Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 4., kedd 14:15

hehetheoriginal írta: ismét a baloldal szólásszabadság jegyében című megmozdulására láttunk példát. :lol:

amugy hosszu ideje a rumble platformon vannak, gondolom vki felrakta youtubera most
Az emberiséget nem érte nagy kár, hogy Tate bannolva lett. Van olyan ember akinek a véleméynét nem kellene széles körben terjeszteni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 4., kedd 13:31

mar azon is meglepodtem, hogy a roman bortonbol kijott es nem tuntettek el a fold szinerol :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 13:26

ismét a baloldal szólásszabadság jegyében című megmozdulására láttunk példát. :lol:

amugy hosszu ideje a rumble platformon vannak, gondolom vki felrakta youtubera most
thereisonly1ronaldo

jack95hun
Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért

HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. április 4., kedd 13:25

hehetheoriginal írta: meanwhile andrew tate első live szabadulás óta:
https://www.youtube.com/watch?v=8NRVj7qLKds

:mrgreen:
Már törölték is, sőt a fiókot is megszüntették... :lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 12:40

meanwhile andrew tate első live szabadulás óta:
https://www.youtube.com/watch?v=8NRVj7qLKds

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 10:51

nmate írta:
Realista24 írta:

Remy euroban kapja a fizut, just sayin :mrgreen:
:ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 3., hétfő 20:31

kacagjunk nevessünk együtt

https://www.youtube.com/watch?v=EIQbdEXcfJY
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 2., vasárnap 13:27

Halfkey írta: Persze, elõre nem szabad aláírni puszira.

De ugyanolyan komolytalan lenne ez is:
Csak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?
Biztos utána aláírnák az emberek :D

Egy ilyen változtatás csak egyszerre reális, akár állami cég valaki, akár piaci.
persze akkor legyen egyszerre.

de a kiindulási alap amit írtam, hogy ők elvárják azt, hogy írjuk alá, de a legkomolyabb követelések, mint a normális béremelés, DIÁKOK óraszámának csökkentése, stb, szóba se kerülnek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 2., vasárnap 13:25

szerintem sehogy sem lenne realis.

nem mentem vegig mind az 50-en valahany dolgon persze, de alapbol a 6 honapos felmondasi ido, mashova atvezenyelhetoseg, munkaorak emelese, hetvegere berendelhetoseg, laptop/telo ellenorizhetosege, stb...szerintem nem lenne aranyban a fizuemelessel, persze ha csak nem felduplazzak legalabb a nettot.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 13:04

mint egy gesztus
ezektől a tolvajoktól láttál már gesztust az utóbb 13 évben? :lol: :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 13:01

Persze, elõre nem szabad aláírni puszira.

De ugyanolyan komolytalan lenne ez is:
Csak miért nem úgy van ez, hogy megadjuk a pénzt mint egy gesztus, és utána kérjük ezeket?
Biztos utána aláírnák az emberek :D

Egy ilyen változtatás csak egyszerre reális, akár állami cég valaki, akár piaci.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 2., vasárnap 12:57

Halfkey írta: Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.
Vagy hát értem miért, csak ezeknek mit hiszünk el?
Lehet ez egy alku tárgya, de itt garancia nincsen, ezek végighazudtak 13 évet folyamatosan, ez a “írd alá ezt és megemeljük a béreket” sántít nekem.

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2023. április 2., vasárnap 12:43

___Samy___ írta:
hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.
Pedig pont az idősebbje fog éhezni nyugdíjas korában, ha nincs szerencséje, élni fog 20-30 évet úgy, hogy a pénze reálértéke folyamatosan csökken majd. Ha beteg lesz, azt hagyjuk is, kidobja a rendszer az árok szélére.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 12:19

Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 2., vasárnap 12:09

Halfkey írta: Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.

ha céges körülményeket akarnak jelenteni, akkor legyenek céges fizuk is.
szívesen tanítok 30 órában is, és vagyok bent 4-5ig a melóhelyen (mint most is btw), de akkor a fizetésben is tükröződjön ez.

mert a fizetésekről most se esik szó, csak az ígérgetés megy, meg hogy Brüsszel nem ad pénzt.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 2., vasárnap 11:35

hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 2., vasárnap 10:32

Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.

Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom :D

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 2., vasárnap 10:27

h3x0r írta: Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. :lol: Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket :mrgreen: ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal. :mrgreen:
Mert a Trombi es a Tuzmano jobb, ahol azzal inditottak a gyerekkorom, hogy barhogyan magamra gyujthatom a lakast? :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 2., vasárnap 10:09

Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. :lol: Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket :mrgreen: ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal. :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 10:01

kicseszett undorito es gyomorforgato amit ez a nyomorek dobrogi muvel az emberekkel 13 eve

tobb pedagogussal vagyok korulveve a csaladban...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: