Sok sikert és kevés kudarcot vagy kijózanító korrupciótlestat írta:az de komoly.comesta28 írta:
Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban
Mondjuk én pont Áprilisban lécelek végre külföldre.
Nekem elég volt.
Hálistennek egyre többen mennek és az ilyen okosk mint te maradnak
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
alternatív fideszes valóság:
https://www.lakmusz.hu/tobb-focicsapatn ... i/?lang=hu
és a követendő példa döbrögiéknek:
https://444.hu/2023/03/26/hatalmas-lehe ... e-szavazni
https://www.lakmusz.hu/tobb-focicsapatn ... i/?lang=hu
és a követendő példa döbrögiéknek:
https://444.hu/2023/03/26/hatalmas-lehe ... e-szavazni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
az de komoly.comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
3 millió birka meg ennek él
Mondjuk én pont Áprilisban lécelek végre külföldre.
Nekem elég volt.
Hálistennek egyre többen mennek és az ilyen okosk mint te maradnak
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Igazabol nem azt mondta, hogy akkor rendben van, hanem, hogy nem csak itt van ilyen. Nem vedte oket ,csak felhivta arra a figyelmet, hogy mashol is elofordul ez a nonszensz lopas.RaúlCF írta: sikerült megragadni a legjobb védőbeszédet. máshol is lopnak. nem gond hogy mindent is ellopnak neeeem ez teljesen ok mert máshol is lopnak. kiváló nyáj felfogás.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
sikerült megragadni a legjobb védőbeszédet. máshol is lopnak. nem gond hogy mindent is ellopnak neeeem ez teljesen ok mert máshol is lopnak. kiváló nyáj felfogás.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
El kell menni, aztán a sok ingyenélő 60as IQalatti beltenyésztett genetikai hulladékot, meg a sok nyuggert ki tartja el?...Puding írta:Nem ment még ki elég ember külföldre? Zavarjuk el a maradék embert is, aki még tenni akar ezért a szemétdombért bármit is. Jó ötlet!comesta28 írta:
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Már csak pár jó kis ppp szerződés kell és gyak. Vityáék is kiikszelhetnek mindent, amit a patárördögék csináltak 8 évig. Nem hiszem, hogy erre adtuk az x-et 2010-ben.füst írta:9gag-en futottam bele.Halfkey írta: Ilyen nincs a világ minden országában
https://9gag.com/gag/a6qXXON#comment
A kommentek alapján nekem az jön le, hogy nem hungarikum ez a fajta furfang, amikor más pénzének kellene gondos gazdájának lenni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nem ment még ki elég ember külföldre? Zavarjuk el a maradék embert is, aki még tenni akar ezért a szemétdombért bármit is. Jó ötlet!comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
https://youtu.be/-tEXu8roJEQcomesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
Ha esetleg ezt megnézed 45mp, rájössz, hogy micsoda egy gyomorforgató cinikus baromság az álláspontod.
- Süti
Ennyi. Ha nem tetszik amire a te saját adóforintjaidat költik, legyen az bármi is, akkor takarodj.comesta28 írta:
Nem te vagy a legfényesebb csillag az égen ugye?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ez egyszeru. Jarj nyitott szemmel, es mondd el nekunk. Legutobb a HP labort lattam, unios tabla, es egy lepukkant szar.illgner írta: Vajon hány nagyon jól sikerült beruházás van, amiről egy hangot nem ír meg a sajtó? Több ezer, vagy tízezer?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
9gag-en futottam bele.Halfkey írta: Ilyen nincs a világ minden országában
https://9gag.com/gag/a6qXXON#comment
A kommentek alapján nekem az jön le, hogy nem hungarikum ez a fajta furfang, amikor más pénzének kellene gondos gazdájának lenni.
Ilyen nincs a világ minden országában, bátran olvass nemzetközi sajtót is ne csak Origót.
Nemtudom egyébként mi elszomorítóbb, hogy azt gondolod csak 15x loptak egy évben, vagy hogy azt gondolod hogy rendben van 15x lopni egy évben, mert az még belefér.
Nemtudom egyébként mi elszomorítóbb, hogy azt gondolod csak 15x loptak egy évben, vagy hogy azt gondolod hogy rendben van 15x lopni egy évben, mert az még belefér.
Mindent szétlopnak? Én nem vagyok jártak az eu-s pénzek tekintetében, de elképesztő összegekről van szó. Ebből mondjuk minden évben sikerül kimutatni 15 olyan ügyet, ami fasság, ilyen a világ minden országában van. Vajon hány nagyon jól sikerült beruházás van, amiről egy hangot nem ír meg a sajtó? Több ezer, vagy tízezer?gutihaz14 írta:mi vagyunk az EU fertője. folyamatosan szapulja a döbrögi őket, de ugye kilépni nem akarnak mert akkor miből lopnának?! undorító bazdmeg. mindent szétlopnak. mindent.zsuninnyo írta:
Engem ebben az erdekelne a legjobban, hogy ebben benne lenni, nem netto szegyen? Marmint belso tagja vagy egy ilyennek, jovahagysz vmit vagy te tervezed, vagy te vagy a kivitelezo.
folytatasreeed_ati írta: Fasza kis lombkorona sétány EU-s pénzből..
https://24.hu/belfold/2023/03/25/fidesz ... szlo-erdo/
valamelyik univerzumban:
Gyurcsany Ferko, te vagy az?comesta28 írta:Ha szar minden hagyd el az országot, szabad a mozgástered az Unióban[
Attól hogy egy adott ember megtalálja a boldogulását, még járhat nyitott szemmel és láthatja ami szar, nem? Vagy azt nem szabad megjegyezni sem? Tapsikolni kell?
az ilyen klisék puffogtatása kimeríti a pazarlást.
valamelyik univerzumban:
[/quote]
nem csak az unióban hanem szinte bárhol a világban, ha nem lenne jó munkahelyem és nem ragaszkodnék a családhoz már rég tipli lenne. vagyunk ezzel páran. atótl még undorító amit a fidesz csinál 13 éve és kétlem hogy emiatt kussolnom kéne és tapsolnom mint a 3 millió birkájuk teszi
de azért örülök hogy 5 év után erre pazaroltad az első kommented
[/quote]
Ha jó minden veled akkor méginkább csak károgás amit előadsz.
Az h te pazarlásnak ítéled meg egy másik ember véleményét méginkább megmutatja h a stílus mögött egy másik birkanyáj jeles tagja van.
nem csak az unióban hanem szinte bárhol a világban, ha nem lenne jó munkahelyem és nem ragaszkodnék a családhoz már rég tipli lenne. vagyunk ezzel páran. atótl még undorító amit a fidesz csinál 13 éve és kétlem hogy emiatt kussolnom kéne és tapsolnom mint a 3 millió birkájuk teszi
de azért örülök hogy 5 év után erre pazaroltad az első kommented
[/quote]
Ha jó minden veled akkor méginkább csak károgás amit előadsz.
Az h te pazarlásnak ítéled meg egy másik ember véleményét méginkább megmutatja h a stílus mögött egy másik birkanyáj jeles tagja van.
Igen, de te gyanitom a piacbol elsz, ahol kovetkezmenye van annak, hogy te szarul csinalod a munkadat.zsuninnyo írta:Ezt ertem, hogy a penz. De nekem barmikor amikor olyan volt a szitu, hogy olyat kellett volna kiadnom a kezeim kozul, vagy adnom a nevem hozza, ami (bar nem ennyire) ego, vagy szinvonal alatti, akkor inkabb belepakoltam plusz energiat, hogy egy minimumot megusson. Ez mar olyan szintu igenytelenseg, hogy nem ertem (most penztol fuggetlenul), hogy a retekbe lehet ezzel egyutt elni egyaltalan. Ez amolyan koltoi kerdes, de mindig elkepeszt ez a "nemazendolgom, jovanazugy " igenytelenseg.Faust írta:
Kepzeld ide a penzzel szemtorlos Woody Harrelsonos gifet. Ez a nep amugy sem arrol ismert, hogy barmiert is szegyellne magat.
Mar alapbol, azert jonnek letre ezek a beruhazasok, hogy minimum a haromnegyedet lenyuljak, maga a beruhazas csak urugy, az eredmenye tokmindegy, ilyeten modon az is, hogy te hogy vegzed a munkadat ezekben a projektekben. Leszamlazod a felet vagy sem, ez itt a kerdes.
Felreertes ne essek, en sem ertem, de nem allitom hogy ha lett volna annyi eszem hogy 2010-ben belepjek valamelyik szervezetukbe, nem ezt tolnam.