Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.zsuninnyo írta: Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Persze, ezzel alapjaraton egyetertek, csak most ezt a peldat a fenti cikkre hoztam, hogy manapsag egy ket iskolaba ha rosszat szol a tanar a gyerekhez akkor mar megy a bepereles meg kirugatas. Meg kene talalni az egeszseges kozeputat ebben is, dehat a mai vilagban pont ellentetesen a szelsosegek fele sodrodunk sajnos.zsuninnyo írta:Alap emberi erteknek kene lennie, hogy nem alazunk meg masokat, foleg nem ala-fole rendeltsegi viszonyban lefele.Caraway írta: Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
Aki csak igy tud motivalni (vagy rosszabb esetben csak bantani akar egy GYEREKET), az menjen inkabb fureszelni, vagy foldet lapatolni, es ne tanar legyen.
Ez a tanar akit pedig irtam a mindennapokban nagyon jofej es humoros volt mindenkivel, csak ki lehetett hozni a sodrabol. Persze nyilvan egyszerubb lett volna leultetni egy 1-essel szo nelkul, es akkor nincsenek kellemetlen pillanatok.
Alap emberi erteknek kene lennie, hogy nem alazunk meg masokat, foleg nem ala-fole rendeltsegi viszonyban lefele.Caraway írta: Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
Aki csak igy tud motivalni (vagy rosszabb esetben csak bantani akar egy GYEREKET), az menjen inkabb fureszelni, vagy foldet lapatolni, es ne tanar legyen.
- Caraway
Amugy nekem ez a beszolas tetszik, en rohogtem volna rajta sulis koromban.Realista24 írta: Gyerek angol oran kapott egy feladatot, mondta a tanarnak, hogy pillanat, gondolkodnia kell a valaszon.
Tanar azt mondja, te azt is tudsz?
Mondtam neki, hogy ha jol emlekszem te kezdted a szajalast a tanar iranyaba, szoval ne csodalkozz, ha nekiall szivatni
Nalunk emlekszem altalanosba volt egy toritanar, akit alapjaraton imadtunk a humoraert, de ha mondjuk feleles kozbe felbasztad az agyat, akkor olyan szinten szetoltott hogy megszolalni nem mert senki a teremben. Hanyszor elmondta egy ket emberre, hogy ha igy halad egy senki lesz belole es meg a mekibe se veszik fel.
Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mit kerestek a lányiskolában azok akik nem lánynak vallják magukat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyerek angol oran kapott egy feladatot, mondta a tanarnak, hogy pillanat, gondolkodnia kell a valaszon.
Mondtam neki, hogy ha jol emlekszem te kezdted a szajalast a tanar iranyaba, szoval ne csodalkozz, ha nekiall szivatni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem szelsoseg, bárhol jartam, mindenhol mindenki tojashejakon lepdel, kibaszott kinos es nyomaszto, konrketan szinte eltuntek az egeszseges, normális emberek a vilagbol
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Hat esetleg Magyarorszagon szelsoseg, de peldaul az angolszasz orszagokban ez mar a mainstream baloldal sajnos.kierkegaard írta:de ez csak egy szélsőség. Nem ez alapján kell megitélni egy olyan embert aki elfogadó. Ahogy a jobboldaliakat se úgy kell elképzelni, hogy mágián égetik a zsidókat.Caraway írta: Ezert van az, hogy a populista fokent jobboldali vezetoket meg mindig kepesek megvalasztani a vilagon, mert ugy vannak vele a valasztok hogy lopjak csak a penzt, csak ne terjedjen el ez a kibaszott szelsoseges woke faszsag (mar a gyerekek koreben is).
Magyarazd el ezt egy olyan vilagban, ahol egy gorog bevandorlo meleg zsido milliokat kepes sikeresen hergelni a bevandorlok, melegek, zsidok ellen. Hogy a balszelrol ne is beszeljunk. Elkepesztoen sok a hulye ember kis bolygonkon.kierkegaard írta:de ez csak egy szélsőség. Nem ez alapján kell megitélni egy olyan embert aki elfogadó. Ahogy a jobboldaliakat se úgy kell elképzelni, hogy mágián égetik a zsidókat.Caraway írta: Ezert van az, hogy a populista fokent jobboldali vezetoket meg mindig kepesek megvalasztani a vilagon, mert ugy vannak vele a valasztok hogy lopjak csak a penzt, csak ne terjedjen el ez a kibaszott szelsoseges woke faszsag (mar a gyerekek koreben is).
-
de ez csak egy szélsőség. Nem ez alapján kell megitélni egy olyan embert aki elfogadó. Ahogy a jobboldaliakat se úgy kell elképzelni, hogy mágián égetik a zsidókat.Caraway írta: Ezert van az, hogy a populista fokent jobboldali vezetoket meg mindig kepesek megvalasztani a vilagon, mert ugy vannak vele a valasztok hogy lopjak csak a penzt, csak ne terjedjen el ez a kibaszott szelsoseges woke faszsag (mar a gyerekek koreben is).
- Caraway
Ezert van az, hogy a populista fokent jobboldali vezetoket meg mindig kepesek megvalasztani a vilagon, mert ugy vannak vele a valasztok hogy lopjak csak a penzt, csak ne terjedjen el ez a kibaszott szelsoseges woke faszsag (mar a gyerekek koreben is).
-
ahogy hehe mondaná elbaszott egy hópihe világban élünk ez a túltolt pc-skedés már az agyamra megy amúgy.
O lenne az egyetlen, akinek semmi baja nem lenne.Realista24 írta:En azert felnek a helyedben, amikor ilyet kivanok.Remy írta:
Thanos gyere le es csettints amennyit csak akarsz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En azert felnek a helyedben, amikor ilyet kivanok.Remy írta:Thanos gyere le es csettints amennyit csak akarsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Thanos gyere le es csettints amennyit csak akarsz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
lehet a jo reggelt nem tetszett nekik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
volt már ilyen, Robert Downey Jr. aka Kirk Lazarus aka Lincoln Osiris őrmester szerepében:D
ma nem túl valószínű, hogy manapság ilyen filmet merne bárki is készíteni:D
ma nem túl valószínű, hogy manapság ilyen filmet merne bárki is készíteni:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."