Politika
Re: Politika
Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jo hat aranyos vagy, hogy azt gondolod nem tudom , amugy nekem egeszen pontosan 70 km a difi viszont idoben nagyjabol 10 perc (de lehet egal, ha kifogok ket trakort is az uton eppen) van a ket utvonal kozott, es mig elobbin 1% eselyem van, hogy elemugrik egy öz, vaddiszno vagy roka, utobbin 50-50% kb...mert regen arra jartam es minden alkalommal lattam legalabb egy elutott allatot, vagy eppen ott legeltek az ut mellett es csak ket gyors miatyank mentett meg, hogy eppen ne forduljon ki elem.nokedli írta:81-M1. 40-50km spórolás és télen is jó vagyRealista24 írta: Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni.
Es mivel altalaban sotetben megyek es jovok, meg jobban ki voltam téve ennek a veszelynek, telen meg plane nem mennek azon a fos 81-esen, amit mar 20 eve ketsavositani es gyorsforgalmasitani kellett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
81-M1. 40-50km spórolás és télen is jó vagyRealista24 írta: Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alapjaraton nem erdekel milyen a verda, ha ceges, de most baszarintja a csorom, hogy ott egy bömbi, de megse.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem valami jó kis dízelt kéne kérned Laci. Ezzel azért meg tudnál érkezni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Kérd el azt az iX3at, én hosszú távra úgyse járok, cserébe használhatod a benzines Fiatomat.Realista24 írta: Ha mar tema.
Cegnel kocsit kell valasztani, irtam korabban.
ID4-et is bedobtak az iX3 melle....de hat olvasgatva a teszteket, eszem.aszom megall, hogy ha haladni akarok vele, akkor legyen nalam ugy 200 db powerbank ontolto funkcioval
Hat mi ez, hogy egy Fehervar-Becs tavolsaot, M7-M0-M1 vonalon izgulva kellene megtennem, hanem 80nal akarok tötyögni
Marad a harmadik, hibrid verzio, mert amugy a bömbit csapattam volna, de hat minek egy bömbi, ha nem hajthatom szarra.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni. Ellenben irjak, hogy 450 meg meg tobb....kapjak behehetheoriginal írta:nyomorultak.Realista24 írta: Ha mar tema.
ID4-et is bedobtak az iX3 melle....de hat olvasgatva a teszteket, eszem.aszom megall, hogy ha haladni akarok vele, akkor legyen nalam ugy 200 db powerbank ontolto funkcioval
Hat mi ez, hogy egy Fehervar-Becs tavolsaot, M7-M0-M1 vonalon izgulva kellene megtennem, hanem 80nal akarok tötyögni
Marad a harmadik, hibrid verzio, mert amugy a bömbit csapattam volna, de hat minek egy bömbi, ha nem hajthatom szarra.
alvallalkozonal vezetopozis arcok is elektromos szarokkal jarnak nalunk, de mindegyik gyuloli, mert fel napba telik eljutni egy site-ra (telekom iparág), mert allandoan tölteni kell a szarokat
es nem id4 meg kisbmw, hanem audi q8 etron szintu motyokrol beszelunk... a kb 350km valos hatotav telen még kevesebb
6 iX3 van teszteles alatt, mindenki kopkodi, mert ha hatotav kell, akkor nem lehet haladni vele, ha haladsz vele, akkor sem vagy ott hamarabb, mert toltogetheted vagy izgulhatsz.
Masra sem jo, csak varosi meg faluk kozotti bohockodasra, de hogy ezzel elinduljak nyaralni egy szomszedos orszagba is akar? Meg a szart.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyomorultak.Realista24 írta: Ha mar tema.
alvallalkozonal vezetopozis arcok is elektromos szarokkal jarnak nalunk, de mindegyik gyuloli, mert fel napba telik eljutni egy site-ra (telekom iparág), mert allandoan tölteni kell a szarokat
es nem id4 meg kisbmw, hanem audi q8 etron szintu motyokrol beszelunk... a kb 350km valos hatotav telen még kevesebb
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar tema.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ahhoz sose lehetsz eléggé öreg.hehetheoriginal írta: fujjj
öreg vagyok en mar a drogosbuzulashoz
- hehetheoriginal
-
offhehetheoriginal írta: Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
Szorakozohely detto, ahanyszor eletemben voltam, vonzottam a bajt
Mert szar helyre jársz szórakozni. gyere el egy Goa bulira. ott a nyaknélküli kétajtós szekrény is maximum átölel és azt mondja, hogy örül h itt vagy, jó bulit.
Ha koccantok, akkor meg instant mind a ketten bocsi,bocsi.
Cinema hall iboga recordos buli nagy dara lesz pl.
Ez igaz, nekem meg a kocsmaba a pulthoz is fellepo kell, szoval nem vesz eszre senkihehetheoriginal írta: Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
Csoda, hogy a villamoson ram nem ulnek
- hehetheoriginal
Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
thereisonly1ronaldo
Nyilvanvaloen ez nem ugy mukodik, hogy odadobsz 100 millio forintot, es az meg ataltozik 4 sinparos villamosvonalla, es raugranak az uj villamosok. Ez egy sokkal osszetetteb tervezest, problema megoldast igenyel, amit azoknak kell kitalalniuk elsosorban, akik ehhez ertenek. De kibickent mi iranyokban tudunk gondolkodni.hehetheoriginal írta: Azert az se olyan egyszeru, hogy csak ugy pikkpakk radobsz egy halom penzt, es akkor fejleszted a tömegközlekedést...
Pl Budapesten helyhiany miatt szazszor at kell gondolni, vagy akkora volumenu beruhazas kellene, pl a korutak ala egy jo kis 2x4 savos, aztan bevinni az autoforgalmat, amire a vilag minden penze is keves lenne (mert nyilvan ellopnak a gecibe azt is).
De lehet fejleszteni rajta, az teny, jaratsuruseg noveles, karbantartas, tisztántartas, a kosz szutyok felbunozo embereket rendorseggel kibaszni a jaratokrol (mert ugye az eroszak nem megoldas soha ), stb stb.
En mikor metroval vilivel jarkaltam, mindig kb az utazasban faradtam el, nem a ketto kozti munkaban, mert folyamat a bolondokra lopos ciganyokra meg az idiotakra kellett figyelni a fulltomott heringesdobozban valo szenvedes kozepette.
Inkabb bringa ha vilagvege is van, vagy auto
En amikor otmegkozlekedtem, sosem volt ilyen problemam, hogy kikre kellett figyelnem. Nyilvan 1-2szer elofordult egy olyan arc vagy tarsasag, de hogy allandoan, azt azert nehez elkepzelnem. Es most nem a gazos kornyekekrol beszelek, hanem altalanosan.
- hehetheoriginal
Azert az se olyan egyszeru, hogy csak ugy pikkpakk radobsz egy halom penzt, es akkor fejleszted a tömegközlekedést...
Pl Budapesten helyhiany miatt szazszor at kell gondolni, vagy akkora volumenu beruhazas kellene, pl a korutak ala egy jo kis 2x4 savos, aztan bevinni az autoforgalmat, amire a vilag minden penze is keves lenne (mert nyilvan ellopnak a gecibe azt is).
De lehet fejleszteni rajta, az teny, jaratsuruseg noveles, karbantartas, tisztántartas, a kosz szutyok felbunozo embereket rendorseggel kibaszni a jaratokrol (mert ugye az eroszak nem megoldas soha ), stb stb.
En mikor metroval vilivel jarkaltam, mindig kb az utazasban faradtam el, nem a ketto kozti munkaban, mert folyamat a bolondokra lopos ciganyokra meg az idiotakra kellett figyelni a fulltomott heringesdobozban valo szenvedes kozepette.
thereisonly1ronaldo
Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, ha te nem erted a mondatot, csak kiragadsz szavakat.h3x0r írta:sarcol (ige) Tisztességtelen hasznot húz; törvénytelenül magas, jogtalan részesedéshez jut.zsuninnyo írta: Csak annyit irt, hogy a fogyasztast es a kenyelmi szolgaltatasokat racionalizalni kell, mert abszolut felesleges mertekben haszanlunk es fogyasztunk sok mindent, peldaul az egyedul autozas Budapest belvarosaban. De ez kommunizmus.
racionalizál (ige) Hatékonyabban megszervez egy tevékenységet, munkafolyamatot; elhagyja belőle a nem célszerű vagy idejétmúlt részeket; észszerűbbé tesz
A ketto kozott van egy kis kulonbseg, most akkor melyik legyen?
A sarcolas (adoztatas, fizetesse tetel) itt a modja annak, hogy az emberek racionalizaljak a fogyasztast. Senkit nem erdekel, ha egy Q7es barom kifizeti, aki teheti, fizesse ki. Aki nem akarja, az nem fogja, ergo kevesebb auto lesz. Es a befizetett penzbol, amit ezek az emberek (Q7, BMW7, meg a faszom tudja, leszarom) befizetnek pedig lehet fejleszteni a kozlekedest, hogy ne egy fajdalom legyen a seggunkben. (egyebkent magyarorszagon Budapesten a legjobb a tomegkozlekedes, mindenhol mashol egy draga katasztrofa).
EGyebkent en peldaul nem jarok belvarosba autoval, mert az a kibaszott parkolohely kereses, a folytonos idegbol dudalas es dugok agyrakot okoznak nekem. Inkabb tomegkozlekedek, ami lassabb (es olcsobb), ha mar oda kell mennem.
Igen, mert itt millioan laknak, es nem par ezren. Itt egy kis valtoztatassal ezrek viselkedeset modositod meg legrosszabb esetben is.Halfkey írta: Ha a budapesti lakos az 5 percre lévő boltba nem kocsival jár akkor ez lényegesen csökkenti majd a környezet terhelést?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Sarcolni kell a luxust, mert a varoson belul autokazni bizony luxus, de persze tudom.. mindenki komuves a ceges sedanban es mivel hordana a szerszamait...h3x0r írta: sarcol (ige) Tisztességtelen hasznot húz; törvénytelenül magas, jogtalan részesedéshez jut.
racionalizál (ige) Hatékonyabban megszervez egy tevékenységet, munkafolyamatot; elhagyja belőle a nem célszerű vagy idejétmúlt részeket; észszerűbbé tesz
A ketto kozott van egy kis kulonbseg, most akkor melyik legyen?
Budapesten megy a siras-rivas, hogy nincs hol parkolni, mikozben pofatlan modon nehany ezresert kapnak a lakok lakossagi engedelyeket es a kozteruletet foglaljak a rozsdas euro 2-3-assal. 2-3 lakas kepes egy fel utcat is elfoglalni, mert neki erre bizony joga van. Aztan juliusban meg azert sirnak, mert elolvadnak a 40 fokban. Peldaul lehetne fakat telepiteni a parkolohelyekre, ami adna arnyekot.
Kistelepuleseken - ahol felnottem - 10-15 perc seta helyett autoba ulnek az emberek. Biciklit a legszegenyebbeken kivul nem is hasznal senki kozlekedesre, de nem is tanacsos, mert 80-al dongetnek a faluban a dzsipok.
Az M3-as mellett levo varosbol hiaba indul felorankent egy busz a Stadionokhoz, csak minden 4-re lehet felferni, mert annyian mennenek.
Az agglomeracio pedig egy igazi allatorvosi lova az osszeomlo vilagunknak. Kikoltoznek a zoldbe a jomodu csaladok, hogy napi 3 orat autozzanak. A legtobb ilyen telepulesen kilometerekre van a vasut a frissen parcellazott teruletektol es semmilyen akarat nincs arra, hogy akar egy kivenhedt Ikarust inditsanak, ami osszeszedne az embereket. Igy persze, hogy autoba ulnek az emberek es nem is fognak megallni a vasutnal, mert se parkolohely nincs, se az auto nem toleralja a rovid utakat.
De tudom, zoldkommunizmus a tomegkozlekedes fejlesztese
De ez társadalmi szinten nem így működik, nem azt kell meggyőznöd aki most csinálja, hanem a következő generációkat, és az idő majd elintézi helyetted a munkát.'shutterisland írta:igazabol arra gondoltam, hogy akinek a seggehez van nove az auto, azt eroszakkal sem fogod feltenni tomegkozlekedesre.Szerintem társadalmi szinten pedig ez teljesen jól működik, évről évre csökken a dohányzók száma.
Viszont az a baj hogy míg a cigi csak egy káros élvezet, az autónak van fontos szerepe is, így a hasonlat nem annyira ül.
akiben eddig is megvolt a hajlandosag, hogy csak akkor vegye elo az autot, mikor tenyleg muszaj, azokat persze jol kordaban lehetne tartani.
igy tobb orszagban elve bennem mindig felerosodik az erzes, hogy milyen makacs es onerzetes, "en csakazertis" felfogasu nep a magyar.
De ez a seggéhez van nőve az autó kifejezés is azért érdekes, mert hiába voltam meg Bpen nélküle, jelenleg, itt az 1000 fős faluban nekem is. És ezen nem is fogok tudni változtatni. És értem hogy ‘nem erre gondolok’ csak akkor kire? Ha a budapesti lakos az 5 percre lévő boltba nem kocsival jár akkor ez lényegesen csökkenti majd a környezet terhelést?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igazabol arra gondoltam, hogy akinek a seggehez van nove az auto, azt eroszakkal sem fogod feltenni tomegkozlekedesre.Szerintem társadalmi szinten pedig ez teljesen jól működik, évről évre csökken a dohányzók száma.
Viszont az a baj hogy míg a cigi csak egy káros élvezet, az autónak van fontos szerepe is, így a hasonlat nem annyira ül.
akiben eddig is megvolt a hajlandosag, hogy csak akkor vegye elo az autot, mikor tenyleg muszaj, azokat persze jol kordaban lehetne tartani.
igy tobb orszagban elve bennem mindig felerosodik az erzes, hogy milyen makacs es onerzetes, "en csakazertis" felfogasu nep a magyar.