Mennyire imadtam, imadom mai napig
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Murinnyo is elmondja, hogy fulltropa terddel erkezett mar madridba. Azert messinek odatette a clasicon még utoljara
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 15., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 13., csütörtök 19:33
Jameshez képest már klublegenda AsensioFaust írta: Kivagtak a teszkos asensiot?![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. április 13., csütörtök 16:43
Jaja, meg, hogy Zidane mennyire tiszteletlenül bánt veleFaust írta:Aztan erte is hogy rinyalt itt majdnem mindenki.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. április 13., csütörtök 16:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 13., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 13., csütörtök 16:21
Sept. 2020: Joins Everton.Faust írta: Kivagtak a teszkos asensiot?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 13., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 13., csütörtök 15:56
Mind TOP3 kepessegek alapjan?hehetheoriginal írta:mi a közös ezekben a jatekosokban?realistahuni írta:
Hamesz joined the chat.![]()
Nem baj, a vén Modrics megoldja, ha nem akkor meg leszidjuk.![]()
isco, hamesz, özil, hazard
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 15:56
mi a közös ezekben a jatekosokban?realistahuni írta:Hamesz joined the chat.Realista24 írta: Isco meg mindig csak 31 lesz….nagyon kemény mennyire elengedte.![]()
Nem baj, a vén Modrics megoldja, ha nem akkor meg leszidjuk.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 13., csütörtök 15:44
Hamesz joined the chat.Realista24 írta: Isco meg mindig csak 31 lesz….nagyon kemény mennyire elengedte.
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. április 7., péntek 23:38
Sok játékos elhitte, hogy pont ő lesz az aki több és nagyobb a klubnál, aztán az esetek 99 százalékában máshogy ért véget a történet.lestat írta: Mesut Özil: “There was a conflict between Mr. Florentino, my father & agent. We had to look for a new club. It was hard for me. The moment the plane took off, I was in tears. That was the moment when I realized that it was over. I was really happy there.” @marca
Èrtem èn hogy összevesztek, de azèrt kiváncsi lennèk mi volt a vita tárgya. Utólag könnyü mutogatni.
De neki kellett volna oda mennie Perezhez hogy: “figyelj öreg ne foglalkozz a faterral. Játszani akarok, küzdeni, Bale ide vagy oda.”
Nem ezt mondta. Felszallt a gèpre.
Sajnáltam, de nekünk minden ugy sült el ahogy kellett.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 7., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. április 7., péntek 17:51
Gondolom angolul senki nemakarta leinterjúztatni spanyolul meg nemtudzsírosdeszka írta: Amikor itt volt, sosem voltak ilyen nyilatkozatok.![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. április 7., péntek 16:50
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 7., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 31., péntek 7:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 24., péntek 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 24., péntek 9:18
Penz penz penz...mi mas.lestat írta: Mesut Özil: “There was a conflict between Mr. Florentino, my father & agent. We had to look for a new club. It was hard for me. The moment the plane took off, I was in tears. That was the moment when I realized that it was over. I was really happy there.” @marca
Èrtem èn hogy összevesztek, de azèrt kiváncsi lennèk mi volt a vita tárgya. Utólag könnyü mutogatni.
De neki kellett volna oda mennie Perezhez hogy: “figyelj öreg ne foglalkozz a faterral. Játszani akarok, küzdeni, Bale ide vagy oda.”
Nem ezt mondta. Felszallt a gèpre.
Sajnáltam, de nekünk minden ugy sült el ahogy kellett.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 24., péntek 9:11
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem