Mennyei futball
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Mennyei futball
ahogy nezem 6 meccs alatt kene 5 pontot ledolgozni.
eselytelen.
eselytelen.
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Dárdairól semmi?
Ha harmadszor is benntarja a csapatot, a helyükben szobrot emelnék neki Berlinben.
Más kérdés, hogy még1x én már nem mentem volna oda vissza a helyében, de hát a szíve viszi...
szerk.: Közben láttam, hogy a bundás topikban volt a téma, bocsi.
Ha harmadszor is benntarja a csapatot, a helyükben szobrot emelnék neki Berlinben.
Más kérdés, hogy még1x én már nem mentem volna oda vissza a helyében, de hát a szíve viszi...
szerk.: Közben láttam, hogy a bundás topikban volt a téma, bocsi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bőven elég lesz már egy 2.hely is, fix nemzetközi szerepléssel.'shutterisland írta: na a kecskemet nyert, ha a fradi este botlik, teljesen nyiltta valik a liga.
semmi bajom a fradival es a bl selejtezokben veluk jarnank jobban, de nem tudom azt mondani, hogy nem imadnek egy kecskemet aranyat kb 95 szazalekban magyar kerettel es (tudomasom szerint) nem allamilag telepumpalt kasszaval.
Ahogy a Kisvárda tette, nemzetközileg ismeretlen klubként próbálhatnak szerencsét.
Kíváncsi leszek rájuk ott mire mennek a csupaszív focijukkal.
De már ez a tény is szép, ha a fradi nem lenne, akár bajnokok is lehetnének.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na a kecskemet nyert, ha a fradi este botlik, teljesen nyiltta valik a liga.
semmi bajom a fradival es a bl selejtezokben veluk jarnank jobban, de nem tudom azt mondani, hogy nem imadnek egy kecskemet aranyat kb 95 szazalekban magyar kerettel es (tudomasom szerint) nem allamilag telepumpalt kasszaval.
Sajnos nem tudok nem egyeterteni.
Akkor nézzük a korábbi kommentek alapján
Önti a kormány a külső pénzt, az adóforintokat, lófasz eredménnyel a magyar a fociba.
Jó dolog, tapsolunk neki, próbáljuk belemagyarázni a sikereket.
Jön egy gazdag tulaj, megvesz egy top5 ligás klubot, önti bele a pénzt és eredmények is jönnek.
Felháborító, undorító, futball halála.
Fő a következetesség
Önti a kormány a külső pénzt, az adóforintokat, lófasz eredménnyel a magyar a fociba.
Jó dolog, tapsolunk neki, próbáljuk belemagyarázni a sikereket.
Jön egy gazdag tulaj, megvesz egy top5 ligás klubot, önti bele a pénzt és eredmények is jönnek.
Felháborító, undorító, futball halála.
Fő a következetesség
- 'shutterisland
tokmac valoban visszaesett, volt egy idoszak a bl csoportkor idejen, mikor allitolag kelendo lett volna eggyel felsobb polcos csapatok koreben is, aztan nem tudom mi igaz.
max bbarni tudja, volt e komoly erdeklodo milliokkal a borondben.
max bbarni tudja, volt e komoly erdeklodo milliokkal a borondben.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Paks - Fradi 3-2
rettentő szarul játszottak a fradisták.
Felvették a Paks "csapkodós" játékát, = nem tudták a sajátjukat játszani.
Legutóbbi 10 meccsükből !!!!! EGYET nyertek meg mindössze!
Meccs végén Botka megmondta, hogy sokan nem érzik át a meccsek fontosságát, hogy a Kecskemét már ott van a nyakukon, szépen leadták a sok-sok pontos előnyüket. Bár vélhetően úgyis bajnokok lesznek, de ez azért rettentő ciki. Nyáron asszem lesz egy kis átalakulás. Ők ott a helyszínen, egymás közt bizonyára jobban tudják, hogy kik azok, akik nem adnak bele mindent. De minden bizonnyal a két Mmaee tesó eléggé hiányzik, kb azóta sz*rok mióta ők nincsenek.Tokmac meg hiába a fradiásták egyik kedvence volt éveken át, kb semmit se tesz már hozzá a csapathoz, el kellett volna adni, amikor még volt értéke. Idén 17 bajnoki 1 gól.
rettentő szarul játszottak a fradisták.
Felvették a Paks "csapkodós" játékát, = nem tudták a sajátjukat játszani.
Legutóbbi 10 meccsükből !!!!! EGYET nyertek meg mindössze!
Meccs végén Botka megmondta, hogy sokan nem érzik át a meccsek fontosságát, hogy a Kecskemét már ott van a nyakukon, szépen leadták a sok-sok pontos előnyüket. Bár vélhetően úgyis bajnokok lesznek, de ez azért rettentő ciki. Nyáron asszem lesz egy kis átalakulás. Ők ott a helyszínen, egymás közt bizonyára jobban tudják, hogy kik azok, akik nem adnak bele mindent. De minden bizonnyal a két Mmaee tesó eléggé hiányzik, kb azóta sz*rok mióta ők nincsenek.Tokmac meg hiába a fradiásták egyik kedvence volt éveken át, kb semmit se tesz már hozzá a csapathoz, el kellett volna adni, amikor még volt értéke. Idén 17 bajnoki 1 gól.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Haverék kint voltak a meccsen.'shutterisland írta: na puskas out, igy a zte, vasas, budafok triobol egy mehet az europai kupaporondra.
remelem a budafok megcsinalja.
De félúton ott hagyták a fenébe. ..
Számomra érthetetlen, hogy mi folyik a vasasnál.
Összekukáztak egykori nb1es, sőt, idegenlégiósokat, de abszolút nem működik semmi. De ha a pénzt nem néznénk, a játékosok is hülyék voltak, akik oda mentek.
- 'shutterisland
na puskas out, igy a zte, vasas, budafok triobol egy mehet az europai kupaporondra.
Az az elköszönés
Csak annyi hiányzik mellőle, hogy legyen béke
Csak annyi hiányzik mellőle, hogy legyen béke
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ne haragudj, hogy nem jegyeztem le mindent, amit hasonlóan benéztél.De azt valamiért nem említetted meg, hogy a befogadóképességet is hasonlóan benéztem
De miután a nézőszámos témában így felsültél (ugye nem voltak 6 ezres válogatott tétmeccsek? ), és idehozod a Loki 2003/2004-es kupa teljesítményét, ami még teljesen más lebonyolításban zajlott ( 3 párharc után már meg lehetett élni a tavaszt), ezért én most ezt be is fejezném.
Neked viszont további jó magyar foci fikázást kívánok!
azt láttam
igen, tényleg olyan
igen, tényleg olyan
- 'shutterisland
az egri vs szollosi vita jut eszembe, remelem annak is lesz masodik felvonasa.
Igen, tévedtem.
30-35 ezres nezőszámokra emlékeztem valamiért. 20-25 ezrek voltak a Fidesz kormányzás előtt és elején. De azt valamiért nem említetted meg, hogy a befogadóképességet is hasonlóan benéztem
2000-ben még a szektorok lezárása előtt amúgy 65 ezer ember volt az olaszok ellen.
Az előbb ezt elfelejtettem, akkor már most leírom, de magának a nezőszám témának nincs igazán köze a magyar bajnokság és foci fejlődésének témájához.
Az Szima kaszinók piaci alapon megjegyzésed kiforgatás és értelmetlen, már csak azért is mert a kaszinófelosztás akkor történt amikor az a csapat csóróbb lett és elkezdett gyengülni.
Annak a DVSC-nek nem az állam és az adófizetők voltak a fő pénzhozói, úgy bl csoportköröztek, uefa kupa tavaszoztak. Nem több milliókért vettek Loncarokat, Gavricokat, hogy legyen köztük egy használható Zachariassen.
De te jó propagandista módjára megmagyaráztad már azt is, hogy a Fradi nem csüng állami pénzeken.
30-35 ezres nezőszámokra emlékeztem valamiért. 20-25 ezrek voltak a Fidesz kormányzás előtt és elején. De azt valamiért nem említetted meg, hogy a befogadóképességet is hasonlóan benéztem
2000-ben még a szektorok lezárása előtt amúgy 65 ezer ember volt az olaszok ellen.
Az előbb ezt elfelejtettem, akkor már most leírom, de magának a nezőszám témának nincs igazán köze a magyar bajnokság és foci fejlődésének témájához.
Az Szima kaszinók piaci alapon megjegyzésed kiforgatás és értelmetlen, már csak azért is mert a kaszinófelosztás akkor történt amikor az a csapat csóróbb lett és elkezdett gyengülni.
Annak a DVSC-nek nem az állam és az adófizetők voltak a fő pénzhozói, úgy bl csoportköröztek, uefa kupa tavaszoztak. Nem több milliókért vettek Loncarokat, Gavricokat, hogy legyen köztük egy használható Zachariassen.
De te jó propagandista módjára megmagyaráztad már azt is, hogy a Fradi nem csüng állami pénzeken.
-
Erre majd visszatérhetünk, ha hozod a 35 ezres válogatott nézőszámokat a régi stadionból. De teltházas Szusza Ferenc vagy Puskás stadionos meccs is jöhet a 2000-es évekből.
Erősek a kommentjeid ahogy nézem őket.
Olyan Fradi propagandát tolsz, mint a fizetett emberek facebookon a magyar fociról.
Fradi adó a magyar játékosokra az Nb1-ben
Aztán szezon közben passzolja át a Debrecen kölcsönbe a legpiacképesebb játékosát a lelátóra ülni.
Olyan Fradi propagandát tolsz, mint a fizetett emberek facebookon a magyar fociról.
Fradi adó a magyar játékosokra az Nb1-ben
Aztán szezon közben passzolja át a Debrecen kölcsönbe a legpiacképesebb játékosát a lelátóra ülni.
-
Most már legalább tudjuk, hogy ki áll a molinó mögött.
A LokivsFradi eredményekre (Szima kaszinók piaci alapon ) és a nézőszámos ferdítésekre már kár is reagálni.
A LokivsFradi eredményekre (Szima kaszinók piaci alapon ) és a nézőszámos ferdítésekre már kár is reagálni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogy látod te reálisan. Belekapaszkodsz 1-2 dologba és addig csűröd-csavarod, amíg szar nem lesz minden.
Mint valami megkeseredett nyugdíjas. Te tipikusan az vagy, akit zavarnak a játszótéren a gyerekek, mert mit pattog a labdájuk és mit vidámak
Mint valami megkeseredett nyugdíjas. Te tipikusan az vagy, akit zavarnak a játszótéren a gyerekek, mert mit pattog a labdájuk és mit vidámak
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid