ki a másik kettő? Megkeresem őket és meg lesz az első hely is.Realista24 írta:Uccsó helyen áll a háromból, úgyhogy nem lesz a legjobb.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Carvajalt hozni kell nincs mese. Nagyon tehetséges és százszor jobb mint Arbeloa. A játékunkhoz is nagyon passzol a stílusa.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Uccsó helyen áll a háromból, úgyhogy nem lesz a legjobb.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj,hogy nincs rajta kívül senki,aki mozdítható lenne,és megállná a helyét.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
A kp-re sztm egy ember is elég lenne a nyáron,Xabi mellé,jövőre lehetna aztán valakit helyette is.Khedira meg kiegészitő embernek maradhatna.
Két vkp-t amúgy se igazol Perez,nem az a fajta :-)
És akkor wgy kis megjegyzés Neymarhoz:Galatól kérdezték hova hozná.Akkor én ugyan ezt kérdezem Bale-el kapcsolatba;Ha Neymar nem jó DM helyére,akkor a walesi majd jó lesz?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
talán numberonéval beszéltünk kondogbiáról még az atletico-sevilla kupa elődöntő odavágóján. az hogy jobb lenne khediránál nem érv, mert ez több tucat playerre igaz.
kár hogy a sevillában tolja, nehéz lenne onnét elhozni. :-)
menjünk torinoba, és ide vidalt vagy pogbát. modricot normálisan beépítjük a nyáron oda ahova való, azaz a kezdőbe. hozzunk egy falcaot, egy támadóközéppályást dm helyére, meg egy jobbhátvédet, meg egy wengert és hajrá.
elnökválasztás lesz úgyis, perez megint a zsebébe nyúl.
amúgy szerintem az is benne lesz perez kampányába hogy cének ad egy hosszútávú szerződést.
ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
kár hogy a sevillában tolja, nehéz lenne onnét elhozni. :-)
menjünk torinoba, és ide vidalt vagy pogbát. modricot normálisan beépítjük a nyáron oda ahova való, azaz a kezdőbe. hozzunk egy falcaot, egy támadóközéppályást dm helyére, meg egy jobbhátvédet, meg egy wengert és hajrá.
elnökválasztás lesz úgyis, perez megint a zsebébe nyúl.
amúgy szerintem az is benne lesz perez kampányába hogy cének ad egy hosszútávú szerződést.
ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
- mocsok
aki szokott schalke meccseket nézni, írhatna pár sort erről a draxler gyerekről.
Az az igazság, hogy idén nagybevásárlást kell tartani, ha megakarunk újulni és, ha akarunk valamit kezdeni magunkkal, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy Khedira kezdő legyen.
Ami az álom lenne, a keretet nézve(tudom kicsit irreális, bár, ha Perez apó nagyon belelendül akkor itt bármi lehet)
-------------------Iker/Diego Lopez/Castillas arc----------------------
---------Varane/Pepe-------------------------Ramos/Albiol------------
Carvajal/Arbeloa--------------------------------Marcelo/Coentrao
-------------------------------Xabi/Veratti------------------------
------------Pogba/Kondogbia----------Modric/????-------
Götze/Özil----------------------------------------C. Ronaldo/Jesé
-----------------Benzema/Morata/ide valami öreg rókát igazolnék---------
on: Carvajal, Veratti, Pogba, Kondogbia, Götze, Öreg róka.
off: Carvalho, Khedira, Callejon, Di Maria, Higuaín
Modric cseréjének még akár esetleg Özil is odaférhetne, tehát lenne úgy rotálva, Jesé-t felcsapni a nagyokhoz....aztán hadd szóljon, szinte bárki játszana a középpályán minőségi kp-t tudnánk felmutatni!
Ami az álom lenne, a keretet nézve(tudom kicsit irreális, bár, ha Perez apó nagyon belelendül akkor itt bármi lehet)
-------------------Iker/Diego Lopez/Castillas arc----------------------
---------Varane/Pepe-------------------------Ramos/Albiol------------
Carvajal/Arbeloa--------------------------------Marcelo/Coentrao
-------------------------------Xabi/Veratti------------------------
------------Pogba/Kondogbia----------Modric/????-------
Götze/Özil----------------------------------------C. Ronaldo/Jesé
-----------------Benzema/Morata/ide valami öreg rókát igazolnék---------
on: Carvajal, Veratti, Pogba, Kondogbia, Götze, Öreg róka.
off: Carvalho, Khedira, Callejon, Di Maria, Higuaín
Modric cseréjének még akár esetleg Özil is odaférhetne, tehát lenne úgy rotálva, Jesé-t felcsapni a nagyokhoz....aztán hadd szóljon, szinte bárki játszana a középpályán minőségi kp-t tudnánk felmutatni!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Szerintem kell 3 ember mindenképpen. Essien távozásával meg 4. DM mellé, de inkább helyett 1 ember meg 2 a középpályára Khedira helyett illetve szintén mellé. Attól függ mondjuk, hogy mire akarunk váltani...
433hoz kell normális csere lehetőség is, akkor meg simán kell 4 ember, de ez megint edzőtől függő dolog...
433hoz kell normális csere lehetőség is, akkor meg simán kell 4 ember, de ez megint edzőtől függő dolog...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
fiore írta: de szerintem nem elég oda 1 új ember.
Persze hogy nem elég, nagyjából 3 érkező lenne az ideális, de minimum kettő. Xabi mellé egy klasszis, és mögéjük kettő, aki közül az egyik olyan, hogy egy év múlva át tudja venni stabilan Xabi helyét.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Walcott is hasonlóan indult ám
persze most sem kutyaütő a gyerek
simán tarthatná az Arsenal a válogatott 2 kezdő szélsőjét.
persze most sem kutyaütő a gyerek
simán tarthatná az Arsenal a válogatott 2 kezdő szélsőjét.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bárki is lesz az edző jövőre, Modricnak ott kell lennie a kezdőben, mert olyan pluszt ad egyszerűen ott a középpályán, amit bűn pazarolni a padoztatásával. (Más kérdés, hogy ez Mourinho fejében meg sem fordul.)
Biztató, hogy a középpálya megerősítéséről legalább már pletykák vannak. Ez is valami az utóbbi évekhez képest, de szerintem nem elég oda 1 új ember. Igaz jövőre még ellesz ott xabi, de a távozása után a helyét mindenképp be kéne tölteni, nem feltétlen ugyanolyan stílusú játékossal. (már ha van olyan)
A lényeg, hogy a 4-3-3-at kéne erőltetni jövőre. Khedirát a kezdő közeléből el kell tüntetni, és akkor hadd szóljon a xabipogbamodric kp.
Nem tudom mostanában Banega hogy szerepel, de régebben ő is elég biztosnak tűnt ott a pálya közepén. Akár ő is jó opció lehetne.
Biztató, hogy a középpálya megerősítéséről legalább már pletykák vannak. Ez is valami az utóbbi évekhez képest, de szerintem nem elég oda 1 új ember. Igaz jövőre még ellesz ott xabi, de a távozása után a helyét mindenképp be kéne tölteni, nem feltétlen ugyanolyan stílusú játékossal. (már ha van olyan)
A lényeg, hogy a 4-3-3-at kéne erőltetni jövőre. Khedirát a kezdő közeléből el kell tüntetni, és akkor hadd szóljon a xabipogbamodric kp.
Nem tudom mostanában Banega hogy szerepel, de régebben ő is elég biztosnak tűnt ott a pálya közepén. Akár ő is jó opció lehetne.
.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
és angol léte ellenére technikás is.Remy írta:Kegyetlen gyors a gyerek, ráadásul 1v1-ben is eléggé jól tolja. Erőszakos, nagy küzdő. Bár szerintem esélytelen őt elhozni az ágyúsoktól. Amúgy egyik kedvenc, remélem szép pályát fut be.hehe írta:tetszik oxlade-chamberlain is kp-ra.
kifejezetten üdítő színfolt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kegyetlen gyors a gyerek, ráadásul 1v1-ben is eléggé jól tolja. Erőszakos, nagy küzdő. Bár szerintem esélytelen őt elhozni az ágyúsoktól. Amúgy egyik kedvenc, remélem szép pályát fut be.hehe írta:tetszik oxlade-chamberlain is kp-ra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amondó vagyok, hogy ha a felmerült nevekből nem állítunk össze egy ütős középpályát és a Khedira-Xabi kp-val nyomulunk tovább, és a szánalmasan lassú és erőtlen 4-2-3-1-el, akkor lehet itt akárki a csatár, meg a szélső, nullák leszünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
arsenalból wilshere mellett (aki sajnos túl sérülékeny és egyúttal mozdíthatatlan is) tetszik oxlade-chamberlain is kp-ra.
egyszerűen meg kell turbózni a kp-t nyáron.
most már van jópár név, akikkel jobbak lehetünk, 2 embert hozni kell, modricot berakni szervezni, a söpredéket meg kibaszni.
egyszerűen meg kell turbózni a kp-t nyáron.
most már van jópár név, akikkel jobbak lehetünk, 2 embert hozni kell, modricot berakni szervezni, a söpredéket meg kibaszni.
Hát én nem is úgy gondoltam, hogy koppintsunk egy az egyben mindent a Barcáról. Viszont vannak dolgok, amire hajazhat, de isten ment, hogy Ramos, Pepe, Alonso meg még valaki passzoljon félóra alatt hátul 350-et. Én amellett szavazok, hogy legyen egy labdabiztos, gyors és kis területen is kreatív gólra törő csapat legyünk. Nálam pl elengedhetetlen lenne egy olyan gyilkos passzokra képes játékos a középpályán, mint Özil. Szerintem rendkívül jól lát (szar poénok jöhetnek) a pályán és pont úgy képes bármikor villantani a csapatból, mint CR. Nekem Özillel egyetlen egy bajom van: nem támadja a kaput eleget és mindig passzolni szeretne, pedig láttuk már elsülni azt a bal lábat.
numberone1, amit írtam nem a statisztikákra vonatkozott konkrétan, hanem arra, hogy vannak olyan emberek, akik nem képesek észrevenni azt, hogy valaki milyen jól játszik a posztján csak azért, mert nem adott gólpasszt vagy lőtt gólt. A védők, szélső védők stb. Nekik is van statisztikájuk, de ezzel sem azt mondom, hogy a statisztika mindent elmond, de semmiféleképpen nem elhanyagolható...
numberone1, amit írtam nem a statisztikákra vonatkozott konkrétan, hanem arra, hogy vannak olyan emberek, akik nem képesek észrevenni azt, hogy valaki milyen jól játszik a posztján csak azért, mert nem adott gólpasszt vagy lőtt gólt. A védők, szélső védők stb. Nekik is van statisztikájuk, de ezzel sem azt mondom, hogy a statisztika mindent elmond, de semmiféleképpen nem elhanyagolható...
K
K
- morientes
Azért élni akarok még egy kis időt na OFF vége :-)Nem szoktad cinkelni az Gauchokat? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem szoktad cinkelni az Gauchokat?morientes írta: Persze azért írtam Pitt bullt :-) Amúgy se szeretek diszkriminálni,még viccből sem nagyon :-)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Persze azért írtam Pitt bullt :-) Amúgy se szeretek diszkriminálni,még viccből sem nagyon :-)Pontosan. De a "feka" sem kel, h kriterium legyen mert akar Vidal is lehetne. Nekem mindegy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pontosan. De a "feka" sem kel, h kriterium legyen mert akar Vidal is lehetne. Nekem mindegy.morientes írta: Ezt írtam is mikor a spanyolokkal játszottak.Iniestaék tudták uralni a kp-t sok labdajáratással.Egy pit bull elég lenne,mellé egy kreativabb playa,mint pl az általad felhozott Banega.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK