Persze, ezzel alapjaraton egyetertek, csak most ezt a peldat a fenti cikkre hoztam, hogy manapsag egy ket iskolaba ha rosszat szol a tanar a gyerekhez akkor mar megy a bepereles meg kirugatas. Meg kene talalni az egeszseges kozeputat ebben is, dehat a mai vilagban pont ellentetesen a szelsosegek fele sodrodunk sajnos.zsuninnyo írta:Alap emberi erteknek kene lennie, hogy nem alazunk meg masokat, foleg nem ala-fole rendeltsegi viszonyban lefele.Caraway írta: Ettol fuggetlenul nagyon szerettem. Hat igen, ma mar ilyet nem szabad, mert valoszinuleg felmentenek.
Nekem is volt par tanarom, aki hasonloan viselkedett, es sok gyereknek okoztak torest, mert egyszeruen megalaztak minket nap mint nap.
Aki csak igy tud motivalni (vagy rosszabb esetben csak bantani akar egy GYEREKET), az menjen inkabb fureszelni, vagy foldet lapatolni, es ne tanar legyen.
Ez a tanar akit pedig irtam a mindennapokban nagyon jofej es humoros volt mindenkivel, csak ki lehetett hozni a sodrabol. Persze nyilvan egyszerubb lett volna leultetni egy 1-essel szo nelkul, es akkor nincsenek kellemetlen pillanatok.