Mert egy laza mozdulattal at is rughatta volna felette a labdat ha akarja. Nem akarta, ez van, nem fejbe rugta es sztem nem azt reklamalta, hogy megrugtak a labdaval, hanem azt hogy szerinte szabalytalansag miatt veszitette el a labdat.hehetheoriginal írta: Miert lett volna felesleges?
Jatekban volt a labda, ha nem rugja ra, akkor a madrid jott volna bedobassal,igy viszont a girona bedobasa lett.
Ertem hogy a poszt a teljes jelensegre, birokra, ellenfelek viselkedesere vonatkozik - mintha binicius vétlen lenne teljesen - csak itt padmé kollega ugy allitja be, hogy aki nem latta a meccset, az azt hiszi, hogy itt undorito modon a sipszo utan a foldon fekvo jatekosba belebikaztak a labdát....
Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Miert lett volna felesleges?
Jatekban volt a labda, ha nem rugja ra, akkor a madrid jott volna bedobassal,igy viszont a girona bedobasa lett.
Ertem hogy a poszt a teljes jelensegre, birokra, ellenfelek viselkedesere vonatkozik - mintha binicius vétlen lenne teljesen - csak itt padmé kollega ugy allitja be, hogy aki nem latta a meccset, az azt hiszi, hogy itt undorito modon a sipszo utan a foldon fekvo jatekosba belebikaztak a labdát....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hozzátenném hogy az egész meccset így vezette a spori, elég sokat engedett összességében.Pad'em írta: Laliga
Ezt írta ki twiterre, reagálva, hogy ő kapott lapot, amikor földön fekve rárúgták a labdát.
Nem láttam a meccset (hálisten), látom egy tiszta tizit se kapott meg, gondolom ment a szokásos minden szabad ellene?
Vininek elvileg 14 sargaja van, abból csak egyet kapott a BL-ben.
Maga az, hogy megrugtak labdával nem volt szabálytalan, ámde nem is volt szép, mert fölösleges volt.
A laliga bejegyzést ugyan erre reflektalva írta, de az egész jelenségnek szól, csak értelmezni kene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az pont teljesen szabalyos volt, jatekban volt a labda.Ezt írta ki twiterre, reagálva, hogy ő kapott lapot, amikor földön fekve rárúgták a labdát.
Fel kéne nőni.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Persze, folyamat ment a hergelése.. Nem akarok nagyot mondani de 2-3 sárgát tuti megúszott a girona. Ja és ezekutan van pofája több sportoldalnak kiírni, hogy ki kellett volna állítani!?Pad'em írta: Laliga
Ezt írta ki twiterre, reagálva, hogy ő kapott lapot, amikor földön fekve rárúgták a labdát.
Nem láttam a meccset (hálisten), látom egy tiszta tizit se kapott meg, gondolom ment a szokásos minden szabad ellene?
- Pad'em
Laliga
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tõlem pl azért kaptad mert nagyon gyenge volt a Zidaneos poén, tudsz te ennél jobbat is. Inkább le is írtam mert tudom hogy ilyenkor szeretsz álmatlanul forgolódni, meg keresni az okokat Szerintem senki másnál se azzal volt a a baj hogy Vini nem CR szint. ;)Steve írta:Most hogy írjátok látom, hogy elértem Madridomos karrierem csúcsát!Tjacks írta: Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral
Lenyomtam Hehitot a mínuszok gyűjtésében. Már csak Ziro hiányzik a “loopjával”.
A legjobb, hogy nem is savazni akartam, csak leírtam a véleményemet, hogy nem Ronaldo vagy CR szint viszont tök hasznos. Úgy tűnik ez nagyon megrázó komment lett, szuper hogy megszépíthettem pár ember Húsvétját.
Amúgy Vinire visszatérve, lehet nem egy agysebész, de úgy összességében jó gyereknek tűnik. A lényeg, hogy az akarás megmaradjon, a többit “kinövi”.
nem tudom ha ezt a csaló brigádot kibasznák az első osztályból egyből hoznám araujot ha szintet szeretne lépni.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Gondolom ment a trash talk Vini részéről Araujo felé, elmúlt 3 meccsen leradírozta az uru, most hogy kijött a lépés valszeg mindkét fél beindult szájjal. Araujo nyilatkozta is meccs után, hogy Vini megtanulhatna viselkedni Persze a győztes meccsek után nem zavarta annyira pedig ugyanezt csinálta mindegyiken kb.kiserik írta: Balhé: azt azért senki ne vegye észre, hogy a balhénál az az Araujó volt a kirobbantó, akivel elvileg jóban vannak. Nemtudni, hogy pontosan mi történt, de nem úgy nézett ki, hogy a közönség miatt borult a bili.
Cr-t írjátok, hát fiatalon ő is egy hatalmas reklamáló rinyagép volt aki dobálta magát. Vini is kinőheti ezt. Irritáló baromira, de amit tud a jelenlegi mezőnyben még 1-2 játékos tudja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én meg átléptem a 10.000hszt úgy, hogy nem vettem észre. mondjuk ez csak a madridomos. Distán memtudom mennyi voltSteve írta:Most hogy írjátok látom, hogy elértem Madridomos karrierem csúcsát!Tjacks írta: Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral
A legjobb, hogy nem is savazni akartam, csak leírtam a véleményemet, hogy nem Ronaldo vagy CR szint viszont tök hasznos. Úgy tűnik ez nagyon megrázó komment lett, szuper hogy megszépíthettem pár ember Húsvétját.
Amúgy Vinire visszatérve, lehet nem egy agysebész, de úgy összességében jó gyereknek tűnik. A lényeg, hogy az akarás megmaradjon, a többit “kinövi”.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Most hogy írjátok látom, hogy elértem Madridomos karrierem csúcsát!Tjacks írta: Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Röpködnek a minuszok a savazásért, vigyázzatok neymarral
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Majd most jönnek a nagymeccsek, lehet bizonyítani. Irritáló amit csinál ez nem is kérdés de ha rúg megint egy gólt bl döntőben leszarom.
Azért Céronaldot felhívhatná, hogy kell az ilyen provokációkat kezelni. A klubvb badge simogatása pl megfelelő, nem kell leállni veszekedni mindenkivel.
Azért Céronaldot felhívhatná, hogy kell az ilyen provokációkat kezelni. A klubvb badge simogatása pl megfelelő, nem kell leállni veszekedni mindenkivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem kell ezeket annyira komolyan venni sztem.
Vini jó példa a honnan - hová kategóriára.
Szerintem ebben is fog majd fejlődni.
Nem akarok hibákat keresni. Visszaadtuk a tavalyit. Örülök, happy van.
Vini jó példa a honnan - hová kategóriára.
Szerintem ebben is fog majd fejlődni.
Nem akarok hibákat keresni. Visszaadtuk a tavalyit. Örülök, happy van.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Értem, hogy a miénk meg minden, de nem értem miért véditek ennyire elvakultan. Rá kell nézni, meg kell nézni meccsek közben és aki nem érti mit lát is tök egyértelműen megmondja, hogy egy kis hülyegyerek. Nagy tehetséggel van megáldvam tud szép dolgokat csinálni, de erre építeni manapság már édeskevés. Elég egyetlen egy sérülés ami után már nem megy úgy a sprint, nem mozog úgy a boka és mi marad? Persze tudom, hogy ebből kiindulni faszság, nem kell leírnotok sem, de volt már egy Jesénk aki nagyon jól indult aztán láttuk mi lett belőle.
Lehet valaki bármekkora tehetség, ha ilyen szinten elgurul a gyógyszer egy ilyen győzelem alatt, akkor az nem lesz nem hogy aranylabdás, de hosszútávon meghatározó játékos sem. Abban a pillanatban, ahogy kap egy fejben top, teljesítményben okés vetélytársat maga mellé lefog főni. A számait meg lehet hozná Rodrygo is ha konstans bal oldalon kapna szerepet, szóval én annyira nem vagyok meggyőzve a teljesítményével.
Ez igazából olyan, hogy embere válogatja, de én nem azt akarom látni, hogy a Real Madrid játékosa a nagy meccseken bíróval, közönséggel, játékosokkal vitatkozik szinte megállás nélkül. Továbbra is, egy győztes sima meccsen...mi lett volna ha vereségre állunk? Sima piros.
Megértem mind a kettő oldalt, de ezzel valamit kezdeni kell, főleg Vininek, mert tényleg elég lesz neki egy edző váltás és más mezben találja magát.
Lehet valaki bármekkora tehetség, ha ilyen szinten elgurul a gyógyszer egy ilyen győzelem alatt, akkor az nem lesz nem hogy aranylabdás, de hosszútávon meghatározó játékos sem. Abban a pillanatban, ahogy kap egy fejben top, teljesítményben okés vetélytársat maga mellé lefog főni. A számait meg lehet hozná Rodrygo is ha konstans bal oldalon kapna szerepet, szóval én annyira nem vagyok meggyőzve a teljesítményével.
Ez igazából olyan, hogy embere válogatja, de én nem azt akarom látni, hogy a Real Madrid játékosa a nagy meccseken bíróval, közönséggel, játékosokkal vitatkozik szinte megállás nélkül. Továbbra is, egy győztes sima meccsen...mi lett volna ha vereségre állunk? Sima piros.
Megértem mind a kettő oldalt, de ezzel valamit kezdeni kell, főleg Vininek, mert tényleg elég lesz neki egy edző váltás és más mezben találja magát.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sztíív, ne vickelődjél ezen a fórumon ilyenekkel, kapjuk itt a leszavazástEz a ha úgy dob a gép a vicc volt csak lemaradt a . Azért írtam ZZ-t is,mert neki is “úgy dobott a gép” hogy a klasszikust idézzem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Többször megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de mindig megszegem, aztán megyek pihenni
A top3 játékosunk volt a meccsen, vezető gól (persze van aki azt is kritizálta), kiharcolt tizi, gólpassz, de a játéka egyeseknek nem volt elég jó. Hát mi kéne még? 3 gól + gólpassz? Ahhoz sok kakaót kell még meginni. Karimnak is sok év kellett hozzá.
Balhé: azt azért senki ne vegye észre, hogy a balhénál az az Araujó volt a kirobbantó, akivel elvileg jóban vannak. Nemtudni, hogy pontosan mi történt, de nem úgy nézett ki, hogy a közönség miatt borult a bili. ZZ óta tudjuk, hogy mindenkit ki lehet borítani, főleg ezeket a nyikhaj, újhullámos kölköket. Itt egy másik videó, hogy mennyire könnyen pukkan el mindenki agya: https://www.youtube.com/watch?v=zRl9FW8nGcs
A kölök jelenleg (és tavaly) a világ egyik legjobb balszélsője (ugye a teknőc inkább csatár). Bizonyít a spanyol ligában és a BL-ben.
A top3 játékosunk volt a meccsen, vezető gól (persze van aki azt is kritizálta), kiharcolt tizi, gólpassz, de a játéka egyeseknek nem volt elég jó. Hát mi kéne még? 3 gól + gólpassz? Ahhoz sok kakaót kell még meginni. Karimnak is sok év kellett hozzá.
Balhé: azt azért senki ne vegye észre, hogy a balhénál az az Araujó volt a kirobbantó, akivel elvileg jóban vannak. Nemtudni, hogy pontosan mi történt, de nem úgy nézett ki, hogy a közönség miatt borult a bili. ZZ óta tudjuk, hogy mindenkit ki lehet borítani, főleg ezeket a nyikhaj, újhullámos kölköket. Itt egy másik videó, hogy mennyire könnyen pukkan el mindenki agya: https://www.youtube.com/watch?v=zRl9FW8nGcs
A kölök jelenleg (és tavaly) a világ egyik legjobb balszélsője (ugye a teknőc inkább csatár). Bizonyít a spanyol ligában és a BL-ben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
lehet nem szeretni meg lehülyézni, de nélküle kurva nagy szarban lennénk jelenleg.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ez a ha úgy dob a gép a vicc volt csak lemaradt a . Azért írtam ZZ-t is,mert neki is “úgy dobott a gép” hogy a klasszikust idézzem.Mickey írta:Ha úgy dob a gép?Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
Nekem nincs bajom vele, nem zavar, de nem egy Ronaldo, vagy CR na.
Szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
Baszhatnánk, ha még őt is kivennénk onnan ...
de azért, fejben vannak bajok nála
A mondandóm lényege az lett volna, hog nem valószínű, hogy korszakos zseni lesz(de ne vegyük el az esélyt), de a különbséget így is ő teremti meg.
Megvannak a hülyeségei, de szerintem jó gyerek és szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ha úgy dob a gép?Steve írta: Btw én Vinit valahogy nem veszem komolyan. Hasznos emberke, mert ha “úgy dob a gép”(mint a szerencsés Zidanenak) akkor hozza a különbséget.De felállt védelem ellen, ahova ész kell, sokszor kevés.
Nekem nincs bajom vele, nem zavar, de nem egy Ronaldo, vagy CR na.
Szurkolok neki, hogy minél sikeresebb legyen.
Baszhatnánk, ha még őt is kivennénk onnan ...
de azért, fejben vannak bajok nála
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."