Vinícius Junior - 7
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Golrick/atesz/wxyz? Soha nem fogja megunni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha nem foglalkoztok vele, majd megunja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk úgy, a helyén kezeltem a kérdésedet
- Mester77
golrick írta:Hát a foci ilyen, vannak könnyebb játékhelyzetek, vannak nehezebbek. A könnyebbek megoldása többször sikerül mindenkinek, a nehezebbek ritkábban.Mester77 írta:
Nem is feltétlenül ez a hszd miatt, hanem úgy összességében, de ne haragudj már, hadd kérdezzem meg, hogy fociztál e valaha, valamilyen szinten? Vagy bármilyen sportágban képviseltetted e magad?
Én igen, és pontosan tudom, hogy a sport nem matematika. Szép dolog a statisztika, de nem a százalékok szaladgálnak a pályán, hanem hús vér emberek.
Agyfaszt tudok kapni, mikor ilyen " pár tizedes esély"ekről van szó.
Most azon remegni, hogy én ezt tizedes esélyben írtam le, csak remegés a neked új ellen.
Volt 1 db kérdésem. Arra nem sikerült válaszolni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó, de honnan értesz hozzá ennyire? ( ) Te vagy a Bajner Bálnt, vagy mi?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hát a foci ilyen, vannak könnyebb játékhelyzetek, vannak nehezebbek. A könnyebbek megoldása többször sikerül mindenkinek, a nehezebbek ritkábban.Mester77 írta:
Nem is feltétlenül ez a hszd miatt, hanem úgy összességében, de ne haragudj már, hadd kérdezzem meg, hogy fociztál e valaha, valamilyen szinten? Vagy bármilyen sportágban képviseltetted e magad?
Én igen, és pontosan tudom, hogy a sport nem matematika. Szép dolog a statisztika, de nem a százalékok szaladgálnak a pályán, hanem hús vér emberek.
Most azon remegni, hogy én ezt tizedes esélyben írtam le, csak remegés a neked új ellen.
Mikor tegnap este ezt megláttam leestem az ágyról.Realista24 írta: https://twitter.com/totalcristiano/stat ... sxT-_X3liw
Inkább erről beszéljünk. Nagyon beteg. Év golpassza nálam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Erről eszembe jutott amikor tegnap a nyilasi mondta, hogy az ikszzsét vagy miaz meghagyom nektekMester77 írta:Nem is feltétlenül ez a hszd miatt, hanem úgy összességében, de ne haragudj már, hadd kérdezzem meg, hogy fociztál e valaha, valamilyen szinten? Vagy bármilyen sportágban képviseltetted e magad?golrick írta: Senki nem fog pár tizedes esélyű szitukat konstansan megoldani.
....
Egyébként szerintem ez pont nem volt nagy szám tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Nem is feltétlenül ez a hszd miatt, hanem úgy összességében, de ne haragudj már, hadd kérdezzem meg, hogy fociztál e valaha, valamilyen szinten? Vagy bármilyen sportágban képviseltetted e magad?golrick írta: Senki nem fog pár tizedes esélyű szitukat konstansan megoldani.
....
Egyébként szerintem ez pont nem volt nagy szám tőle.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Mert még mindig nem balfasz, hanem lehetetlen szintű teljesítményt vártok tőle. Senki nem fog pár tizedes esélyű szitukat konstansan megoldani.
Ez a silány mai mezőny még mindig a megszépült nosztalgia esete.
Egyébként szerintem ez pont nem volt nagy szám tőle, ez kifejezetten a könnyebbek közé tartozó szitu volt. Lendületből ment, szét volt esve előtte a védelem, senki nem tudott poziciót fogni, nyitott passzsáv volt előtte, nem volt rajta nyomás, volt helye és ideje.
Ez a silány mai mezőny még mindig a megszépült nosztalgia esete.
Egyébként szerintem ez pont nem volt nagy szám tőle, ez kifejezetten a könnyebbek közé tartozó szitu volt. Lendületből ment, szét volt esve előtte a védelem, senki nem tudott poziciót fogni, nyitott passzsáv volt előtte, nem volt rajta nyomás, volt helye és ideje.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De basszameg, ha ilyeneket tud, akkor miért kell minden meccsen annyi balfasz megmozdulás és ez a folyamatos pofázás?Realista24 írta: https://twitter.com/totalcristiano/stat ... sxT-_X3liw
Mondjuk én ebben a silány felhozatalban még mindig bírom és nem adnám el, de ha egy kicsit lenyugodna és fejben sikerülne összekaparni, akkor még ennél is sokkal hasznosabb tudna lenni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/totalcristiano/stat ... sxT-_X3liw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Gól után leporolta nekik, leperegnek róla.ferni írta: Azért miközben ugatott valamelyik eseténél a 10ből az menő volt mikor ott mutogatta a Klub VB címert az EL huszároknak....
Nem lehet beszélni a játékáról?ziro4vr írta: Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni
4/3 gólban volt csak benne.
Ott ha nem fogják vissza az öregek, akkor nem hiszem, csak a levegőt csapkodta volna, meg a földet verdeste volna, kiállt magáért, mert látta, hogy ismét gyökér a kiküldött "játékvezető" a legtöbb esetben. Remélem egyszer ezek ellen fog elkattanni, de akkor tényleg jogosan, egy ettől is nagyobb alázás végén, amikor majd indokolatlanul fognak beleállni, és kijön belőle majd a sok összegyűlt méreg, majd a célpontja Gavika lesz.hehetheoriginal írta: akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Azért miközben ugatott valamelyik eseténél a 10ből az menő volt mikor ott mutogatta a Klub VB címert az EL huszároknak....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Araujoval elég tom és jerry volt az a párharc, vagy 10x izomból nekifutott Vini.
Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni hanem a durcás vergődéseiről, most már a csapattársakkal is ez megy.
Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni hanem a durcás vergődéseiről, most már a csapattársakkal is ez megy.
Nem illik.
arra gondoltam hogy esetleg az apja koran meghalt volna-e... nyilvan van apja.
egyaltalan nem oke hogy igy viselkedik mint egy barcas furdoskurva. nagyon idegesito hogy ennyire gyerekes. meg kell tanulnia hogyan kezelje ezeket. CR7 mindig a palyan valaszolt ezekre. ez a vini meg gol golpassz utan is neki all vergodni...
egyaltalan nem oke hogy igy viselkedik mint egy barcas furdoskurva. nagyon idegesito hogy ennyire gyerekes. meg kell tanulnia hogyan kezelje ezeket. CR7 mindig a palyan valaszolt ezekre. ez a vini meg gol golpassz utan is neki all vergodni...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha van, nyilvan van csak nem laborbol tenyesztettek , akkor is o nevelte e, normalis apja volt e, stb. de erted a temat sztem, nem kell megint kezdeni a bolondozast
tegye fel a kezet, aki szerint ez normalis viselkedes, hogy vergodik, mint egy furdoskurva.
tegye fel a kezet, aki szerint ez normalis viselkedes, hogy vergodik, mint egy furdoskurva.
thereisonly1ronaldo
es ha van akkor egybol bukott az egesz jolmegalapozott gondolatod...hehetheoriginal írta: az nekem se tetszett, lökdösi/elüti kroos kezet, ennyire nem vesztheti el a fejet, egy ilyen gyoztes meccsen idegenben ilyen ellenfel ellen. csak mutatja a vilagnak meg az ellenfeleknek, hogy mennyire gyenge fejben. csak ki kellett volna röhögni, ha beszoltak neki.
nem tudom van-e apja az eleteben, de megint elojon ez az apanelkul felnott gyerek gondolata, akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az nekem se tetszett, lökdösi/elüti kroos kezet, ennyire nem vesztheti el a fejet, egy ilyen gyoztes meccsen idegenben ilyen ellenfel ellen. ott kellett volna egy pofon tenyeressel, terj mar magadhoz hulyegyerek, csak akkor a fel vilag ki lenne emiatt is akadva . csak mutatja a vilagnak meg az ellenfeleknek, hogy mennyire gyenge fejben. csak ki kellett volna röhögni, ha beszoltak neki.
nem tudom van-e apja az eleteben, de megint elojon ez az apanelkul felnott gyerek gondolata, akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 6., csütörtök 8:49-kor.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én azok között voltam aki legyökérezte. Egyértelmű provokációnak ül fel a meccs végén, ahelyett hogy cinikusan mosolyogna. Abból látszik hogy lemegy ilyenkor nála a függöny hogy még Kroosnak is pampog miután elvitte onnan.
Magáról a teljesítményről: tipikus Vini performance: második félidőben asensio+benzema passz parádé, az első gólnál benzema ütempassz szintén, de hogy sikerült azt választani hogy jobb külsővel belepöccint azt nem tudom. Hálisten bepattant Koundéról.
Magáról a teljesítményről: tipikus Vini performance: második félidőben asensio+benzema passz parádé, az első gólnál benzema ütempassz szintén, de hogy sikerült azt választani hogy jobb külsővel belepöccint azt nem tudom. Hálisten bepattant Koundéról.