Realista24 írta:
kiserik írta:
Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4
(sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
Persze, tudom, csak mocskos ronda es fapados az egesz, ahogy csababarca is irta (NEKEM) es a ceg policyban nincsen benne, mint opcio.
Az mar mas kerdes, hogy ha mar egy vagyon meg BMW, akkor ne kelljen kompromisszumot kotni a tavolsaggal. Egy 20ezer euros autotol elfogadom, hogy kell, de egy premiumtol...ne vicceljunk mar.
A masik ami ellen szol, hogy otthon nem tudom tolteni, fehervaron es Becsben jok a lehetosegek, de hogy mindig ezen kattogjak, hogy hol tudok megallni, hogy tervezzem az utat, stb...ah koszi nem.
Otthon töltés nélkül biztos, hogy nem vágnék bele az e-autózásba (max, ha a munkahelyen tudnám tölteni és nem lenne messze), vagy lenne a közelben SuC (de akkor csak Tesla ugye). Az úttervezés pedig normális autónál nem a Te dolgod.
Saját tapasztalat erről a tetszik/nem tetszik dologról (senkit nem akarok rábeszélni semmire, csak elmondom a saját sztorinkat). Mikor feleségemnek mondtam a nagy tervemet, akkor azonnal kétségei voltak a működést illetően. Félt, hogy túl bonyolult lesz. Aztán mikor mutattam neki képeket, videókat, akkor annyit fűzött hozzá, hogy " No Way! Ez ronda." Mondtam neki, hogy azért menjünk el, nézzük meg és majd meglátjuk. Élőben már kicsit másabb volt (úgy már kicsit tetszett is neki), de még mindig félt tőle. Ekkor megegyeztünk, hogy megrendeljük, fél év használat után eldöntjük, hogy marad e, vagy keresünk mást. Most telt le a fél év. Nem keresünk.
hehetheoriginal írta:
kiserik írta:
Csak annyit mondok, hogy van olyan elektromos, amivel simán belefér Fehérvár-Bécs (M7-M0-M1) autópálya tempóban (140), és nem is drágább, mint a iX3 vagy a ID4
(sőt a legolcsóbbal is csak egy 5 perces pisiszünet kell Győrben)
nyilvan, mivel pont most mondtam el, hogy mindenki, aki munkara hasznalna - es nem trendiskedni - szidja, mit a bokrot.
ezek nem kiranduloautok, ami alapjan te itt veszed a dolgokat
Hehe, bachatod ezeket a német fosokat, ha se valós hatótávuk, se használható töltőhálózatuk nincs. Persze, hogy nem jók munkára.