Fede Valverde - 8

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
attila3

Re: Fede Valverde - 15

HozzászólásSzerző: attila3 » 2023. április 11., kedd 23:32

Az bazmeg, férfi :lol:
Megvédte a családot? Mitől az üres provokációtól amire felült?

Ez is egy iskolás értelmi szintjén mozog, mint Vinicius. Csak az egyik kiskedvenc, másik meg az ellentéte
Vinicius már szégyent hozott volna a címerre, küldenétek csomagolni ilyen esetben :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. április 11., kedd 13:00

lordgabi írta: :lol: Mire fel jövőre? Erre mi az értelmes magyarázat? Nincs már hátra annyi meccs ebben a bajnokságban? :roll:
Nem kerül addig pont az ügy végére. Simán lehet, hogy mire a rendőrségi/ bírósági ügy lezárul, már bőven vége a szezonnak. És csak utána kerül majd a ligához ( ha odakerül egyáltalán). Szóval erre a szezonra már nem tudnak büntit kiszabni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 11., kedd 12:58

Gondolom mert mire bármiféle döntés születik az ügyben már lemegy a jelenlegi bajnokság.

Köszi Pad'em, ez így végülis világos.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 11., kedd 12:43

:lol: Mire fel jövőre? Erre mi az értelmes magyarázat? Nincs már hátra annyi meccs ebben a bajnokságban? :roll:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 11., kedd 11:10

Santi írta: Nem a meccsen történt, nem közvetlen a lefújás után történt, nem az öltözőbemenet történt, nem az öltözőfolyosón vagy az öltözőben történt, nincs benne a meccs jegyzőkönyvében. Hol van az a pont, ameddig még a La Liga hatáskörébe tartozik? Ha maradnak és várnak még 1 órát, akkor vagy 2-t, akkor már nem? Vagy ha másnap mennek oda leversusolni akkor már nem?
Van erre valami? Erre vagyok kiváncsi.
Vagy a La Liga bárhol bármikor történt játékosok közötti violence-t figyelembevéve elmeszelheti a játékost?
Én azt veszem ki abból amit írnak a spanyol újságírók, hogy ha bármely játékos ellen büntető eljárás során hoznak egy ítéletet azt megkapja a Liga erőszak ellenes bizottsága és az alapján eltilthatják. Ennyi. Tehát ha a sarki krimóban üt ki valakit egy focista és feljelentés majd bírósági ügy lesz belőle, akkor abból is eltiltás lesz. Nem hiszem, hogy 12 meccses lenne belőle amúgy, tippre 4-5 körül lesz, a szopó az, hogy sanszosan jövőre kell letöltse.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 11., kedd 10:45

Túl van kicsit pörögve ez a téma.
Alapjában ne európai értékrend alapján a kis diplomás fejetekkel gondolkozzatok, helyes volt e, támogatod e... :)
Itt egy uruguay-i 24 éves focista. Szidták a családját, egy friss komoly trauma kapcsán. Megvárta és lebaszott neki egyet. Who cares?
Baena új hullámos férfékint hisztizik egyet, Fede meg leszarja, kap majd egy dorgálást.

A klub meg nem fog ebbe beleavatkozni, globális márkaként nem állhat ki a nyilvánosság előtt Fede mellett, hogy igaza volt. A klub imidzse nem engedheti meg magának, hogy pofozkodást védjen. Ettől a klub valószínűleg a háttérben Fedet támogatja. A játékos megint nem fog nyilatkozni, mert az összes közösségi médiát kb a klub kezeli, vagy a felügyeletével, nem engedik neki se, hogy az igazáért harcoljon, meg nem is a mi stílusunk. Nem is hiszem, hogy Fede chat háborúba menne. Ő dél-amerikai férfiként rendezte és lezárta az ügyet. A média meg Baena hadd vergődjön. Legközelebb már nem fog.

A nyilvánosság meg annyira mellette áll most, hogy nem hiszem, hogy mások ezzel fogják zrikálni, kinek hiányzik az a szartenger amit most Baena is kap? Ebben más mint Vini esete, ott sosincs következménye ha felbasszák (most mind1 hogy mennyire jogos vagy nem, vagy mennyire hasonló a szidalom)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 11., kedd 10:32

szerintem szerződesekben van ilyen, hogy liga image es hasonlo dolgok.
mint ahogy pl az nflben vagy nba-ben is drogozol, zsidozol, fegyvert lóbálsz vagy nőt csapkodsz szabadidodben, akkor kiszedik a bajnoksagbol/csapatbol is az embert.
thereisonly1ronaldo

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 11., kedd 10:21

Nem a meccsen történt, nem közvetlen a lefújás után történt, nem az öltözőbemenet történt, nem az öltözőfolyosón vagy az öltözőben történt, nincs benne a meccs jegyzőkönyvében. Hol van az a pont, ameddig még a La Liga hatáskörébe tartozik? Ha maradnak és várnak még 1 órát, akkor vagy 2-t, akkor már nem? Vagy ha másnap mennek oda leversusolni akkor már nem?
Van erre valami? Erre vagyok kiváncsi.
Vagy a La Liga bárhol bármikor történt játékosok közötti violence-t figyelembevéve elmeszelheti a játékost?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 11., kedd 9:56

Santi írta: Én azt nem értem mi köze van a Ligának ahhoz, amit a pályán kívül magánemberként tesznek? Milyen eltiltás várható ezért meg milyen 3-12 meccsről beszélnek?
Ha egy Vini elmegy egy bárba meccs után és ott valakivel összeszólalkozik ahhoz sincs semmi köze a ligának, ehhez se.
Maximum a klubnál mondhatják, hogy fegyelmezik a játékost, mert olyan viselkedést tanúsított a pályán kívül, amivel címlapokra került és rossz hírét kelti a klubnak. De a liga mire tilt el?
Mert nem egy random bárban verekedtél hétvégén egy idegennel, hanem 4 óra 10 perckor a cég parkolójában egy távolabbi kollégával, aki 1 órával azelőtt beszólt neked.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 11., kedd 9:53

Santi írta: Én azt nem értem mi köze van a Ligának ahhoz, amit a pályán kívül magánemberként tesznek? Milyen eltiltás várható ezért meg milyen 3-12 meccsről beszélnek?
Ha egy Vini elmegy egy bárba meccs után és ott valakivel összeszólalkozik ahhoz sincs semmi köze a ligának, ehhez se.
Maximum a klubnál mondhatják, hogy fegyelmezik a játékost, mert olyan viselkedést tanúsított a pályán kívül, amivel címlapokra került és rossz hírét kelti a klubnak. De a liga mire tilt el?
Van a ligának valami anti violence committee-je ami majd a büntetőeljárás során hozott ítélet alapján eltilthatja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 11., kedd 9:23

Én azt nem értem mi köze van a Ligának ahhoz, amit a pályán kívül magánemberként tesznek? Milyen eltiltás várható ezért meg milyen 3-12 meccsről beszélnek?

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 11., kedd 9:10

Tjacks írta:
Realista24 írta: 1. Most igy reagalta le. Valoszinu azota o is tudja, hogy hiba volt, nem gondolnam, hogy ujra elofordul.
2. Ha megis, akkor nyilvan a klub fog cselekedni.
Akkor most beleteszem minden hitem az ellenfelek legtűrhőbb embereibe hogy nem lovagolják meg ezt a hullámot.

Kis túlzással az egész világ Fede mellett. Hülyébbnek kell lenni, mint az argentin kapus, hogy ezt valaki mégegyszer elsüsse.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 11., kedd 7:28

Realista24 írta:
Tjacks írta: Még mindig azt nem értem hogyha a közeljövőben betalálja egy másik véglény a pályán hasonló gondolatokkal, akkor mit fog tenni? Megint megvárja és lecsapja,megint feljelentik?
1. Most igy reagalta le. Valoszinu azota o is tudja, hogy hiba volt, nem gondolnam, hogy ujra elofordul.
Akkor most beleteszem minden hitem az ellenfelek legtűrhőbb embereibe hogy nem lovagolják meg ezt a hullámot.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 11., kedd 7:13

Tjacks írta: Még mindig azt nem értem hogyha a közeljövőben betalálja egy másik véglény a pályán hasonló gondolatokkal, akkor mit fog tenni? Megint megvárja és lecsapja,megint feljelentik?
1. Most igy reagalta le. Valoszinu azota o is tudja, hogy hiba volt, nem gondolnam, hogy ujra elofordul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 11., kedd 5:41

Még mindig azt nem értem hogyha a közeljövőben betalálja egy másik véglény a pályán hasonló gondolatokkal, akkor mit fog tenni? Megint megvárja és lecsapja,megint feljelentik?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 11., kedd 0:00

h3x0r írta:
Torquemada írta:

Nem gyenge fejben. Pont az van, hogy erős és fegyelmezett. Nem a helyszínen rendezte idegből, képes volt így végigjátszani a meccset (igaz, szarul :-( ), aztán beváltotta az ígéretét. Volt szólva előtte. Emlékszem a meccsen a pillanatra.
Ha meg nem ököllel, akkor hogy rendezze ? Mosolyogjon ? Hunyjon szemet ? Vagy mondja azt, hogy haljon meg a tiéd is ? Akkor ugyanilyen takony féreggé válna ő is. Jelentse fel ? Rendőrök kiröhögik, banea még jobban. Így tudta megőrizni az önbecsülését, elégtételt venni. Ezt KELLETT tennie.
Es ha nem torolja meg, nem 'rendezi' a dolgot? Akkor mi tortenne? Ha csak reflexbol annyit valaszolna, hogy 'a kurva anyad', az keves? Vagy ha masnap kiirja instara, hogy mit mondtak neki es hogy sajnos ilyen szar emberek is leteznek, azzal nem venne elegtetelt? Ha valaki beszol, minden aron pofan kell basszam? Csak ezzel mentem meg a csalad becsuletet? Ez a faszkalap nem pont azzal eri el a celjat, ha kiallitanak, eltiltanak vagy epp birosagra jarhatok miatta?
Otthonrol a kenyelmes fotelbol, tiszta, hideg fejjel konnyen mondod ezt. Aztan ha te lennel ilyen helyzetben, es a te gyermekednek kivannak halalt, raadasul ugyanaz az ember masodik alkalommal, azert te is szajbaverned, nem? Ha nem is a meccs utan, akkor ott a palyan piros lapert cserebe, meg egy jokora eltiltasert cserebe, 80.000 ember szeme lattara a helyszinen es tobb millio ember elott a tv-ben. Szerintem Valverde okosabban csinalta, igy nem biztos, hogy hianyozni fog meccsekrol, nem szegyenitette meg direktben a Real Madrid cimeret, hanem civilben lebaszott neki egyet. En ezt respectalom, es nagyot nott a szememben. Ez nem egy hetkoznapi tortenes, ez egy kirivo eset, aminek a rendezeset igy vallalta Fede. Es azt is gondolom, hogy tudataban volt mindennek es vallalja a kovetkezmenyeket. Egyenes embernek gondolom, tiszta a lelkiismerete es megtette, amit megkovetelt a ferfi mivolta.
:goat:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. április 10., hétfő 23:48

Halfkey írta: De ez valahol lényegtelen, ha mondta is akkor sem így kell reagálni, csak magának köszönheti ha elmeszelik - volt ideje lehiggadni. Na mindegy, erre több szót pazaroltam mint érdemet, Fedének szülessen meg a gyereke rendben aztán térjen vissza a futballban oda ahol szezon elején volt.
HA ezek így elhangzottak, akkor teljesen egyetértek a játékosunk tettével. (Kíváncsi vagyok, banea mit csinált volna fordított helyzetben. Amúgy szerencsére már a szurkolók elkezdték pokollá tenni az életét, ő is megkapja, ami jár)

Viszont a lényeg itt van ennek a hsznek a végén. Engem nem érdekel, hogy a szabadidejében ki milyen parkolóban vagy utcasarkon játszik zsánklódvándámmot, vagy mást. Engem annyi érdekel, hogy a mérkőzés idején tegye oda magát maximálisan, és hozzon a tudásából legalább 95 százalékot mindig. A többit tényleg leszarom. De az a baj, hogy Fedével itt sincs minden rendben. Ki van cserélve, szezon elején a csapat magasan legjobbja volt, most meg vallatni lehet a játékával. Kicsit összeszedhetné magát, mert már kezd kínos lenni az egész. Láttuk többször is, hogy mire képes, de ez mostanában hígfos kategória. Valamit csinálhatna magával, menjen pszichomókushoz, csináljon egy görbe estét, vagy kettőt, bánja a franc, csak szedje magát végre össze. Mert a fontos meccsek még most jönnek (amíg esetleg el nem tiltják).
És természetesen ezúton is jó egészséget kívánok az egész családjának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 10., hétfő 23:00

ELSiete írta:
Pad'em írta: Ja, biztos minden pályán elhangzó mondatot megörökítenek a kamerák úgy, hogy le lehet olvasni mit mondanak egymásnak. Ez nem igazán életszerű, te sem gondolod komolyan szerintem.
Plusz legtöbbször már a jatekosok is úgy kommunikalnak, hogy a szájuk elé rakják a kezüket.
Akkor meg lesz egy olyan felvétel ahol a szája elõtt a keze, a jelenleginél már az is több. 38 kamera veszi minden szögbõl a Bernabeut, és többezer nézõ is telefonon csinálja a klipeket. Rengeteg football chats video van neten. Persze, elképzelhetõ hogy pont oda tudta úgy mondani hogy ne látszódjon, de azért ne állítsuk már be mission impossiblenek…

A baj hogy ez így he said/he said szituáció, amin az alapján foglaltok állást hogy Fede a mi kutyánk kölke. Én is inkább hiszek neki, de ha a szívemre teszem a kezem, benne lehet simán az is hogy ez csak egy utólagos kifogás, és a meccsen baszta fel magát ennyire.

De ez valahol lényegtelen, ha mondta is akkor sem így kell reagálni, csak magának köszönheti ha elmeszelik - volt ideje lehiggadni. Na mindegy, erre több szót pazaroltam mint érdemet, Fedének szülessen meg a gyereke rendben aztán térjen vissza a futballban oda ahol szezon elején volt.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 10., hétfő 22:57

Valverde’s wife Mina Bonino: “There is a God who sees everything, who knows reality & we’re calm, but they’re opening a wound that’s not even closed cause till the baby is born I’ll not have peace of mind. There’s limits that shouldn’t be crossed, not everything goes in football.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 10., hétfő 22:40

Büntető eljárás indult, amíg ez le nem zárul a liga erőszak ellenes bizottsága nem tud semmi szankciót eszközölni. Tehát ha kap is eltiltást szinte biztos, hogy a következő szezonra fogja.

ELSiete írta: Plusz legtöbbször már a jatekosok is úgy kommunikalnak, hogy a szájuk elé rakják a kezüket.
Ez meg a másik. Bár főleg a padon, ott veszi leginkább őket szemből a kamera. Meg szabadrúgásnál. Pályán amúgyis elég nehézkes olyan felvételt csinálni, hogy látszódjon mit súgnak egymás fülébe.

Vissza: