Nyilvanvaloen ez nem ugy mukodik, hogy odadobsz 100 millio forintot, es az meg ataltozik 4 sinparos villamosvonalla, es raugranak az uj villamosok. Ez egy sokkal osszetetteb tervezest, problema megoldast igenyel, amit azoknak kell kitalalniuk elsosorban, akik ehhez ertenek. De kibickent mi iranyokban tudunk gondolkodni.hehetheoriginal írta: Azert az se olyan egyszeru, hogy csak ugy pikkpakk radobsz egy halom penzt, es akkor fejleszted a tömegközlekedést...
Pl Budapesten helyhiany miatt szazszor at kell gondolni, vagy akkora volumenu beruhazas kellene, pl a korutak ala egy jo kis 2x4 savos, aztan bevinni az autoforgalmat, amire a vilag minden penze is keves lenne (mert nyilvan ellopnak a gecibe azt is).
De lehet fejleszteni rajta, az teny, jaratsuruseg noveles, karbantartas, tisztántartas, a kosz szutyok felbunozo embereket rendorseggel kibaszni a jaratokrol (mert ugye az eroszak nem megoldas soha ), stb stb.
En mikor metroval vilivel jarkaltam, mindig kb az utazasban faradtam el, nem a ketto kozti munkaban, mert folyamat a bolondokra lopos ciganyokra meg az idiotakra kellett figyelni a fulltomott heringesdobozban valo szenvedes kozepette.
Inkabb bringa ha vilagvege is van, vagy auto
En amikor otmegkozlekedtem, sosem volt ilyen problemam, hogy kikre kellett figyelnem. Nyilvan 1-2szer elofordult egy olyan arc vagy tarsasag, de hogy allandoan, azt azert nehez elkepzelnem. Es most nem a gazos kornyekekrol beszelek, hanem altalanosan.