Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. április 5., szerda 11:29

Amit Tate a gazdasagi es vilagelitrol mond, azert nagyon tudom tisztelni, kifejezetten bator jellemre utal. Nem veletlen kapcsoltak le szerintem. Noket rabkent tartott a vad szerint elvileg, kozben meg nemzetkozi stabok kimentek forgatni a szomszedokhoz es az osszes 'webcamos' csaj allitasuk szerint ki-be jarkalt egy nekik fent tartott villaban ahol 'dolgozhattak'.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 5., szerda 11:11

Szerintem a Tate-hez is úgy érdemes viszonyulni, mint bárki máshoz. Nem kell vele 100%-ig azonosulni, sok faszságot mond és csinál, de bőven vannak jó dolgai. Egy csomó ember inspirációt és motivációt tud meríteni belőle és már ezért megéri, hogy van, függetlenül a hülyeségeitől.

Nekem közömbös a csávó, de pl itthon Puzsér ilyesmi nekem, hogy alapvetően bírom, de attól még nem azonosulok vele, csomó mindenben nem értünk egyet és sokszor beszél hülyeségeket, és egyszerűen elnyomhatatlan, meg ugye a stílusa...
Viszont ugyanakkor meg vitaindító és párbeszédet kezdeményez mindenféle témákban, hogy erről beszéljünk, mert erről beszélni kell és szerintem ez is hasznos és bőven mond jókat, azt már neked kell eldönteni, hogy miben értesz vele egyet meg miben nem, de nem az a lényeg, őt sem érdekli.

Csak nem végletekben kell gondolkodni, hogy fullba ignorálom az embert vagy kiposzterezem vele a házat, hanem szelektálni és meglátni a mondandójukban azt, ami számodra hasznos, esetleg felnyitja a szemed, segít jobban látni bizonyos dolgokat stb. stb.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 5., szerda 10:59

Latom Trump beinditott az aldozat vagyok kampanyprogramot. Jo lesz ez az elnokvalasztas jovore. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 5., szerda 5:34

És mit szólt a SPhez Tate barátod hexor? :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 4., kedd 22:39

RaúlCF írta:
hehetheoriginal írta:
Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van? :kalapos: :lol:
a szalonképesség kedvéért nem írtam bele amit a végén mondott. a kukit odébb teszed és megoldod. szóval nem átoperáltra mondja. dehát kinek mi jön be :shutup:
Tegyuk hozza, hogy az eredeti videoban (persze lehet azota megvagtak es inkabb az terjedt el) arrol volt szo, hogyha fegyvert fognak a fejedhez meg a szeretteid fejehez is, neked pedig valasztanod kell, kulonben mindenkit lelonek, akkor kit valasztanal.

Amugy ritka, de azert vannak paran, akikrol elsore nem mondanad meg. Haverokkal szoktuk egymast szivatni, kozos csoportba berakunk hasonlo "csajrol" egy kepet, videot, majd miutan megerkeztek a like-ok, szivecskek (termeszetesen screenshottal dokumentalva), bedobjuk a kovetkezot, amin mar latszik, hogy 1 farokkal tobb van neki az idealisnal. :lol: Multor az Oscar utan azt a kepet raktam be (nem jut eszembe a neve), amire az origo is rafutott. Jott is egy szivecske, majd a magyarazkodas, hogy o csak meg akarta nyitni, de veletlenul ketszer bokott a kepernyore.. :kalapos:

Nyilvan ez a vicces oldala, de azert a transz lobbi eleg komolyan szembe megy a feminizmussal, foleg ha a sportra gondolunk. https://vm.tiktok.com/ZGJaMpHbh/

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 4., kedd 21:40

hehetheoriginal írta:
RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van? :kalapos: :lol:
a szalonképesség kedvéért nem írtam bele amit a végén mondott. a kukit odébb teszed és megoldod. szóval nem átoperáltra mondja. dehát kinek mi jön be :shutup:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 21:26

RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 21:21

Kicsaptam, és nem azért mert neked írta azt amit, hanem azért amit irt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 21:12

Donát, nem masik veglet, felreertesz, felreertetek.
Szerintem minden szelsoseg rossz.
Bekeben kene elni egymassal, normalisan, de ehhez a gyokereket, idiotakat, sgelsoseges barmokat valahogy kezelni kell, ki kell talalni valamit erre.

Latom karim nem úszta meg, mivel nem tud megbantani ilyen dolgokkal, akarmennyire is probal, sajnalom, hogy kicsaptátok. Mindegy.
Holnap uj nap.
Ahol kiszopunk megint a csaloktol :lol:
Bdsrstnt
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 4., kedd 20:36

sot, az se baj, ha mi ferfiak teszunk be bizonyos dolgokat nekik s nem forditva. :D

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 4., kedd 20:31

Halfkey írta: de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség.
En megadom noi feladatnak a szulest! :D Mehet a kenszolkalcsor!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 4., kedd 20:25

Nem ismerem a munkásságát, nekem 0 ilyen videót dob fel, de biztos van benne okos gondolat.

Hehe korábbi eszmefuttatása a nemi szerepekről ettől még nem egészséges, akár saját kútfőből jött, akár Tatetől. A nemek között természetesen vannak különbségek, akik ezt nem ismerik el azok a szélsőségen vannak, de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség. A kettő között sok árnyalat van.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 4., kedd 20:24

vannak jó gondolatai, azzal vonzza be az embereket
aztán emiatt eszik a sok szarságot is meg utána, minél többet hallgatja az ember

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 20:21

Mbappe approved this.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. április 4., kedd 20:20

pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 4., kedd 20:18

mond erdekeseket, de van par nagykepu duma, ami nem jon at abszolut.

nem emlekszek szoszerint ezekre mert yt shorts dobalta fel inkabb, de mikor pl mondja, hogy aki foz maganak, az biztos nem sikeres ember, mert azok rendelnek maguknak, meg az ilyesmi dumak nem szimpatikusak.
viszont pl a nokrol sok jot mond.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 4., kedd 20:12

Nekem van párom, náci sem vagyok, ebben a férfi nő kérdésben is konszolidáltnak tartom magam, de nagyon bírom a top gt. Nagyon sok értékes gondolata van szerintem, csak sokan elvből elítélik a faszságai miatt.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 4., kedd 19:43

Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni
tippre akik azonosulni tudnak vele ok egyedul elnek. es elik le egesz eletuket. elkerultek/elkerulik oket a nok, emiatt megjobban utaljak a noket es ahelyett hogy rajonnenek hogy lehet bennuk van a hiba es ezert vannak egyedul inkabb a ferfi egojukat novelik es igy tovabb
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. április 4., kedd 19:13

Tate egy narcisztikus fèrfi. A politikusok es vezetok egy resze is narcisztiksok. Azert vannak ottahol, mert nagyon meggyozoek tudnak lenni es jol manipulalnak.

Tate egy nagyon veszelyes ember es soha nem lesz koze egy igazi ferfi fogalmahoz.
Egy egeszseges ferfi ugyan ugy rendelkeznie kell noi energiaval. Illetve tudnia kell kezelnie es kinyilvanitania a valos erzeseit. O egy olyan ember aki lelkileg nagyon gyenge es ezert kompenzal nagy erovel, hogy o mekkora ferfi.

Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 4., kedd 19:05

Karim the king írta:
hehetheoriginal írta: Micsoda indulatok, vki bal labbal ebredt ma :lol:
Ne vagjatok ki pls, nehogy meg nagyobb baj legyen :lol:
Én ballábbal ebredtem, te meg úgy élsz, hogy titkon várod, hogy valamelyik Sztálin/Hitler szopadék nepirtásokat rendezzen újra. Na kit kéne kitiltani?
Puszika. :-* :mrgreen:

Vissza: