Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Jaaaa felreertesz, semmi szimpatia aberraltak mellett
Nem tudom kinek a nagyszabasu terve, hogy ezt a sok selejtet (woke vs feminista parádé) egymasnak engedik, de kurvanyugodtan hatradolve kavezgat sztem epp most is
Nem tudom kinek a nagyszabasu terve, hogy ezt a sok selejtet (woke vs feminista parádé) egymasnak engedik, de kurvanyugodtan hatradolve kavezgat sztem epp most is
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A TERF-ekről beszélsz (trans-exclusionary radical feminist), nagyon sok éve jelen vannak, csak több dolog miatt sem ők képezik a feminista fősodort, valószínűleg ezért futottál beléjük ekkora késéssel. Például stabilan vallják, hogy a transzmozgalom és a genderkérdés a patriarchátus globális összeesküvése a nők ellen, azzal a céllal, hogy a maradék női tereket – ideértve a sportot is – kisajátítsák a férfiak, akik egyébként eredendően erőszakosak és veszélyt jelentenek a nőkre. Az egészet szimplán egy újabb eszközként használják a "férfi-illuminati" alátámasztására. Vallják azt is, hogy a transzférfiak is csak azért léteznek, mert van pár nő, aki internalizálta a patriarchális genderszemléletet, így ők szintén csak áldozatok.hehetheoriginal írta: ahogy nézem - bár kellett egy pár év - de felébredtek a normális (vagy új) feministák, és talán indul egy új hulláma a dolognak, most épp a transz nők (azaz férfiak) ellen tüntiznek szerteszéjjel. téma ugye, hogy a transz aberráció mennyire árt a nőknek és pl mennyire igazságtalan néhol (pl sportban).
talán a retardált woke és hasonló idióta balfaszságok után felébred végre az értelmesebbik oldal es rend lesz végre.
Nemzetközileg J. K. Rowling talán a legismertebb képviselőjük, akit már évek cancellingelnek. Itthon Feró Dalma és Bajusz Orsolya publikál erről 10+ éve, mindenféle közéleti oldalon beléjük lehet futni, plusz a Partizánon Balogh Zsófia tolja még ezt az irányvonalat, amit valamelyik zombi hülyegyerek pár hete jól felkészületlenül számon is kért Gulyás Mártonon.
Ha gondolod nézz rájuk, de szerintem a kevés infó miatt elhamarkodtad a szimpátiát, aztán lehet, hogy nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Sok Teslának kell a zöld energiahehetheoriginal írta: ahogy nézem - bár kellett egy pár év - de felébredtek a normális (vagy új) feministák, és talán indul egy új hulláma a dolognak, most épp a transz nők (azaz férfiak) ellen tüntiznek szerteszéjjel. téma ugye, hogy a transz aberráció mennyire árt a nőknek és pl mennyire igazságtalan néhol (pl sportban).
talán a retardált woke és hasonló idióta balfaszságok után felébred végre az értelmesebbik oldal es rend lesz végre.
Zaporizsja - Zaporizhzhia. Mai Ukrajna területe, vagy éppen kérdéses. Elég intenziv ott a mozgolódás mostanság.füst írta: Nem javítalak ki, jól mondod.
Nem az erőmű a legnagyobb a finneknél, hanem a benne újonnan felépült 3. reaktor. A legnagyobb teljesetményű európai erőművet a szovjetek húzták fel Zapor...ozisjasauíyxcban vagy hol, nem tudom hogy kell írni.
- hehetheoriginal
ahogy nézem - bár kellett egy pár év - de felébredtek a normális (vagy új) feministák, és talán indul egy új hulláma a dolognak, most épp a transz nők (azaz férfiak) ellen tüntiznek szerteszéjjel. téma ugye, hogy a transz aberráció mennyire árt a nőknek és pl mennyire igazságtalan néhol (pl sportban).
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem javítalak ki, jól mondod.
Nem az erőmű a legnagyobb a finneknél, hanem a benne újonnan felépült 3. reaktor. A legnagyobb teljesetményű európai erőművet a szovjetek húzták fel Zapor...ozisjasauíyxcban vagy hol, nem tudom hogy kell írni.
- h3x0r
Egy atomerőmű (általában) több blokkból áll, a paksi például 4 darab 470-es, a franciáknak van több 4 x 1300-as, de 2x 1500-asaik is vannak. Ebben a finnben annyi a különleges, hogy ez egy 1600 MW-os blokk, aminél eddig nem volt nagyobb Európában. (de majd jön füst és kijavít) Persze ez így leírva nem jó clickbait-es hírnek.Halfkey írta:Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
Éves áramszükséglet kb. 15%at lefedi.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Valószínűleg az ERP-k között a legnagyobb, 1600 mw teljesítményű, ehhez képest Paks pl 2000.Halfkey írta:Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez a százalék amúgy nekem laikusnak meglepõen kevés. Gondolom Finnország nem egy eltorzultan nagy energia használó ország, akkor meg durva hogy az EU legnagyobb erõmūve csak 15%ot képes lefedni. Több kell belõle akkor mint gondoltam volna.Realista24 írta: Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Németek lekapcsolták az atomerőműveket, a finnek közben bedurrantottak a legnagyobbat Európában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csak azért, mert pont pár napja láttam valamelyik elfekvős Tv adón. Nem lehet megunni.'shutterisland írta: niagara vizesesrol is van 4k video youtuben, minek megnezni eloben.
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szol okkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
https://youtu.be/8GY3sO47YYo
- RealMadridFanatic
Mondjuk hehe nem a szinhaz intezmenyet savazta, ugyhogy tenyleg vakvaganyra tevedtetek.
A netes resz igaz, de aki ezt csinalja, annak a szemelyes "talalkozas" varazsa azert sokat nyom a latba szeritem.
A netes resz igaz, de aki ezt csinalja, annak a szemelyes "talalkozas" varazsa azert sokat nyom a latba szeritem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
niagara vizesesrol is van 4k video youtuben, minek megnezni eloben.
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szolokkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szolokkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
Pottyondy egy stand-up humorista, az elo show-k az o munkaja, es valoszinuleg teljesen mas kontentet ad elo ott, mint a videojaiban.
Ezt az eroltetes dolgot nem is akartam kommentalni, de valahogy okori gorogok ota nem akar kimenni divatbol a szinhazas dolog, jo sok menthetetlen ember azota.
Ezt az eroltetes dolgot nem is akartam kommentalni, de valahogy okori gorogok ota nem akar kimenni divatbol a szinhazas dolog, jo sok menthetetlen ember azota.
Hat en "szinhazban" az elmult 25 evben csak Bodocson es Kohalmin voltam. Eloben sokkal jobb az egesz. De mivel menthetetlen vagyok, ezert ugysem szamithehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tökmindegy, ez elvi kérdés. Ha egy fokkal is komolyabb helynek gondoljuk magunkat, mint é.korea, akkor ilyen legsötétebb komcsi időket idéző lépést nem tesz senki..hehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
Ennyire félni kell? Aki elmegy rá -pont ahogy írod-, már rég döntött. 60 ember amúgy is mi, azok meg most már, pláne tuti mennek szavazni.
Meg ha valaki színházba akar menni, hadd menjen..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
hazudta egykor a döbrögi
thereisonly1ronaldo
https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
hazudta egykor a döbrögi
hazudta egykor a döbrögi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiváncsi vagyok a németeknél mi lesz hétvége után ahogy lekapcsolják az utolsó három reaktort véglegesen a rendszerről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Andrew Tate geci, ilyen nincs
Nem gondoltam volna, hogy hehét és a fórum egy részét túlbecsülöm.
Emberünk csinált magából egy mémet a felvágós, anti pc nyilatkozataival, hogy a lehúzós online iskoláját jobban felfutassa.
Nem gondoltam volna, hogy hehét és a fórum egy részét túlbecsülöm.
Emberünk csinált magából egy mémet a felvágós, anti pc nyilatkozataival, hogy a lehúzós online iskoláját jobban felfutassa.