in Manchester or Lens."
Lehet ő visszamenne.
De eléggé mission impossible.
Real es Perez már nem vinné vissza.
Ebből sztem Lens lesz.
Szép vége lenne neki sztem.
Raphaël Varane: "I will finish my career either in Madrid, Manchester, or in Lens. I’m sure that I will not make it another club. But Madrid, it seems complicated to me. The most likely today is that I finish in Manchester or Lens."
Lehet ő visszamenne.
De eléggé mission impossible.
Real es Perez már nem vinné vissza.
Ebből sztem Lens lesz.
Szép vége lenne neki sztem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
senki nem mondta, hogy madridista lenneraul 4 ever írta: Ase árából, nem kifutó szerződéssel se telt volna egy rendes játékosra
Semmi luxi, telj. racionális elengedés. Meg már hónapok óta tárgyalhat. Miért nem írt alá máshova? (Tudom, mert -mutogatott a címerre a lesgól után, ergo- nagyobb nagyobb madidista, mint Nacho. Nem azért, mert nem igazán kelendő)
de cserének maradhat, főleg ha Brahim árából (+ egyéb forrásból) 1 kezdő szintű jobb támadó érkezne végre
bárhova is menne, az visszalépés lenne neki szakmailag mindenképp, még akkor is, ha itt a padon kezd a legtöbbször
anyagilag viszont a PL-ben többen kaphatna valószínűleg
legkésőbb a nyáron kiderül
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ase árából, nem kifutó szerződéssel se telt volna egy rendes játékosra
1000+1 esélyt kapott már, hova/minek a következőt?
1000+1 esélyt kapott már, hova/minek a következőt?
- Jim
ingyen kitenni Asét luxusraul 4 ever írta: Én kitenném Ase-t, aztán lehet 1 szezont bepróbálni Brahimmal. Lelkes, jól lát, megpróbálja, nem csakazalibi van mindig. Ha nem jön be, el lehet passzolni később.
- raul 4 ever
Akkor se vagyunk előrébb, ha Szépfiú lesz a csere, mert akkor hosszabbítottunk vele, pedig ugyanúgy ubert kéne neki is hívni, mint Marianonak, Hazardnak.Galacticos írta: Hat epp ezaz. Nem lepunk elore de cserebe "nem keresunk penzt" brahimon.
Adjak el aztan azt a 20ast adjak oda azert a celtas gyerekert inkabb.
Én kitenném Ase-t, aztán lehet 1 szezont bepróbálni Brahimmal. Lelkes, jól lát, megpróbálja, nem csakazalibi van mindig. Ha nem jön be, el lehet passzolni később.
De most Brahim ingyen jönne vissza, vagy fizetős lenne?
- Galacticos
Hat epp ezaz. Nem lepunk elore de cserebe "nem keresunk penzt" brahimon.raul 4 ever írta:Nálam egyenlő a két játékos, mert rengeteg hiányosságuk van, csak mindkettőnek más, így kb. ugyanolyan "éhen halni sok, jóllakni kevés" fajta mindkettő.Galacticos írta: Az a brahim sokaig a milanba is csere ember volt, nem?
Asensiot rengeteget szidtam, de ha jol van hasznalva (cserekent) akkor arra azert hasznos.
Inkabb eladnam brahimot 20korul.
De majd nagelsman eldonti.
Adjak el aztan azt a 20ast adjak oda azert a celtas gyerekert inkabb.
- raul 4 ever
Nálam egyenlő a két játékos, mert rengeteg hiányosságuk van, csak mindkettőnek más, így kb. ugyanolyan "éhen halni sok, jóllakni kevés" fajta mindkettő.Galacticos írta: Az a brahim sokaig a milanba is csere ember volt, nem?
Asensiot rengeteget szidtam, de ha jol van hasznalva (cserekent) akkor arra azert hasznos.
- Galacticos
Az a brahim sokaig a milanba is csere ember volt, nem?
Mit értesz bizonyos fizikai adottság alatt? Súlyt, magasságot, arányosságot, izomzatot vagy pontosan mit? Bőven van példa alacsony, magas, vékony, kötött, szikár stb testalkatú labdarúgókra akik a világ élvonalába tartoznak.hehetheoriginal írta: a méret fontos
de amugy egy bizonyos fizikalis adottsag alatt nincs az az isten, hogy valaki szűk elit lehessen, akarmilyen faszagyerek minden másban, kemény dolog a biológia meg az élsport, de ez van.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az Európai Klubszövetség (ECA), az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet Budapesten rendezi a jelenlegi négyéves ciklusának utolsó közgyűlését, március 28-án - írj az nso.hu
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta:Lucas Vázquez is in the club's plans for next season. Ancelotti will prioritize giving him more minutes in the next league games.Pad'em írta:
pont azt kéne igen, többször írtam hogy simán lehetne benne annyi, mint Baldéban, de figyeld meg hogy LV fog játszani, ha ő sérült akkor Odriozola. Jövőre meg kölcsön adjuk, már ha megvesszük egyáltalán
— @diarioas
Braziloknal, hogy ad neki perceket?
ZIDANE
- Jim
várjál ez az én nyaran lenneLiamGallagher írta: Várjuk itt Haalandot aztán lesz helyette Álvaro
Én már elengedtem, hogy itt a közeljövőben bármilyen komolyabb igazolás is legyen. Nyáron jön Fran, Brahim, a Celtás gyerek, Arribas, Álvaro felkerül és kb. ennyi. Toni, Modric maradnak még, ha Nacho lép akkor meg marad Rafa Marin a keretben éa csókolom.
amúgy nem, 1-2 légiós sztárigazolás kelleni fog
de amelett a legjobb 1-2Castillást is használjuk
ezt már régóta így kellene csinálni…
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Várjuk itt Haalandot aztán lesz helyette Álvaro
Én már elengedtem, hogy itt a közeljövőben bármilyen komolyabb igazolás is legyen. Nyáron jön Fran, Brahim, a Celtás gyerek, Arribas, Álvaro felkerül és kb. ennyi. Toni, Modric maradnak még, ha Nacho lép akkor meg marad Rafa Marin a keretben éa csókolom.