Ennyi a lenyeg. Pontosan tudja, hogy egy ilyen teatralis sajtótájékoztatóval meg valami ujraírható cdre írt pdf-el senkit nem fog meggyőzni. Ez a szurkolóknak szólt. Őket meg az elmúlt évtizedben is hülyére vették nem kell nekik nagy bűvésztrükk.BlancoMark írta: De miert elmult 70 evezik, miert nem csakis kizarolag arra koncentral, hogy a Negreira uggyel kapcsolatban vedje a klubjat? Miert nem hoz konkretumokat? Hogy jon ez ide hogy mi volt a Reallal a multban? Nekem egyertelmuen ugy tunik, hogy mivel bizonyitekokkal nem tudja alatamasztani az igazat, igy elokeszit egy olyan narrativat, amivel ha bunosnek talaljak oket akkor is lehet takarozni. Mocskos Realt mindig toljak es most is toljak. Egeszen szanalmas ahogy tereli a temat.
Én amúgy azt is simán kinézem laportáékból, hogy messit beetetik, hogy minden rendben van csakhogy mégnagyobb dráma legyen amikor a nagy visszatérővel akarják őket a másodosztályba száműzni.
Amúgy azok a barszások akik védik mostis a klubot nem estek még elégszer pofára az elmúlt évtizedben? Volt olyan vád amiről nem derült ki utólag, hogy nem volt igazunk?
Nyilván nehéz beleképzelnem magam, hogy egy ilyen okádék klubnak drukkoljak de azért úgy a 10ik eljárás meg lejáratás után lehet nem foggal körömmel védeném az aktualis maffia fönököt a klub élén amikor az előző mittudomén hány elnök börtönben van vagy feltételesn vagy elvan tiltva a futballpályák közeléből is.
A konteosoknak meg azt kell megérteni, hogy Madridban semmilyen ésszerű indok nincs arra, hogy a barsza alátegyenek. Konkréten sem sportszakmailag sem gazdaságilak semmilyen veszélyt nemjelent a barsza ránknézve, sőt eladhatóbbak vagyunk velük jelenleg.
Csak amíg az egyik oldalon egészséges rivalizálásként kezeli a vezetőség a másik oldalon az egész klubfilozófia erre a párharcra van felhúzva.
Tavaly kikaptunk 4-0ra aztán mentünk tovább behúztuk a ligát meg a blt mintha megse történt volna a meccs.Ezek kikaptak 4-0ra azt azóta aztsem tudják milyen rendezvényen vannak.
Beteges az egész légkör ott a vezetőségük meg hülyére veszi az egész szurkolótábort.
Összességében amúgy engem bánt, hogy egy ilyen aljadék rivális jutott nekünk ezért is örülnék ha megszünnének létezni. A világ összes rivális csapata tud normális keretek között játszani. Nekem konkrétan egy győztes clasicótól is hányingerem van már mert úgyis van valami mindig amin pampognak vagy ami miatt kimagyarázzák, hogy most éppen miért nem nagyszám, hogy nyertünk.