HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 5., vasárnap 20:17
Pogba nem kell. Aha. Maradjon Khedira. Jó Ő is ide. Minek legyen végre foci a Bernabéuban?
Annak ellenére, hogy nekem is Vidal az első számú favoritom továbbra is, azt azért látni kell, hogy Pogba az egyik legnagyobb tehetség azon a poszton. Nincs igazán gyenge pontja, csak a kora. De azt akár előnynek is felfoghatjuk. De magas, jó felépítésű, ehhez mérten gyors is, agresszív (jó értelemben), szerelni is tud, képes 4 méternél messzebb is pontosan passzolni, sőt levenni a labdát, ezek mellé meg néha meg is ereszti messziről. De minek ide? Hát tele vagyunk a posztján...
Amúgy ha jól emlékszem nem elsősorban a pénz miatt lépett a MUból, hanem kapott egy ígéretet Fergie-től, hogy több lehetőséget kap, mert a tarcsiban húzóember volt. Ehhez képest amikor dőltek ki a középpályások, reaktiválták a 110 éves Scholest, ekkor úgy érezte, hogy ne nézzék madárnak, és nem hosszabbított, illetve benne lehet az is, hogy cserébe dobott egy irreális fizuigényt. De ez engem hidegen hagy. Csak a minőség és a teljesítmény számít. Kerül amibe kerül.
Amúgy Casemiro sincs még itt. Kölcsönben szerepel, majd meglátjuk, hogy jön-e. Viszont ha jön, és valami csoda folytán a Pogba, Verratti duó is, akkor Kondogbia már szerintem nem kell, illetve sanszos, hogy nem is jönne.
Amúgy Ők nem voltak csapattársak Varane-nal (mármint Kondogbia)? Mert voltak hírek, hogy Ő ajánlott egy fiatal francia középpályást, akinek ügynökéért Olaszországba ment a repcsi. Nem lehet, hogy Ő volt az, csak valami képviselője ott volt? Mondjuk eleve eléggé hihetetlen a dolog. :-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)