a baszatlan feminista kurva mindapeldanyah3x0r írta: Nekem volt egy biologia tanarnom, aki elvarta, hogy a szuletesnapjan nem hogy csak felkoszontsuk, hanem ajandekot is vigyunk neki.
- Elso oran errol senki nem tudott, majd masfel perc nema csend utan megszolalt, hogy "na, senki? ma van a szulinapom, ilyenkor illik ajandekot adni. na semmi baj, akkor vegyetek elo egy lapot".
- Akikkel a masodik oraja volt, azok szunetben megtudtak mi tortent, valaki gyorsan elszaladt venni egy viragot meg egy csokit. Arrol viszont nem tudtak, hogy a tanarno utalja a sarga viragot (ami vicces, mert sarga szinu ruha volt rajta. durva, hogy 15 ev utan ilyesmire emlekszem) ugyhogy megfogta a viragot es bevagta a kukaba. Majd hozzatette, hogy "ennel az is jobb lett volna, ha semmit nem kapok", dolgozat a legszivatosabb kerdesekkel.
- Harmadik ora velunk, mi mar tanultunk a tobbi osztaly "hibajabol" kapott egy nagy csokor talan voros rozsat meg egy nagy merci csokit. Mar vartuk, hogy mibe fog bele kotni, de csak annyit mondott, hogy koszoni szepen, de nem kellett volna Meg szolt, hogy keszuljunk kovetkezo orara, mert dolgozat lesz.
6 osztaly volt az evfolyamban, ebbol 4-et o tanitott, mindenki utalta. Egyetlen tanar, akinel az ora elso 10 perceben, amig feleltetett, mindig fixen megvolt a gyomorideg. Egyszer semmit nem tanultam, gondoltam biztos most fog feleltetni. Viszont mondta, hogy ez most hosszabb anyag lesz, kivetelesen elmarad a feleles. 3 vagy 4 perccel korabban befejezte, mondta tokeletes, egy feleles meg belefer. Persze hogy az en nevemet mondta. Teljes lemondottsaggal alltam fel. Egyetlen alkalom, amikor jofejnek lattam, mosolyogva mondta, hogy inkabb uljek le, majd jovo oran. 2 napig mindenki azzal szivatott, hogy titokban biztos kefelem.
nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem - de kibaszott kegyetlen volt, gyomorideg itt is, csipobol szorta az egyeseket, mikor nagyon jol tudta, hogy kellenek a jo jegyek meg a pontok mindenkinek a tovabbtanulasra
amugy ebbol is latszik, hogy vicces ez a rendszer, valahogy kiköpi a tanart, es utana elengedi a kezet, azt csinal kb, amit akar, nincs videofelvetel, semmi bizonyitek a terrorra