Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Wiggins visszatér, tavalyi döntő megismétlődik, ezúttal Bostoni győzelemmel.
Csak 1 vmit kérek a POtól: legyen több izgalmas ki-ki meccs mint tavaly.
Csak 1 vmit kérek a POtól: legyen több izgalmas ki-ki meccs mint tavaly.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
_Bushido_ írta: No player has won MVP in the modern era after missing as many games as Joel Embiid (14).
Miamiban összetudtak hozni egy brutál erős csapatot, LBJ, Wade es a többiek. Ezt ma már lehetetlen összehozni a pénzügyi dolgok miatt? Sok csapatban van most 2 minőségi játékos, de jóformán további sztár elképzelhetetlen.
Lakersnél kellene nyáron még valaki szerintem. Most vagy elengedni 1 évre a playoffot, mert ez az AD, Lbj jövőre már +1 évvel idősebben sztem nem lesznek már képesek min 50+ meccsen egyhuzamban god modeban tolni. Az újakban meg nem érzem, hogy hatukra veszik a csapatot. Jók. Jók, de kell melléjük valaki, aki összefogja őket. Vagy?
Elég egy szupersztár (Giannis esete) meg pár extra ember, pár vízhordó.
Toronto is ilyen volt pár éve mikor nyertek.
GSW-nél azért amikor összeállt a Curry,Thompson, Green, Durant négyesfogat,az elég OP volt.
De nem szükséges ma már 3 szupersztár a boldoguláshoz, kettő is bőven elég ha megvan a megfelelő kémia.
LBJ-AD párosa pl pár éve elég volt a bajnoki gyűrűre, a covidos évben. Ma már lehet ez nem elég, mert ott pl AD éppen egészséges maradt, de egyébként nagyon sérülékeny ember. És Jamest is utoléri a kora, hiába van olyan fizikuma, mint valószínűleg senkinek soha, már látszik rajta a "kopás". Persze így is extra még mindig, meg szupersztár, stb.
Ugye pont a Lakers esetében figyelhető meg, hogy pár jól ütemezett trade (nem szupersztárok, de még csak nem is sztárok/klasszisok) mennyire megdobták a csapat teljesítményét.
Sokkal fontosabb a chemistry, meg a kultúra az NBA-ben mint hogy hajkurászni big three-ket.
Szerintem.
Jah meg most a Suns jutott még eszembe, azért ott Booker-Durant révén adott a szupersztár duó, és Paul is afelé kacsingat, de már kifelé megy.
De ez sem garancia a boldogulásra, nem csak azon múlik, hogy összeteszel három szupersztárt, és instant win.
Ennél bonyolultabb játék a kosárlabda.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
No player has won MVP in the modern era after missing as many games as Joel Embiid (14).
Miamiban összetudtak hozni egy brutál erős csapatot, LBJ, Wade es a többiek. Ezt ma már lehetetlen összehozni a pénzügyi dolgok miatt? Sok csapatban van most 2 minőségi játékos, de jóformán további sztár elképzelhetetlen.
Lakersnél kellene nyáron még valaki szerintem. Most vagy elengedni 1 évre a playoffot, mert ez az AD, Lbj jövőre már +1 évvel idősebben sztem nem lesznek már képesek min 50+ meccsen egyhuzamban god modeban tolni. Az újakban meg nem érzem, hogy hatukra veszik a csapatot. Jók. Jók, de kell melléjük valaki, aki összefogja őket. Vagy?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nincs náluk meg a chemistry, tény. De nagyon lepkefing ez a nyugat most, tele ezer sebből vérző csapatokkal. 1-10-ig senkin nem lepődök meg, ha ott lesz a nyugati döntőben.Berti írta:ez a Clippers bárkin átmenne az első körben
A Cavs ha nyugaton lenne akkor a Sunssal úgy gondolom 50-50, így valóban nagy szerencse kell nekik, hogy átmenjenek a nagy hármasból kettőn keleten, de még mindig több esélyt látok rá, minthogy ez a Clippers bárkin átmenne az első körben.nmate írta:Cavs semmivel sem esélyesebb. Neki a liga jelenleg 2 legjobb csapatán kell átverekednie magát, Clippersnek nagyjából hasonló képességű csapatokon vezet az út a döntőbe. Amúgy én a fogadóirodák alapján írtam, nem hasraütésszerűen.Berti írta:A Clippers helyett a Cavsben több a realitás.
Szerintem Duranték hozzák nyugatot, ha nincs sérülés. Keleten Bucks - Celtics abszolút 50-50%.
Sunsra nyomtam.
Ez már tényleg a saját szubjektív véleményem, elfogadom hogy a tiéd más de az a mocskos Suns meg ne nyerje.
- nmate
Cavs semmivel sem esélyesebb. Neki a liga jelenleg 2 legjobb csapatán kell átverekednie magát, Clippersnek nagyjából hasonló képességű csapatokon vezet az út a döntőbe. Amúgy én a fogadóirodák alapján írtam, nem hasraütésszerűen.Berti írta:A Clippers helyett a Cavsben több a realitás.
Szerintem Duranték hozzák nyugatot, ha nincs sérülés. Keleten Bucks - Celtics abszolút 50-50%.
Sunsra nyomtam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem biztos, de ennyi erovel ropi kd, meg 60 eves cp3 féle suns, vagy szetnyulttérdű pg13, niceguy kawhi, de akkor jatszom, amikor jol erzem magam leonard féle clips, vagy magasember es vedekezes nelkuli warriors se kene ott legyen
thereisonly1ronaldo
Celticsre nyomtam.
A tavalyi döntő óta csak erősödtek. 2 All-star tele motivációval, Timelordot kb csak Embiidtől vagy Giannistól féltem, a védők jó melósok és összesen van 6-7 biztos játékos és 2 átlagnál jobb rotációember. Minden adott.
Fogadóirodák szerint a Bucks a legnagyobb esélyes, miattuk sem fájna a szívem, de ha mindenki egészséges marad akkor is rövidnek érzem a csapatot.
A tavalyi döntő óta csak erősödtek. 2 All-star tele motivációval, Timelordot kb csak Embiidtől vagy Giannistól féltem, a védők jó melósok és összesen van 6-7 biztos játékos és 2 átlagnál jobb rotációember. Minden adott.
Fogadóirodák szerint a Bucks a legnagyobb esélyes, miattuk sem fájna a szívem, de ha mindenki egészséges marad akkor is rövidnek érzem a csapatot.
Látod AD-ben, hogy kiharcolja a PI-POt majd végigtolja anélkül, hogy kiesne? Nélküle semmi esélyük.hehetheoriginal írta: fuj szegyelld el, lakers mi az hogy nincs a listaban?
jo nyilvan tabellara nezve mas, de naponta valtozik az is.
jatekeroben meg szinte barki barkit ver sztem nyugaton.
- hehetheoriginal
fuj szegyelld el, lakers mi az hogy nincs a listaban?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kosz-kosz, eles.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ki lesz a 2023-as bajnok?Realista24 írta:Lemaradtam...kerek kerdest es valaszlehetosegeket es csinalom.Berti írta: Én sem érzem, hogy nyugatról bárki odaérne. Keletről még a Philly és a Cavs akivel még számolnék, de Boston lesz a befutó.
A szavazást megkapjuk vagy ennyire tesznek erre a topicra?
Milwaukee Bucks
Boston Celtics
Philadelphia 76ers
Cleveland Cavaliers
Phoenix Suns
Denver Nuggets
Golden State Warriors
Memphis Grizzlies
Egyéb, megírom
A Clippers helyett a Cavsben több a realitás.
Köszi!
- nmate
Ki lesz az NBA bajnok 2023-ban?Realista24 írta:Lemaradtam...kerek kerdest es valaszlehetosegeket es csinalom.Berti írta: Én sem érzem, hogy nyugatról bárki odaérne. Keletről még a Philly és a Cavs akivel még számolnék, de Boston lesz a befutó.
Milwaukee Bucks
Boston Celtics
Phoenix Suns
Denver Nuggets
Philadelphia 76ers
Golden State Warriors
Memphis Grizzlies
Los Angeles Clippers
Más, megírom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lemaradtam...kerek kerdest es valaszlehetosegeket es csinalom.Berti írta: Én sem érzem, hogy nyugatról bárki odaérne. Keletről még a Philly és a Cavs akivel még számolnék, de Boston lesz a befutó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én sem érzem, hogy nyugatról bárki odaérne. Keletről még a Philly és a Cavs akivel még számolnék, de Boston lesz a befutó.
- hehetheoriginal
Keleten sztem boston vagy bucks, nyugaton szinte barmi lehet, egeszsegi allapottol fuggoen, de vmiert ugy erzem nyugatrol lesz vki bajnok
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nyugaton mehet a csiki-csuki, a cél adott : ha durant egészséges akkor a sunst elakarja kerülni mindenki szerintem. a gond csupán az hogy 1-2 zakó és a szakadék szélén táncolsz a play-in helyeken.nmate írta: Pels - GSW nem volt rossz meccs. Wigginsszel GSW lenne az esélyes továbbra is. Bár Zion nagyon hiányzott a másik oldalról, festékben szar a GSW. Mondjuk nem nagyon van csapat egész nyugaton amelyik jó
Ma Miami - Knicks az jó cucc lesz.
Itt most elsősorban a clippers-warriors duóra gondoltam, inkább a kings ellen játszanának véleményem szerint
Wiggins po elött visszajöhetne ( persze kérdés mennyire épült le fizikálisan ), akkor simán benne van egy warriors conference finals is, főleg hogy kesztyű is újra bevethető.
De mivel personal issue van hivatalos indokként megjelölve , tök se tudja milyen lelki állapotban van, valószínűleg játékra alkalmatlan
- nmate
Pels - GSW nem volt rossz meccs. Wigginsszel GSW lenne az esélyes továbbra is. Bár Zion nagyon hiányzott a másik oldalról, festékben szar a GSW. Mondjuk nem nagyon van csapat egész nyugaton amelyik jó
- nmate
Most is lehet, csak 1. nehezebb 2. emiatt senki nem akarGalacticos írta:Mert akkor meg lehetett vedekezni._Bushido_ írta: Ahogy fejlődik minden sportág, úgy a kosár is?
Elég érdekes az is, hogy míg 2012-13-ban mindössze 3 db 50+ pontos játékos volt, addig idén már ez 20 felett jár. Doncic viszont hiába szórja a pontokat, ha ennek ellenére lemaradhatnak a rájátszásról.
- Galacticos
Mert akkor meg lehetett vedekezni._Bushido_ írta: Ahogy fejlődik minden sportág, úgy a kosár is?
Elég érdekes az is, hogy míg 2012-13-ban mindössze 3 db 50+ pontos játékos volt, addig idén már ez 20 felett jár. Doncic viszont hiába szórja a pontokat, ha ennek ellenére lemaradhatnak a rájátszásról.