Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem látom, hogy az unibetes gyerekek csinálnának meccs utábi kibeszélőt a 4-0ról...
Pedig azt keresem már 2 napja.
Pedig azt keresem már 2 napja.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jó ötlet, Off topikhoz egy Totalcar-os mini sorozat is készülhetne. Kiserik külön Tesla rovatnak lenne létjogosultsága.
Szinte látom magam elött ahogy olyan lelkesedéssel beszél róla mint Zsiber az "elpusztíthatatlan" pözsóról a taxiban
Szinte látom magam elött ahogy olyan lelkesedéssel beszél róla mint Zsiber az "elpusztíthatatlan" pözsóról a taxiban
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az öreg RMCF lenne az 1000ik adásban a sztárvendég.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én vinném a zene rovatot
ferni fergetegesen frenetikus frekvenciái címmel
100% siker
ferni fergetegesen frenetikus frekvenciái címmel
100% siker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hozzatok unicumot és benne vagyok én is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha lenne minden heten egy vendegszereplo, egyszer szivesen szerepelnek en is, mint ellenoldal, hogy az orrhangommal es gondolataimmal emeljem a musor szinvonalat.
aztan a vegen mehetne az auto-motor rovat kiserikkel, vagy az off tema a hazepitessel es gyerekvallalasi tanacsokkal.
amugy viccet most felreteve, szerintem amilyen szurkolobazisa van a madridnak, egy igenyes madridista podcast lehet nem menne olyan rosszul a yt-n, persze ha meg nincsen ilyen.
aztan a vegen mehetne az auto-motor rovat kiserikkel, vagy az off tema a hazepitessel es gyerekvallalasi tanacsokkal.
amugy viccet most felreteve, szerintem amilyen szurkolobazisa van a madridnak, egy igenyes madridista podcast lehet nem menne olyan rosszul a yt-n, persze ha meg nincsen ilyen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
donaldkacsa, zsirfoltos asszonyveroatlétatrikó, sör, chips, büfi, puki.
amugy gondoltam már rá heti eccer a csapatról csacsogni, de előbbutóbb repetitiv lenne sztem, hogy en csak állandoan szidom kutyába a bandát, es semmi se elég jó
amugy gondoltam már rá heti eccer a csapatról csacsogni, de előbbutóbb repetitiv lenne sztem, hogy en csak állandoan szidom kutyába a bandát, es semmi se elég jó
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olyan anettkásan bőrszerkóban ülne hehe egy fotelban és várná bütyökék hívását.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az, hogy ingyér dolgozzak hogyneBlancoMark írta: Inditsunk szavazast arrol hogy mondjuk egy 4-tagu Madridom podcastben kik lennenek a szereplok. Hazigazda hehe, vendegek Raisen, golrick, kefires Barcas gyerek.
pláne ezzel a 3 zsenivel
világ leggyorsabb suicide streamje lenne
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Inditsunk szavazast arrol hogy mondjuk egy 4-tagu Madridom podcastben kik lennenek a szereplok. Hazigazda hehe, vendegek Raisen, golrick, kefires Barcas gyerek.
Mondjuk ez valid érv, meggyőztél'shutterisland írta:ugyanazert, amiert pl bena tiktok videokkal bohockodik kismillio ember, mert most ennek van divatja es mert a kozleskenyszer nagy ur.Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?
madridom podcast lesz ?
- 'shutterisland
ugyanazert, amiert pl bena tiktok videokkal bohockodik kismillio ember, mert most ennek van divatja es mert a kozleskenyszer nagy ur.Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?
madridom podcast lesz ?
BREAKING: Leo Messi watched the Clasico yesterday live on television.
@LaVanguardia []
@LaVanguardia []
Akkor az ilyen a faszért készít podcastet?'shutterisland írta: nem vedve oket, de azert nem egyszeru mikrofonba/hangrogzitore ertelmesen, osszeszedetten beszelni.
ezekre akkor jovok ra mikor visszahallgatom a voice klipeket, amikben a kozeli ismerosokkel kommunikalunk.
szoismetles, nyelvbotlas, nyakatekert megfogalmazasok, es ott meg csak az a nyomas sincs rajtad, hogy pl eloben megy vagy nem lehet ujra venni, mert ujra lehet azonnal.
az ilyen lelkes amatoroket en is ki szoktam hagyni a lejatszasi listamrol, de nem konnyu mufaj, legyen az realos, barcas, vagy peet.
Akinek tériszonya van, nem készít bungee jumping tutorialt, érted..
Csak beletekergettem de többnyire realitás nélküli faszság folyik. A sok habzószáju Barca drukkernek már csak ez hiányzik.
- 'shutterisland
nem vedve oket, de azert nem egyszeru mikrofonba/hangrogzitore ertelmesen, osszeszedetten beszelni.
ezekre akkor jovok ra mikor visszahallgatom a voice klipeket, amikben a kozeli ismerosokkel kommunikalunk.
szoismetles, nyelvbotlas, nyakatekert megfogalmazasok, es ott meg csak az a nyomas sincs rajtad, hogy pl eloben megy vagy nem lehet ujra venni, mert ujra lehet azonnal.
az ilyen lelkes amatoroket en is ki szoktam hagyni a lejatszasi listamrol, de nem konnyu mufaj, legyen az realos, barcas, vagy peet.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az a gond, hogy régen az emberek tisztelték a sportot, a focit is. Utána olvastak dolgoknak, értelmesen megnyilvánultak.Halfkey írta:Egyszer élek, én ezt meghallgattam, nem is tudtam hogy van ilyen. Az hogy Barca irányba elfogultság azzal nincs is gondom, szurkolói podcast, ez a célközönség.reeed_ati írta: Nesztek
Csak erős idegzetűeknek!!
De ezt az iszonyat amatõr kivitelezést szenvedés volt hallgatni. Konkrétan a podcast fele az hogy ‘de Bence’, ‘ez nemigaz Bence’, ‘ezt mégis hogy gondolod’ stb. Egy podcastben nem vitatkozunk, és nem random gondolatok ismételgetünk, hanem valami struktúrában átadjuk a különbözõ nézõpontokat.
Az audio minõségét már meg sem említem, mintha hehe CB rádiójával lett volna rögzítve.
Manapság meg ha a Madridom egy sörözözését élőben leadná valaki, akkor messze több szakmaiság lenne, mint sok “szakértő okoskodásában”..
Itt a nép legalább hobbiból utána olvas dolgoknak.Sok “szakértő” meg az érzéseit nyilvánítja csak ki.
Egyszer élek, én ezt meghallgattam, nem is tudtam hogy van ilyen. Az hogy Barca irányba elfogultság azzal nincs is gondom, szurkolói podcast, ez a célközönség.reeed_ati írta: Nesztek
Csak erős idegzetűeknek!!
De ezt az iszonyat amatõr kivitelezést szenvedés volt hallgatni. Konkrétan a podcast fele az hogy ‘de Bence’, ‘ez nemigaz Bence’, ‘ezt mégis hogy gondolod’ stb. Egy podcastben nem vitatkozunk, és nem random gondolatok ismételgetünk, hanem valami struktúrában átadjuk a különbözõ nézõpontokat.
Az audio minõségét már meg sem említem, mintha hehe CB rádiójával lett volna rögzítve.
Tudod te is ki általában a leghangosabb...MorataMartin írta: Kicsit lemaradtam a naookban a hírekkel, mi ez a dolog, hogy a Barca Tebas lemondását követeli hamis bizonyítékok miatt?
Itt is ez megy
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kicsit lemaradtam a naookban a hírekkel, mi ez a dolog, hogy a Barca Tebas lemondását követeli hamis bizonyítékok miatt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legalább a fan token hasít. Oh wait.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema