Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ma is szét voltak futva, Vinicius megfutotta Reecet nem egyszert sebességben.
Lesz terület még több jók leszünk.
Lesz terület még több jók leszünk.
- BlancoMark
Az esetleg nem merul fel, hogy ennyit tudunk?CS0ki írta:Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetertek. Ha nem tortenik csodaval hataros formajavulas a kekeknel, idegenben is nyerni fogunk.BlancoMark írta: A visszavagon lesz boven hely kontrazni es gyorsan jatszani. Ez a Chelsea vedelem 5 vedovel buszozva is lyukas volt, hat meg mi lesz amikor tamadniuk is kell. Szerintem a masodik meccs konnyebb lesz.
Vini megette reggelire a top5 reece jamest. Eselye sem volt a brazillal szemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2023. április 12., szerda 23:04-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért Londonban támadási kényszerben lesz a Chelsea, ott aztán lesznek majd szabad terek.
És valljuk be, az a játék jobban fekszik nekünk, mint 20x körbeadogatni.
És valljuk be, az a játék jobban fekszik nekünk, mint 20x körbeadogatni.
Én egyszerűen nem is értem, ez mindig fel szokott baszni. Ugyanez volt pár éve idegenben a Bayern ellen, majdnem ki is estünk utána haza pályán. De itt... Majd biztos könnyebb lesz idegenben, 11 ember ellen, nem összevissza védelmukkel.Faust írta: Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.
- BlancoMark
A visszavagon lesz boven hely kontrazni es gyorsan jatszani. Ez a Chelsea vedelem 5 vedovel buszozva is lyukas volt, hat meg mi lesz amikor tamadniuk is kell. Szerintem a masodik meccs konnyebb lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Meccs elött bárki aláírta volna ezt az eredményt.
Azért sakk-matt helyzetünk nem volt, jó ez így.
City ellen lószar, de ott nem is nálunk lesz a labda nagyrészt, itt kb meg voltunk illetődve hogy mi ez a szedett-vedett ellenfél.
Azért sakk-matt helyzetünk nem volt, jó ez így.
City ellen lószar, de ott nem is nálunk lesz a labda nagyrészt, itt kb meg voltunk illetődve hogy mi ez a szedett-vedett ellenfél.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Előnyben utoljára az atleti ellen voltunk a kupában ott is szar volt az egész és majdnem megégtünk.
Londonban lesz terület csak nem basszuk el innen
Londonban lesz terület csak nem basszuk el innen
Sztem unalmas meccs volt, nagyobb kulonbseget vartam. El lett lazazva, nem vettek annyira komolyan a dolgot.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon nehéz meccs volt, mindenki elképesztő mód lenézte ezt a Chelseat, minden nekünk állt. A foci meg egy olyan sport, hogy ilyenkor szokott jönni a pofon. Szerencsére túléltük az első tíz percet és nem jött. Jók voltunk. Innen le kell hozni, jöhet a kedd, előtte vicces lesz az edzőmeccs, játsszon a Castilla.
VAMOS, 15.
VAMOS, 15.
Courtoisnak hogy minden meccsen van egy ilyen hogyafaszbaszedteki védése az elég vicces
Asensio balos is azért megint csak jól jött, Rüdiger is nagyot mentett, nem volt ezzel gond, jó ez a 2:0, főleg mennyire kijött a különbség a két csapat között, nem lehet gond a visszavágón papíron, aztán ismerjük a skacokat
Asensio balos is azért megint csak jól jött, Rüdiger is nagyot mentett, nem volt ezzel gond, jó ez a 2:0, főleg mennyire kijött a különbség a két csapat között, nem lehet gond a visszavágón papíron, aztán ismerjük a skacokat
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Iszonyat kemény lesz a visszavágó...szerintem még hiányozgat, hogy nem lőttük meg a 3. gólt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jött a hendi, én elégedetten fekszem le.
Lehet koncentrálni a bajnokságra
Lehet koncentrálni a bajnokságra
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Galacticos
Szerintem is rakhattunk volna el megegyst, foleg hogy tavaly ugysnigy 2 golos elonybol kerultunk hatranyba.
Hat azert csalodas, jol jatszottunk, ilyen buszozo csapatok ellen csak szenvedni szoktunk, de azert ez most nagyon kenyelmesre lett veve. Tudnam 13 pont hatrannyal hova latazunk. Amugy nagyon sima volt, Londonban lovunk egyet es vege is.
- ateeemadrid
Illett volna kicsit jobban kaparni a 3.ért, de jólvan ez.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy tétnélküli meccsen tegnap alig volt igazán jó teljesítmény, kár a meccsért de úgy különösebben nem érdekel, mert a bajnokság elment. A bl-re szinteket kell lépni főleg fejben és nem ártana ha Valverdet nem tiltanák el.
Egy dolgot nem értek, az pedig az elképzelésünk. Alaba a szünetben bent maradt, Benzema is viszonylag korán lekerült, gondolom pihentetések. Az elég borzalmasan játszó Rodrygo és LV viszont végig fent voltak, miközben ha már pihentetünk, a hozzáállás is olyan amilyen, semmi tétje, akkor miért nem küldünk be egy Odrit, vagy pl miért nem állt be Hazard, esetleg a kedvenc hegylakónk. Beküldtük Valverdét, Militaot, Modricot meg Camavingat, akik mind fix kezdők lesznek a bl meccsen. Nyugodtan kihagyhatták volna ezt, mozognak eleget edzéseken, nekik ez a pár perc semmit nem segít, maximum lelehet sérülni. De akkor már maradjon fent Rodrygo meg Asensio (akin mondjuk azt éreztem, hogy nyerni akar) és vegyük le Vinit, Ő sem rendelkezik végtelen energiával. Heti 2 meccsünk van abból pont nem a bajnokság az ami érdekes nekünk.
Egy dolgot nem értek, az pedig az elképzelésünk. Alaba a szünetben bent maradt, Benzema is viszonylag korán lekerült, gondolom pihentetések. Az elég borzalmasan játszó Rodrygo és LV viszont végig fent voltak, miközben ha már pihentetünk, a hozzáállás is olyan amilyen, semmi tétje, akkor miért nem küldünk be egy Odrit, vagy pl miért nem állt be Hazard, esetleg a kedvenc hegylakónk. Beküldtük Valverdét, Militaot, Modricot meg Camavingat, akik mind fix kezdők lesznek a bl meccsen. Nyugodtan kihagyhatták volna ezt, mozognak eleget edzéseken, nekik ez a pár perc semmit nem segít, maximum lelehet sérülni. De akkor már maradjon fent Rodrygo meg Asensio (akin mondjuk azt éreztem, hogy nyerni akar) és vegyük le Vinit, Ő sem rendelkezik végtelen energiával. Heti 2 meccsünk van abból pont nem a bajnokság az ami érdekes nekünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem gondolnám túl a tegnapit.
Egyszerűen Chukueze élete meccsét nyomta,.ott bementek a ziccerek,.itt nem.
Szerintem nem igazán volt meg a fókusz,.ami vhol érthető, a hétközi 0-4 sem úgy volt,.hogy csak úgy kirázták a papucsból. Jön a Chelsea, ez szinte természetes volt.
Volt egy egyébkent nagyon elvezetes (objektíven) ki-ki meccs amiből a Villareal jött ki jól.
Amikor a kupában nagyon kellett,.akkor megp.csáztuk őket.
A 2. helyre azért becsúszunk,.mást a ligában nem kell már elvárni.
Itt a kupa döntő és a BL az érdekes.
Egyszerűen Chukueze élete meccsét nyomta,.ott bementek a ziccerek,.itt nem.
Szerintem nem igazán volt meg a fókusz,.ami vhol érthető, a hétközi 0-4 sem úgy volt,.hogy csak úgy kirázták a papucsból. Jön a Chelsea, ez szinte természetes volt.
Volt egy egyébkent nagyon elvezetes (objektíven) ki-ki meccs amiből a Villareal jött ki jól.
Amikor a kupában nagyon kellett,.akkor megp.csáztuk őket.
A 2. helyre azért becsúszunk,.mást a ligában nem kell már elvárni.
Itt a kupa döntő és a BL az érdekes.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pedig azért jó lenne tudni, még a hintában fog-e ülni a bl meccsen?
Amúgy piszok nagy formában volt Chuckwu, Inaki W. feelingem van tőle és őt is szívesen nézném a Realban..
Vini nemtom normális-e? Hogy vitte át 4 emberen.. "Takarodj" mondtam magamban.. Elképesztő volt..
De felmerült bennem 2 kérdés: miért nen volt a csapatnak jobb oldala és hol volt kb egész meccsen Tchouaméni és Ceba?
Inkább ezek a problémák, nem az, hogy Nachot életében először 3szor is befűzték.
Amúgy a hétből jól jöttünk ki, a bl-re tegnap sokan rápihenhettek, ez fontosabb. A bajnokság sajna a klasszikuson elment.
Amúgy piszok nagy formában volt Chuckwu, Inaki W. feelingem van tőle és őt is szívesen nézném a Realban..
Vini nemtom normális-e? Hogy vitte át 4 emberen.. "Takarodj" mondtam magamban.. Elképesztő volt..
De felmerült bennem 2 kérdés: miért nen volt a csapatnak jobb oldala és hol volt kb egész meccsen Tchouaméni és Ceba?
Inkább ezek a problémák, nem az, hogy Nachot életében először 3szor is befűzték.
Amúgy a hétből jól jöttünk ki, a bl-re tegnap sokan rápihenhettek, ez fontosabb. A bajnokság sajna a klasszikuson elment.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a mosdatas….szar volt, pont. Ettől nem lesz kevesebb és kisebb játékos.Jim írta:körülötte is gyengék voltak a többiekb3tman írta: Azert Nacho 3 szor lett befuzve. Erdekes h senki nem emliti, mint rossz teljesitmenyt, pedig ez a mai vereseg leginkabb az o nyakaba varrhato, barmennyire is szeretem.
az első gólnál pl Alaba helyén volt, aki nem ért vissza
amúgy meg szélen lassú ő is egy kicsit
középen van a top posztja, de ott másokat kell játszatni ...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema