Halfkey írta:
Szerintem bármi belefér, ki-ki nyugodtan a saját vérmérséklete szerint. De az a lényeg hogy ez egy kétirányú utca, ha nekem bármi belefér, akkor ellenem is bármi belefèrjen.
Nem szeretem mikor valaki nyomja a laza nemtörõdöm macsót, de aztán ha esetleg valaki ezzel kapcsolatban nem tetszését fejezi ki, netalán még poénkodnak is rajta, elõbújik az önérzetes hópihe.
szerintem meg mindenki azt es ugy mond, amit akar, a masik felnek joga van megsertodni ra es elkuldeni a faszba, vagy megbeszelni, stb.
amig a diskurzus megmarad - akarmilyen szinten is - es nem tiltjuk egymast agybafobe, sokszor igazsagtalanul csak az egyik felet, addig nincs problema.
mennyivel ertelmesebb lett volna pl karim, ha kuld egy privatot, hogy bazmeg, ezt nem kellett volna, szegyelljem el magam, tullottem a celon. de joga volt felhaborodni is, emiatt is irtam, hogy nincs vele bajom. es nem ertek egyet se az ő se a senki kitiltasaval es elhallgattatasaval, de ezt mar ezerszer szova tettem.
de itt hogy nem lehet viccelni, csak meghatarozott bizonyos dolgokkal, hat meg a lónak a faszát.
minden, minden téma lehet egy viccnél, maximum a vicc szar maga.