Remy írta:
RaúlCF írta:
nem ez lett volna lényeg. de akkor Barca helyett legyen Atma. a kudarc az kudarc. a bajnokság elment. mindegy hogy 1 ponttal vagy 18-al. itt ez kudarc.
Így is lehet nézni. De ez csak a száraz stat. Ettől azért illik jobban a számok mögé is nézni. Nyomsz egy 90+ pontos szezont és 1 ponttal lemész, akkor az edzőt ne kurvaanyázd már le.
Mint ha nem tudnád, hogy itt duplával, triplával is le ...-zák az edzőt...
Remy írta:
kiserik írta:
De ez miért lenne olyan biztos? Klopp Liverpoolban: 8 év, majd 900 elköltött millió euró, 1 BL, 1 bajnokság. Ettől csak Pepinho jobb: 7 év alatt elvert 1,2 milliárdot 4 bajnoki aranyra
De ekkora faszságot. Az ember 97 ponttal is ezüstöt kapott. Tavaly is 1 ponttal bukott. Ezzel mit tudsz csinálni?
Kimaxolta a Poolt, de baszhatta, mert a City még több pénzből hajszállal pont előzte. Sokkal mélyebb kerettel ugye.
Fél év alatt EL döntőt tolt a Poollal, majd 3 BL döntő, amiből 2 ugye pont ellenünk.
Vannak hibái, de én inkább mondanám pechesnek az embert, mert a Pool történetének egyik aranygenerációját építette fel és csak egy hajszálon múlt az, hogy ne sokkal több kupája legyen.
A minap volt itt szó az olvasás és szöveg értelmezés kapcsolatáról.
Továbbra sem értem, hogy miért hozna BIZTOSan komoly eredményeket Klopp?
Én csípem a fejét, és elismerem, de eddig inkább jellemző a munkájára a "" peches második"", mint a BIZTOS győztes.
Emellett itt soha nem lesz 3-4 éve meg szabadon elkölthető euró 100milliói, hogy BIZTOSAN komoly eredményeket hozzon.
Amúgy szerintem alá sem írna. Neki szabad kéz kell, ami itt Mou óta csak ZZ-nek jár, neki is csak részben.