Premier League
Re: Premier League
wtf
Ennek a 3 csapatnak jobb kerete van, mint amilyen neki volt a Bayernnél?
Ennek a 3 csapatnak jobb kerete van, mint amilyen neki volt a Bayernnél?
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira nem láttam a nagy érvényesülést a PSG-től, Barcától, Intertől. Ennél a töketlen Potterénél egeszen biztosan kijelenthető, hogy jobb csapatot tenne össze két nap alatt is. Bár vele se félnék túlzottan, ezektől a teljesítmény nélküli sztárocskáktól, mint Joao, Havertz meg Mudryk aki olyan mint Vini első két évében volt nálunk. Ha ott leszünk fejben nem lehet baj.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A Bayernes munkája alapján esélyes, hogy az csak jó lenne nekünk
Belemenne a nyílt fociba, hagyná érvényesülni a jobb keretünket.
Belemenne a nyílt fociba, hagyná érvényesülni a jobb keretünket.
- Pad'em
Csak nehogy Nagelsmann legyen addigra az edzőjük
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Érdekes egy párharc lesz a miénk a londoniak ellen, dominálni a cselzi nem fog tudni, mi meg nem annyira szeretünk, de ha van eszük kontrafocit fognak tolni busszal, azzal simán megtudnak majd minket rakni.
Nem tudom Potter megtudja e szervezni ennyi ismeretlen arccal.
Nem tudom Potter megtudja e szervezni ennyi ismeretlen arccal.
Neki lehet inkább feküdni fog, hogy azon a meccsen ő lesz az övé lesz az esélytelen csapat. Az ilyen szervezetlen nagy csapatok ellen, mint a mostani Real, ment neki a Brighton padján. Jól fel tudott készülni belőlük, és szét tudta szedni őket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg pont, hogy kiesünk. Egyszerűen annyira rosszak, hogy nem akarom elhinni, hogy ott nem áll pont össze nekik 1-1 meccsre valami. Mindenki rajtuk röhög.ikarus93 írta: Ezt a Chelseat nagyon meg fogjuk toszni Harry Potterrel
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Ezt a Chelseat nagyon meg fogjuk toszni Harry Potterrel
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon szedett-vedett ez a chelsea, arra emlekeztet, mikor football managerben igazoltam egy fel csapatra valo jatekost, mindet nyomtam a kezdobe, aztan nem volt semmi kemia.
annyi, hogy en 15 evesen bohockodtam egy jatekban, ok ezt felnott emberkent euro szazmilliokkal nyomjak.
annyi, hogy en 15 evesen bohockodtam egy jatekban, ok ezt felnott emberkent euro szazmilliokkal nyomjak.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nagyon kellene nekik a vérfrissítés, két kezdő szintű középpályásra lenne szükségük szerintem, amit nem tudom hogy fognak megoldani, mert ez kb. 200 milla, és más posztokról nem is beszéltem, plusz ott van az is, hogy egy Bellinghamet, egy Ricet más is akarni fog, Enzoról is lecsúsztak már.Pad'em írta: Nem pécéztem ki, azt írtam hogy az egész kp-juk kuka plusz mindkét full backjük ki van égve. TAA minden alkalommal szopatva van amikor Pool meccset nezek, vagy Vini vagy Kvara vagy a wishes Beckham alázza porig, az mondjuk lehet, hogy Burnleyk ellen nagy király. Én biztos kitenném a csapatból, ahogy az agg Fabinho, Henderson sort is. Világlegjobb korszakos Virgilje is attól a két jó évétől úgy elszállt azt se tudja sokszor milyen rendezvényen van. Lesz dolga Jürgennek de sztem ebből már nem ő csinál újra ütőképes csapatot.
Gondolom másnak is, azóta is arra kapja az év csapataba való jelöléseket
Mint ahogy van Dijk is a valaha volt legjobb védő a köztudatban
Mint ahogy van Dijk is a valaha volt legjobb védő a köztudatban
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ha TAA, nekem mindig a Barca elleni negyedik gól ugrik be, amikor gyorsan végezte el a szögletet
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2 éve még mind bankot robbantottunk volna érte, még jó hogy nem jött összeFaust írta:Angol.Pad'em írta:de ennek az Alexander-Arnoldnak 24 évesen mi a mentsége, hogy ilyen világi bohóc módon védekezik minden meccsükön, amit látok.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
TAA idén tényleg nagyon gyengus. Grilis góljánál is inkább csak megállt, nem is tudom mire gondolt..Pad'em írta: Nem pécéztem ki, azt írtam hogy az egész kp-juk kuka plusz mindkét full backjük ki van égve. TAA minden alkalommal szopatva van amikor Pool meccset nezek, vagy Vini vagy Kvara vagy a wishes Beckham alázza porig, az mondjuk lehet, hogy Burnleyk ellen nagy király. Én biztos kitenném a csapatból, ahogy az agg Fabinho, Henderson sort is. Világlegjobb korszakos Virgilje is attól a két jó évétől úgy elszállt azt se tudja sokszor milyen rendezvényen van. Lesz dolga Jürgennek de sztem ebből már nem ő csinál újra ütőképes csapatot.
Mindegy, Klopp vagy maradjon, vagy ha kirakják, ne ide jöjjön. Kell majd neki is egy kis pauza, hogy ezt helyre tegye magában.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Nem pécéztem ki, azt írtam hogy az egész kp-juk kuka plusz mindkét full backjük ki van égve. TAA minden alkalommal szopatva van amikor Pool meccset nezek, vagy Vini vagy Kvara vagy a wishes Beckham alázza porig, az mondjuk lehet, hogy Burnleyk ellen nagy király. Én biztos kitenném a csapatból, ahogy az agg Fabinho, Henderson sort is. Világlegjobb korszakos Virgilje is attól a két jó évétől úgy elszállt azt se tudja sokszor milyen rendezvényen van. Lesz dolga Jürgennek de sztem ebből már nem ő csinál újra ütőképes csapatot.
- alexoxladjackoxi
Én úgy tudom, hogy ő a korosztályos csapataiban nem jobb bekket játszott, hanem középpályásként kezdte. Azt vágom, hogy védekezésben mindig jobbhátvéd volt a felnőtteknél, de támadásban ugyanúgy sokszor kvázi irányítót játszott és játszik a mai napig. Sok edző bevállal ilyesmiket, pl. Zinchenko is nálunk 6-ost játszik, ha nálunk van a labda, és nem érdekel, hogy nem védekezik olyan jól, egy új dimenziót tud adni a csapatnak. Amúgy nem pécézném ki Arnoldot , ez a Liverpool idén úgy szar, ahogy van, mikor bajnokságot meg BL-t nyertek, akkor sem tudott védekezni, mégis mindenki őt szopkodta. Az igaz, hogy jó ideje nagyon nincs formában.Pad'em írta:Jó kifogás. Akkor mi? Kezdetektől fogva jobbhátvéd, csak szaralexoxladjackoxi írta:
Az, hogy nem védő.
- Pad'em
Jó kifogás. Akkor mi? Kezdetektől fogva jobbhátvéd, csak szaralexoxladjackoxi írta:Az, hogy nem védő.Pad'em írta: Klopp megint kapja rendesen. Totál ki vannak égve az emberei kíváncsi leszek mit kezd magával, le kéne cserélni kb az egész középpályát meg a szélső védőket. Szidjuk Carvajalt, hogy 31 éves korára kifingott, de ennek az Alexander-Arnoldnak 24 évesen mi a mentsége, hogy ilyen világi bohóc módon védekezik minden meccsükön, amit látok.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Akkor játszon a kp-n...alexoxladjackoxi írta:Az, hogy nem védő.Pad'em írta: Klopp megint kapja rendesen. Totál ki vannak égve az emberei kíváncsi leszek mit kezd magával, le kéne cserélni kb az egész középpályát meg a szélső védőket. Szidjuk Carvajalt, hogy 31 éves korára kifingott, de ennek az Alexander-Arnoldnak 24 évesen mi a mentsége, hogy ilyen világi bohóc módon védekezik minden meccsükön, amit látok.
Inkább az hogy meccsenként van 1-2 jó kulcspassza/beadása/indítása, ezért Kloppnak a kiskedvence.
Akit felment a származása, az a hozzá hasonlóan rossz Konate.
Akit felment a származása, az a hozzá hasonlóan rossz Konate.
- alexoxladjackoxi
Az, hogy nem védő.Pad'em írta: Klopp megint kapja rendesen. Totál ki vannak égve az emberei kíváncsi leszek mit kezd magával, le kéne cserélni kb az egész középpályát meg a szélső védőket. Szidjuk Carvajalt, hogy 31 éves korára kifingott, de ennek az Alexander-Arnoldnak 24 évesen mi a mentsége, hogy ilyen világi bohóc módon védekezik minden meccsükön, amit látok.