Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Otthon töltés nélkül biztos, hogy nem vágnék bele az e-autózásba (max, ha a munkahelyen tudnám tölteni és nem lenne messze), vagy lenne a közelben SuC (de akkor csak Tesla ugye). Az úttervezés pedig normális autónál nem a Te dolgod.Realista24 írta:Persze, tudom, csak mocskos ronda es fapados az egesz, ahogy csababarca is irta (NEKEM) es a ceg policyban nincsen benne, mint opcio.kiserik írta: Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
Az mar mas kerdes, hogy ha mar egy vagyon meg BMW, akkor ne kelljen kompromisszumot kotni a tavolsaggal. Egy 20ezer euros autotol elfogadom, hogy kell, de egy premiumtol...ne vicceljunk mar.
A masik ami ellen szol, hogy otthon nem tudom tolteni, fehervaron es Becsben jok a lehetosegek, de hogy mindig ezen kattogjak, hogy hol tudok megallni, hogy tervezzem az utat, stb...ah koszi nem.
Saját tapasztalat erről a tetszik/nem tetszik dologról (senkit nem akarok rábeszélni semmire, csak elmondom a saját sztorinkat). Mikor feleségemnek mondtam a nagy tervemet, akkor azonnal kétségei voltak a működést illetően. Félt, hogy túl bonyolult lesz. Aztán mikor mutattam neki képeket, videókat, akkor annyit fűzött hozzá, hogy " No Way! Ez ronda." Mondtam neki, hogy azért menjünk el, nézzük meg és majd meglátjuk. Élőben már kicsit másabb volt (úgy már kicsit tetszett is neki), de még mindig félt tőle. Ekkor megegyeztünk, hogy megrendeljük, fél év használat után eldöntjük, hogy marad e, vagy keresünk mást. Most telt le a fél év. Nem keresünk.
Hehe, bachatod ezeket a német fosokat, ha se valós hatótávuk, se használható töltőhálózatuk nincs. Persze, hogy nem jók munkára.hehetheoriginal írta:nyilvan, mivel pont most mondtam el, hogy mindenki, aki munkara hasznalna - es nem trendiskedni - szidja, mit a bokrot.kiserik írta: Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
ezek nem kiranduloautok, ami alapjan te itt veszed a dolgokat
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, tudom, csak mocskos ronda es fapados az egesz, ahogy csababarca is irta (NEKEM) es a ceg policyban nincsen benne, mint opcio.kiserik írta: Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
Az mar mas kerdes, hogy ha mar egy vagyon meg BMW, akkor ne kelljen kompromisszumot kotni a tavolsaggal. Egy 20ezer euros autotol elfogadom, hogy kell, de egy premiumtol...ne vicceljunk mar.
A masik ami ellen szol, hogy otthon nem tudom tolteni, fehervaron es Becsben jok a lehetosegek, de hogy mindig ezen kattogjak, hogy hol tudok megallni, hogy tervezzem az utat, stb...ah koszi nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvan, mivel pont most mondtam el, hogy mindenki, aki munkara hasznalna - es nem trendiskedni - szidja, mit a bokrot.kiserik írta: Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
ezek nem kiranduloautok, ami alapjan te itt veszed a dolgokat
thereisonly1ronaldo
Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4 (sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo hat aranyos vagy, hogy azt gondolod nem tudom , amugy nekem egeszen pontosan 70 km a difi viszont idoben nagyjabol 10 perc (de lehet egal, ha kifogok ket trakort is az uton eppen) van a ket utvonal kozott, es mig elobbin 1% eselyem van, hogy elemugrik egy öz, vaddiszno vagy roka, utobbin 50-50% kb...mert regen arra jartam es minden alkalommal lattam legalabb egy elutott allatot, vagy eppen ott legeltek az ut mellett es csak ket gyors miatyank mentett meg, hogy eppen ne forduljon ki elem.nokedli írta:81-M1. 40-50km spórolás és télen is jó vagyRealista24 írta: Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni.
Es mivel altalaban sotetben megyek es jovok, meg jobban ki voltam téve ennek a veszelynek, telen meg plane nem mennek azon a fos 81-esen, amit mar 20 eve ketsavositani es gyorsforgalmasitani kellett volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
81-M1. 40-50km spórolás és télen is jó vagyRealista24 írta: Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alapjaraton nem erdekel milyen a verda, ha ceges, de most baszarintja a csorom, hogy ott egy bömbi, de megse.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem valami jó kis dízelt kéne kérned Laci. Ezzel azért meg tudnál érkezni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Kérd el azt az iX3at, én hosszú távra úgyse járok, cserébe használhatod a benzines Fiatomat.Realista24 írta: Ha mar tema.
Cegnel kocsit kell valasztani, irtam korabban.
ID4-et is bedobtak az iX3 melle....de hat olvasgatva a teszteket, eszem.aszom megall, hogy ha haladni akarok vele, akkor legyen nalam ugy 200 db powerbank ontolto funkcioval
Hat mi ez, hogy egy Fehervar-Becs tavolsaot, M7-M0-M1 vonalon izgulva kellene megtennem, hanem 80nal akarok tötyögni
Marad a harmadik, hibrid verzio, mert amugy a bömbit csapattam volna, de hat minek egy bömbi, ha nem hajthatom szarra.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akarhol olvasom, 280-300at javasolnak maximum, ugy hogy talan nem kell izgulni. Ellenben irjak, hogy 450 meg meg tobb....kapjak behehetheoriginal írta:nyomorultak.Realista24 írta: Ha mar tema.
ID4-et is bedobtak az iX3 melle....de hat olvasgatva a teszteket, eszem.aszom megall, hogy ha haladni akarok vele, akkor legyen nalam ugy 200 db powerbank ontolto funkcioval
Hat mi ez, hogy egy Fehervar-Becs tavolsaot, M7-M0-M1 vonalon izgulva kellene megtennem, hanem 80nal akarok tötyögni
Marad a harmadik, hibrid verzio, mert amugy a bömbit csapattam volna, de hat minek egy bömbi, ha nem hajthatom szarra.
alvallalkozonal vezetopozis arcok is elektromos szarokkal jarnak nalunk, de mindegyik gyuloli, mert fel napba telik eljutni egy site-ra (telekom iparág), mert allandoan tölteni kell a szarokat
es nem id4 meg kisbmw, hanem audi q8 etron szintu motyokrol beszelunk... a kb 350km valos hatotav telen még kevesebb
6 iX3 van teszteles alatt, mindenki kopkodi, mert ha hatotav kell, akkor nem lehet haladni vele, ha haladsz vele, akkor sem vagy ott hamarabb, mert toltogetheted vagy izgulhatsz.
Masra sem jo, csak varosi meg faluk kozotti bohockodasra, de hogy ezzel elinduljak nyaralni egy szomszedos orszagba is akar? Meg a szart.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nyomorultak.Realista24 írta: Ha mar tema.
alvallalkozonal vezetopozis arcok is elektromos szarokkal jarnak nalunk, de mindegyik gyuloli, mert fel napba telik eljutni egy site-ra (telekom iparág), mert allandoan tölteni kell a szarokat
es nem id4 meg kisbmw, hanem audi q8 etron szintu motyokrol beszelunk... a kb 350km valos hatotav telen még kevesebb
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar tema.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ahhoz sose lehetsz eléggé öreg.hehetheoriginal írta: fujjj
öreg vagyok en mar a drogosbuzulashoz
- hehetheoriginal
-
offhehetheoriginal írta: Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
Szorakozohely detto, ahanyszor eletemben voltam, vonzottam a bajt
Mert szar helyre jársz szórakozni. gyere el egy Goa bulira. ott a nyaknélküli kétajtós szekrény is maximum átölel és azt mondja, hogy örül h itt vagy, jó bulit.
Ha koccantok, akkor meg instant mind a ketten bocsi,bocsi.
Cinema hall iboga recordos buli nagy dara lesz pl.
Ez igaz, nekem meg a kocsmaba a pulthoz is fellepo kell, szoval nem vesz eszre senkihehetheoriginal írta: Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
Csoda, hogy a villamoson ram nem ulnek
- hehetheoriginal
Mert te ilyen atlagjanos vagy engem meg mindig megtalált valami aberralt bolond öcskös vagy nember, mert kurvara magas jo kiallasu jokepu kibaszottfaszagyerek vagyok
thereisonly1ronaldo
Nyilvanvaloen ez nem ugy mukodik, hogy odadobsz 100 millio forintot, es az meg ataltozik 4 sinparos villamosvonalla, es raugranak az uj villamosok. Ez egy sokkal osszetetteb tervezest, problema megoldast igenyel, amit azoknak kell kitalalniuk elsosorban, akik ehhez ertenek. De kibickent mi iranyokban tudunk gondolkodni.hehetheoriginal írta: Azert az se olyan egyszeru, hogy csak ugy pikkpakk radobsz egy halom penzt, es akkor fejleszted a tömegközlekedést...
Pl Budapesten helyhiany miatt szazszor at kell gondolni, vagy akkora volumenu beruhazas kellene, pl a korutak ala egy jo kis 2x4 savos, aztan bevinni az autoforgalmat, amire a vilag minden penze is keves lenne (mert nyilvan ellopnak a gecibe azt is).
De lehet fejleszteni rajta, az teny, jaratsuruseg noveles, karbantartas, tisztántartas, a kosz szutyok felbunozo embereket rendorseggel kibaszni a jaratokrol (mert ugye az eroszak nem megoldas soha ), stb stb.
En mikor metroval vilivel jarkaltam, mindig kb az utazasban faradtam el, nem a ketto kozti munkaban, mert folyamat a bolondokra lopos ciganyokra meg az idiotakra kellett figyelni a fulltomott heringesdobozban valo szenvedes kozepette.
Inkabb bringa ha vilagvege is van, vagy auto
En amikor otmegkozlekedtem, sosem volt ilyen problemam, hogy kikre kellett figyelnem. Nyilvan 1-2szer elofordult egy olyan arc vagy tarsasag, de hogy allandoan, azt azert nehez elkepzelnem. Es most nem a gazos kornyekekrol beszelek, hanem altalanosan.
- hehetheoriginal
Azert az se olyan egyszeru, hogy csak ugy pikkpakk radobsz egy halom penzt, es akkor fejleszted a tömegközlekedést...
Pl Budapesten helyhiany miatt szazszor at kell gondolni, vagy akkora volumenu beruhazas kellene, pl a korutak ala egy jo kis 2x4 savos, aztan bevinni az autoforgalmat, amire a vilag minden penze is keves lenne (mert nyilvan ellopnak a gecibe azt is).
De lehet fejleszteni rajta, az teny, jaratsuruseg noveles, karbantartas, tisztántartas, a kosz szutyok felbunozo embereket rendorseggel kibaszni a jaratokrol (mert ugye az eroszak nem megoldas soha ), stb stb.
En mikor metroval vilivel jarkaltam, mindig kb az utazasban faradtam el, nem a ketto kozti munkaban, mert folyamat a bolondokra lopos ciganyokra meg az idiotakra kellett figyelni a fulltomott heringesdobozban valo szenvedes kozepette.
thereisonly1ronaldo