Politika
Re: Politika
Újabb hazai gyöngyszem: hogyan is működött Magyarország a kommunizmusban... vagyis működik Farhátisztán a 21. században. Ajánlom mindenkinek A tanú című filmet. Előre megyünk, nem hátra elvtársak!
https://youtu.be/QuCX5IMdTjk
https://youtu.be/QuCX5IMdTjk
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az emberiséget nem érte nagy kár, hogy Tate bannolva lett. Van olyan ember akinek a véleméynét nem kellene széles körben terjeszteni.hehetheoriginal írta: ismét a baloldal szólásszabadság jegyében című megmozdulására láttunk példát.
amugy hosszu ideje a rumble platformon vannak, gondolom vki felrakta youtubera most
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mar azon is meglepodtem, hogy a roman bortonbol kijott es nem tuntettek el a fold szinerol
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ismét a baloldal szólásszabadság jegyében című megmozdulására láttunk példát.
amugy hosszu ideje a rumble platformon vannak, gondolom vki felrakta youtubera most
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
Már törölték is, sőt a fiókot is megszüntették...hehetheoriginal írta: meanwhile andrew tate első live szabadulás óta:
https://www.youtube.com/watch?v=8NRVj7qLKds
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nmate írta:Realista24 írta:
Remy euroban kapja a fizut, just sayin
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
persze akkor legyen egyszerre.Halfkey írta: Persze, elõre nem szabad aláírni puszira.
De ugyanolyan komolytalan lenne ez is:
Biztos utána aláírnák az emberekCsak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?
Egy ilyen változtatás csak egyszerre reális, akár állami cég valaki, akár piaci.
de a kiindulási alap amit írtam, hogy ők elvárják azt, hogy írjuk alá, de a legkomolyabb követelések, mint a normális béremelés, DIÁKOK óraszámának csökkentése, stb, szóba se kerülnek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem sehogy sem lenne realis.
nem mentem vegig mind az 50-en valahany dolgon persze, de alapbol a 6 honapos felmondasi ido, mashova atvezenyelhetoseg, munkaorak emelese, hetvegere berendelhetoseg, laptop/telo ellenorizhetosege, stb...szerintem nem lenne aranyban a fizuemelessel, persze ha csak nem felduplazzak legalabb a nettot.
nem mentem vegig mind az 50-en valahany dolgon persze, de alapbol a 6 honapos felmondasi ido, mashova atvezenyelhetoseg, munkaorak emelese, hetvegere berendelhetoseg, laptop/telo ellenorizhetosege, stb...szerintem nem lenne aranyban a fizuemelessel, persze ha csak nem felduplazzak legalabb a nettot.
ezektől a tolvajoktól láttál már gesztust az utóbb 13 évben?mint egy gesztus
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Persze, elõre nem szabad aláírni puszira.
Egy ilyen változtatás csak egyszerre reális, akár állami cég valaki, akár piaci.
Biztos utána aláírnák az emberekCsak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?
- csababarca
Csak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?Halfkey írta: Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.
Vagy hát értem miért, csak ezeknek mit hiszünk el?
Lehet ez egy alku tárgya, de itt garancia nincsen, ezek végighazudtak 13 évet folyamatosan, ez a “írd alá ezt és megemeljük a béreket” sántít nekem.
Pedig pont az idősebbje fog éhezni nyugdíjas korában, ha nincs szerencséje, élni fog 20-30 évet úgy, hogy a pénze reálértéke folyamatosan csökken majd. Ha beteg lesz, azt hagyjuk is, kidobja a rendszer az árok szélére.___Samy___ írta:Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.
- csababarca
ha céges körülményeket akarnak jelenteni, akkor legyenek céges fizuk is.Halfkey írta: Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.
szívesen tanítok 30 órában is, és vagyok bent 4-5ig a melóhelyen (mint most is btw), de akkor a fizetésben is tükröződjön ez.
mert a fizetésekről most se esik szó, csak az ígérgetés megy, meg hogy Brüsszel nem ad pénzt.
- ___Samy___
Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.
Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom
Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom
Mert a Trombi es a Tuzmano jobb, ahol azzal inditottak a gyerekkorom, hogy barhogyan magamra gyujthatom a lakast?h3x0r írta: Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.
- h3x0r
Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.