azert bappe is olyanokat tud benazni, hogy hihetetlen, rengeteg ziccert szerencsetlenkedik el.kapu elott sokkal jobb a francak,
en is jobbnak latom a kapu elott, de az ollo nem nyilt, hanem csukodott kozottuk ezen a teren.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 14., péntek 11:49
azert bappe is olyanokat tud benazni, hogy hihetetlen, rengeteg ziccert szerencsetlenkedik el.kapu elott sokkal jobb a francak,
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 14., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 14., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. április 14., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 14., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 14., péntek 10:15
Kicsit félreértetted Gutit szerintem, pedig meg is indokolta a dolgot.wZoLee7 írta:Minden tisztelet Guti iránt, és lehet magam leszek ezzel a véleménnyel, de ugyan abban a csapatban, poszton, ligában, MBappe sokkal jobb lenne mint Vini. A francia elcseszte a karrierje nagy részét a psg-be igazolással, nálunk mér most aranylabdás lehetne, de minimum stabil top3._Bushido_ írta: Guti: “Vinicius is the BEST player in the world. Why? It’s because he’s the worst opponent a defender could face, he always turns up, he always keeps trying. There’s other stars that have off games and stop trying, but Vinicius never does. He’s always there."
Guti:"At the moment, Vini Jr is much better than Mbappe" .
Ellenfél védőjeként mindenképp szár, nehéz ellenfél lehet. Ez tény. Ha legue 1ban játszana, simán hozna mbappe statjait. Csak végre kéne valaki a jobbosra is, túl egyoldalú a csapat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 14., péntek 9:55
Minden tisztelet Guti iránt, és lehet magam leszek ezzel a véleménnyel, de ugyan abban a csapatban, poszton, ligában, MBappe sokkal jobb lenne mint Vini. A francia elcseszte a karrierje nagy részét a psg-be igazolással, nálunk mér most aranylabdás lehetne, de minimum stabil top3._Bushido_ írta: Guti: “Vinicius is the BEST player in the world. Why? It’s because he’s the worst opponent a defender could face, he always turns up, he always keeps trying. There’s other stars that have off games and stop trying, but Vinicius never does. He’s always there."
Guti:"At the moment, Vini Jr is much better than Mbappe" .
Ellenfél védőjeként mindenképp szár, nehéz ellenfél lehet. Ez tény. Ha legue 1ban játszana, simán hozna mbappe statjait. Csak végre kéne valaki a jobbosra is, túl egyoldalú a csapat.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. április 14., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 14., péntek 7:59
Maicont akármikor lehet aktiválni, faszi még 50 évesen is inasba tenne mindenkit.Halfkey írta:Opare, Alipio, Pato és Kova adott, de ki legyen a másik szélsõvédõ?Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 13., csütörtök 22:44
Opare, Alipio, Pato és Kova adott, de ki legyen a másik szélsõvédõ?Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 13., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 13., csütörtök 20:39
Nyílván több kell. De annyi lett volna a lényeg, hogy már nálunk is megmutatta, hogy mit tud. Az meg top szint. Türelmetlenek vagytok és sokszor elégedetlenek. Nagyon elvitt minket ez a sok siker, jobban mint a játékosokat. Legyetek türelmesek vele, nem lesz Pogba az emberünk!hehetheoriginal írta:de ennel kurvara több kell
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 20:02
Osszel mas volt, vitte tovabb a bandat a friss dupla lendulete.M1Ö írta:Te még az ősszel nem nézted a meccseinket? Akkor még úgy játszott nálunk is, hogy az volt a fórum általános véleménye, hogy nem kár Casemiroért, mert megvan a még komplettebb helyettese. Erre ma meg már mindenki ellene van, te még el is adnád.realmadrid95 írta: Tchouameni meg gyenge, persze vbn vilagklasszis volt, lehet csak formahanyatlas az ove, de amit sokan is irtatok is, hogy kicsit elkezdett Pogbasodni, ilyen alkattal oda kellene basznia. Ha jovore sem lep szintet ilyen teren, akkor Plben 80 millioert siman eladhato. Nem szoktam ilyen konnyen lemondani a jatekosainkrol, turelmes vagyok, de nala nem erzem a parazst.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 13., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 13., csütörtök 19:56
Te még az ősszel nem nézted a meccseinket? Akkor még úgy játszott nálunk is, hogy az volt a fórum általános véleménye, hogy nem kár Casemiroért, mert megvan a még komplettebb helyettese. Erre ma meg már mindenki ellene van, te még el is adnád.realmadrid95 írta: Tchouameni meg gyenge, persze vbn vilagklasszis volt, lehet csak formahanyatlas az ove, de amit sokan is irtatok is, hogy kicsit elkezdett Pogbasodni, ilyen alkattal oda kellene basznia. Ha jovore sem lep szintet ilyen teren, akkor Plben 80 millioert siman eladhato. Nem szoktam ilyen konnyen lemondani a jatekosainkrol, turelmes vagyok, de nala nem erzem a parazst.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 13., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 13., csütörtök 19:36
Koszi az infot, nekem utolso az volt hogy igeretes, nem nezek ifi csapatokat. Akkor levesSüti írta: Tobias Ifi BLben meg Castillában kevés, nincs mit nézegetni rajta.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 13., csütörtök 19:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 13., csütörtök 19:04
Jó játékosok, de nem tudjuk mi van a saját neveléseinkben. Tobiast tényleg megnézném pár bajnokin már ebben a szezonbanateeemadrid írta:Volt egy szar meccse most, ez tény, de nem egyszer láttam már tőle olyan teljesítményt, ami alapján simán a legjobb bhv jelenleg a piacon.ELSiete írta: Reece James & Alphonso Davies are two fullbacks that Real Madrid like & are being watched by the club. @marca #rmalive
Ez a Davies nem győzött meg, futobolondnak tunik, nem sok aggyal.
Én mind2nek örülnék.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 13., csütörtök 18:34
Volt egy szar meccse most, ez tény, de nem egyszer láttam már tőle olyan teljesítményt, ami alapján simán a legjobb bhv jelenleg a piacon.ELSiete írta: Reece James & Alphonso Davies are two fullbacks that Real Madrid like & are being watched by the club. @marca #rmalive
Ez a Davies nem győzött meg, futobolondnak tunik, nem sok aggyal.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem