Eden Hazard
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Eden Hazard - 7
nem neked személyesen, de érteni kéne a poént.
nem tudom mit kéne tennem, mindent megmagyarazni? azt mar inkabb nem, meghagyom, éljen, aki akar a sötétségben tovább.
azt hittem az emojik segitenek..
mindenesetre ne mondja nekem senki, hogy hazit nem jatszhatta volna többet idén. asensio is kocog, csak ő még más szempontból is be van szűkülve
nem tudom mit kéne tennem, mindent megmagyarazni? azt mar inkabb nem, meghagyom, éljen, aki akar a sötétségben tovább.
azt hittem az emojik segitenek..
mindenesetre ne mondja nekem senki, hogy hazit nem jatszhatta volna többet idén. asensio is kocog, csak ő még más szempontból is be van szűkülve
thereisonly1ronaldo
ajjmá hehi, nagyon unalmas ezek az itt hallottátok először dumák. most őszintén, hány ilyen jött be az elmúlt 15 évből?hehetheoriginal írta: Blablablaaaaa
Hazi duplaval (nem sajtburger) megyunk tovabb a cselszi ellen itt hallottatok eloszor
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Chelseaben a spanjai vannak. Amikor kiejtettek minket a BL-ből két éve az elődöntőben, akkor velük vigyorgott. Nekik tuti nem lő egy gólt sem.hehetheoriginal írta: Blablablaaaaa
Hazi duplaval (nem sajtburger) megyunk tovabb a cselszi ellen itt hallottatok eloszor
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
nyilvan sose latjuk egymast, de annyira szomoru es egyben szentimentalis eljatszani a gondolattal, hogy ez a nyomorult esetleg focizni is akart volna az elmult 2 evben....ANDS írta:Ha ez a jóslatod bejön, vendégem vagy egy svédasztalos ebédre Budapesten vagy Fóton!hehetheoriginal írta: Blablablaaaaa
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez a mostani Hazard még a sokak által szidott Asensiótól is olyan messze van,
mint én az értelmes kommenttektől
mint én az értelmes kommenttektől
- hehetheoriginal
Blablablaaaaa
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nehezen enged el. Még pislákol az "énmegmondtam" alagút végén a fény
Megmert vicces
Megmert vicces
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
már elengedted a kezét. minek visszázol vele?hehetheoriginal írta: Nem erdekeltek
Karogok
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A 3.meccsen lesérülne.hehetheoriginal írta: Kezdobe vele, jatssza vegig az osszes percet iden minden meccsen
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Bebasznám VKP-nak, fusson a dagadt segge
- Galacticos
Nem erdemli meg, de amugy en is jatszatnam innentol az osszes bajnokin. Veszteni valonk nincs, hatha formaba lendul es elviszi valaki innen vegre.hehetheoriginal írta: Kezdobe vele, jatssza vegig az osszes percet iden minden meccsen
- hehetheoriginal
Kezdobe vele, jatssza vegig az osszes percet iden minden meccsen
thereisonly1ronaldo
Azt nem tudhatjuk, hogy mi is lett vele. Motiválatlanság, elengedte a sportot, van valami balhé a háttérben, sérülésektől kiégett, stb.
Az viszont tuti, hogy a csapat őt leszámítva fizikumban és kondiban az egyik legjobb a világon. Így azért nehéz elhinni, hogy Ancelotti pakolta rá a plusz kilókat.
Az viszont már tudható, eléggé lejön, hogy emberünk csak irónizál és trollkodik
Az viszont tuti, hogy a csapat őt leszámítva fizikumban és kondiban az egyik legjobb a világon. Így azért nehéz elhinni, hogy Ancelotti pakolta rá a plusz kilókat.
Az viszont már tudható, eléggé lejön, hogy emberünk csak irónizál és trollkodik
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jolvan, nyugi, 20 perc, kezd a barca, inkább azzal foglalkozz
Szegény szárnyaló Béla, hüje Perez, hüje Zidane, Carlo meg kövérít, mint a rossz kamera..
Mi folyik ott Gyöngyösön...De tényleg..
Szegény szárnyaló Béla, hüje Perez, hüje Zidane, Carlo meg kövérít, mint a rossz kamera..
Mi folyik ott Gyöngyösön...De tényleg..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
De hat kapott lehetoseget, kismilliot. Tobbet, mint amit erdemelt. Plane annal a ZZ-nel, akinel egyetlen rossz meccs eleg ahhoz hogy egy eletre elvagd magad, lasd Kovacicot, Odegaardot, Ceballost, Militaot, sorolhatnam.
Bale szarnyalt…nyomas nelkul, egy kozepcsapatban.
Ah mindegy en kiszalltam, hulyekkel/trollokkal felesleges vitatkozni, majd eldol idovel, melyikhez van dolgunk.
Bale szarnyalt…nyomas nelkul, egy kozepcsapatban.
Ah mindegy en kiszalltam, hulyekkel/trollokkal felesleges vitatkozni, majd eldol idovel, melyikhez van dolgunk.
-
Ancelotti miatt kellett Benzema testére photoshopolni a fejét amikor a leigazolása után megérkezett az első edzésére. Ez egyértelmű.
Barátom, Te idén vagy tavaly kezdted el követni a Real Madridot? Hazard dagadtan érkezett meg az átigazolása után. ZZ-től folyamatosan kapta a lehetőségeket, de a szervezete nem volt képes a legmagasabb szinten teljesíteni, főleg nem azzal a túlsúllyal. Aztán megsérült, de utána szintén ő volt az első számú. Carlo szintén megadta neki a lehetőséget, de nem volt megelégedve a munkájával. Gyakorlatilag semmit nem védekezett és mozgott. Ekkor egy válogatott meccs után nyilvánosan be is szólt és kritizálta az edzőt. Erre Carlo ahelyett, hogy örökre padra vágta volna, felállást változtatott, betette 10esbe, hogy ne kelljen védekezni. Ezt Hazard úgy hálálta meg, hogy semmit sem csinált. Aztán mikor megkapta a lehetőséget gyengébb ellenfelek ellen, már akkor sem volt hajlandó semmit sem csinálni.madrid4life írta:Na hát az meg a másik, hogy ahány fotelhuszár telipofával (szó szerint) itt dagadtozza, hányan cserélnének kb instant testet vele...wZoLee7 írta: Hát Hazard mellett én inkább atletának nézek ki, a heti pizza meg a home office ellenére is
De tény, hogy sportolóhoz méltatlan jelenleg Ancelotti miatt a teste, össze kell magát kapnia, ezért is kell vele beszélni, nem csak lerakni a padra.
Kb ennyi Hazard madridi pályafutása. Itt mindenki megadott neki mindent, Carlo is, türelmet, pedagógiát. Ő válaszul telibesz@rta álmai csapatát. Mindent elmond róla hogy esze ágában sincs elmenni más csapathoz, hogy újra felépítse magát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???