Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Olyan segge volt lefosod a bokad, aztan jott mindig a full passzos farmerokban kurvaanyjat
Kozben dobalta az egyeseket, meg ahol a naplo kinyilik, gyere csak ki, minden nap matekota, vmikor dupla, minden nap házi, hetente tobbszor röpdoga, otnis meg kellett volna baszatni, nem lett volna ideje ennyi dolgozatot osszeallitani meg javitgatni szabadidejeben. De sztem azert csinalta, mert valami gigantikus deszantos fasz jol elbant vele.
Nade off vege
Kozben dobalta az egyeseket, meg ahol a naplo kinyilik, gyere csak ki, minden nap matekota, vmikor dupla, minden nap házi, hetente tobbszor röpdoga, otnis meg kellett volna baszatni, nem lett volna ideje ennyi dolgozatot osszeallitani meg javitgatni szabadidejeben. De sztem azert csinalta, mert valami gigantikus deszantos fasz jol elbant vele.
Nade off vege
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Pl. amikor odahajol és telemegy a szemed csöccsel. Hogy lehet így a tananyagra koncentrálni?hehetheoriginal írta:nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem - de kibaszott kegyetlen volt
...
nincs videofelvetel, semmi bizonyitek a terrorra
- hehetheoriginal
a baszatlan feminista kurva mindapeldanyah3x0r írta: Nekem volt egy biologia tanarnom, aki elvarta, hogy a szuletesnapjan nem hogy csak felkoszontsuk, hanem ajandekot is vigyunk neki.
- Elso oran errol senki nem tudott, majd masfel perc nema csend utan megszolalt, hogy "na, senki? ma van a szulinapom, ilyenkor illik ajandekot adni. na semmi baj, akkor vegyetek elo egy lapot".
- Akikkel a masodik oraja volt, azok szunetben megtudtak mi tortent, valaki gyorsan elszaladt venni egy viragot meg egy csokit. Arrol viszont nem tudtak, hogy a tanarno utalja a sarga viragot (ami vicces, mert sarga szinu ruha volt rajta. durva, hogy 15 ev utan ilyesmire emlekszem) ugyhogy megfogta a viragot es bevagta a kukaba. Majd hozzatette, hogy "ennel az is jobb lett volna, ha semmit nem kapok", dolgozat a legszivatosabb kerdesekkel.
- Harmadik ora velunk, mi mar tanultunk a tobbi osztaly "hibajabol" kapott egy nagy csokor talan voros rozsat meg egy nagy merci csokit. Mar vartuk, hogy mibe fog bele kotni, de csak annyit mondott, hogy koszoni szepen, de nem kellett volna Meg szolt, hogy keszuljunk kovetkezo orara, mert dolgozat lesz.
6 osztaly volt az evfolyamban, ebbol 4-et o tanitott, mindenki utalta. Egyetlen tanar, akinel az ora elso 10 perceben, amig feleltetett, mindig fixen megvolt a gyomorideg. Egyszer semmit nem tanultam, gondoltam biztos most fog feleltetni. Viszont mondta, hogy ez most hosszabb anyag lesz, kivetelesen elmarad a feleles. 3 vagy 4 perccel korabban befejezte, mondta tokeletes, egy feleles meg belefer. Persze hogy az en nevemet mondta. Teljes lemondottsaggal alltam fel. Egyetlen alkalom, amikor jofejnek lattam, mosolyogva mondta, hogy inkabb uljek le, majd jovo oran. 2 napig mindenki azzal szivatott, hogy titokban biztos kefelem.
nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem - de kibaszott kegyetlen volt, gyomorideg itt is, csipobol szorta az egyeseket, mikor nagyon jol tudta, hogy kellenek a jo jegyek meg a pontok mindenkinek a tovabbtanulasra
amugy ebbol is latszik, hogy vicces ez a rendszer, valahogy kiköpi a tanart, es utana elengedi a kezet, azt csinal kb, amit akar, nincs videofelvetel, semmi bizonyitek a terrorra
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem volt egy biologia tanarnom, aki elvarta, hogy a szuletesnapjan nem hogy csak felkoszontsuk, hanem ajandekot is vigyunk neki.
- Elso oran errol senki nem tudott, majd masfel perc nema csend utan megszolalt, hogy "na, senki? ma van a szulinapom, ilyenkor illik ajandekot adni. na semmi baj, akkor vegyetek elo egy lapot".
- Akikkel a masodik oraja volt, azok szunetben megtudtak mi tortent, valaki gyorsan elszaladt venni egy viragot meg egy csokit. Arrol viszont nem tudtak, hogy a tanarno utalja a sarga viragot (ami vicces, mert sarga szinu ruha volt rajta. durva, hogy 15 ev utan ilyesmire emlekszem) ugyhogy megfogta a viragot es bevagta a kukaba. Majd hozzatette, hogy "ennel az is jobb lett volna, ha semmit nem kapok", dolgozat a legszivatosabb kerdesekkel.
- Harmadik ora velunk, mi mar tanultunk a tobbi osztaly "hibajabol" kapott egy nagy csokor talan voros rozsat meg egy nagy merci csokit. Mar vartuk, hogy mibe fog bele kotni, de csak annyit mondott, hogy koszoni szepen, de nem kellett volna Meg szolt, hogy keszuljunk kovetkezo orara, mert dolgozat lesz.
6 osztaly volt az evfolyamban, ebbol 4-et o tanitott, mindenki utalta. Egyetlen tanar, akinel az ora elso 10 perceben, amig feleltetett, mindig fixen megvolt a gyomorideg. Egyszer semmit nem tanultam, gondoltam biztos most fog feleltetni. Viszont mondta, hogy ez most hosszabb anyag lesz, kivetelesen elmarad a feleles. 3 vagy 4 perccel korabban befejezte, mondta tokeletes, egy feleles meg belefer. Persze hogy az en nevemet mondta. Teljes lemondottsaggal alltam fel. Egyetlen alkalom, amikor jofejnek lattam, mosolyogva mondta, hogy inkabb uljek le, majd jovo oran. 2 napig mindenki azzal szivatott, hogy titokban biztos kefelem.
- hehetheoriginal
Egyetertek, mindenki volt gyerek, mindenki ismeri mikor full igazsagtalanul bantak vele, de mindenre van megoldas, ha jo a szülő-gyerek viszony, akkor plane.
Most nem azt mondom, hogy megvárni a tanart a sikatorban a haverokkal
Most nem azt mondom, hogy megvárni a tanart a sikatorban a haverokkal
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De a kis hugyosnak van anyja, apja, jo esetben mind a ketto, kozbe tud lepni tobbfele modon is. Legvegso esetben iskolavaltassal.kierkegaard írta:Ez alapesetben igaz lenne, viszont egy ilyen ember állandó stresszforrást jelent. Szóval heti rendszerességgel találkozol az igazságtalan konfliktus szituációval.füst írta: Mint általában mindig, szerintem most is valahol a kettő között van az igazság.
A legrosszabb tanároknak is van hasznuk, nevezetesen hogy találkozik a kölök igazságtalan konfliktus-szituációval. Azt is meg kell ismerni, mert jön szembe az életben még pár a későbbiek során.
Felnőttként sokkal több lehetőséged van, mint önálló, független személy. Felmondasz a munkahelyeden, kiállsz magadért..vagy akár fizikai szintre is viheted a dolgot vagy épp elmenekülsz..lehetne sorolni egy csomó egyéb szituációt amire reagálhatsz.
viszont mint kis hugyos...mit tehetsz? Teljesen ki vagy szolgáltatva a felnötteknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez alapesetben igaz lenne, viszont egy ilyen ember állandó stresszforrást jelent. Szóval heti rendszerességgel találkozol az igazságtalan konfliktus szituációval.füst írta: Mint általában mindig, szerintem most is valahol a kettő között van az igazság.
A legrosszabb tanároknak is van hasznuk, nevezetesen hogy találkozik a kölök igazságtalan konfliktus-szituációval. Azt is meg kell ismerni, mert jön szembe az életben még pár a későbbiek során.
Felnőttként sokkal több lehetőséged van, mint önálló, független személy. Felmondasz a munkahelyeden, kiállsz magadért..vagy akár fizikai szintre is viheted a dolgot vagy épp elmenekülsz..lehetne sorolni egy csomó egyéb szituációt amire reagálhatsz.
viszont mint kis hugyos...mit tehetsz? Teljesen ki vagy szolgáltatva a felnötteknek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pofan kellett volna verni egy bizonyito ereju (khhm) cuccal.aki ha nem hitte el hogy egy lany menstrual az oran, akkor kotelezte, hogy bizonyitsa be. Nem azert mert izgatta, hanem mert o igy szocializalodott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mint általában mindig, szerintem most is valahol a kettő között van az igazság.
Jaj ez a boomer hozzaallas a leggazabb amit egy ember csinalhat. Persze a "te idodben" minden mas volt, kis mimozalelku lett mindenki.kiserik írta: Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén? Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...
Nekem volt tesitanarom, amit mindenki gyulolt, mert egy ordibalo rabszolgahajcsar volt, aki alazott, szetorditott, ha nem ugy teljesitettel ahogy elvarta.
Sok embernek ez kibaszott nagy trauma volt, mert heti 2szer ez az ember tartott tesiorat, 4 evig. Kurvajo ezt hallgatni, arrol nem is beszelve, hogy voltak azert ketes tortenetek rola, mennyire nem erdekli a tettei. Nos, bepereltek szexualis zaklatasert par eve, es el is iteltek. Es nem azert, mert molesztalt, fogdosott, vagy megeroszakolt valakit, hanem mert egy serult elme, aki ha nem hitte el hogy egy lany menstrual az oran, akkor kotelezte, hogy bizonyitsa be. Nem azert mert izgatta, hanem mert o igy szocializalodott. Nala gyerekkorban ez volt a normalis. (Az anyja is tanar volt, neha helyettesitett, akkor ertettem meg 11 evesen, ez az ember miert ilyen elcseszett).
En speciel leszartam, mert kurvara nem erdekeltek a tanaaraim. Nekem mindig jott az alazas, hogy lusta vagyok, hogy nem lesz belolem szar sem, hogy erettsegim se lesz. Mert ennyit tudtak, es ez volt az egyetlen eszkozuk, hogy motivaljanak (azok, akik vettek a faradtsagot, hogy kitalaljak mivel motivaljanak, erdekes modon kivaloan megvoltunk mindig, ezt hivjak PEDAGOGUSNAK).
Nem tanarnak valo az ilyen, es akkor is, ha elkezd azert fosba alazni, mert nem tudsz vmit. Kurva vicces, kiallsz felelni, majd elhord minden szarnak, mert eppen nem tudod a kerdesekre a valaszt, amik az elethez altalaban annyira kellenek, mint meg 4 fidesz 2/3ad az orszag felemelkedesehez.
Nem mindenki akarja azt tanulni, amit kotelezo (es tovabbra sem tudhatod, ki mit hoz otthonrol). Ezt egy ertelmesebb embernek fel kell fognia, es nem alazni emiatt, hanem mondjuk segiteni legalabb egy hangyafasznyit motivalni a gyereket, aki azt sem tudja mi a jo istent csinal az iskolaban, mert 10-en evesen mindent csak azert csinaltunk mert "MUSZAJ", mert igy kell es kesz.
Es ennek is az lenne a lenyege, hogy emberkent kene viselkedni a gyerekekkel is. Akkor talan egy reszukbol nem lenne egy elbaszott felnott, akik nem fognak elbaszott gyerekeket nevelni. Es nem amoge bujni, hogy jaj de az en idomben is igy volt, jaj dehat regen is felnottunk. Felnottek a regi gyerekek is, latjuk milyen romhalmazt hoztak letre kiveteles lehetosegekbol. Csupa narcisztikus elmebeteg vezeto orszagok es hatalmas cegek elen. Mert ez a "normalis".
gutihaz az, de neha hehe is erosen gyanus nekem.Santi írta:Könnyű ott, ahol te vagy a teljhatalom és még nyalatlan, befásult anyukák sincsenek.Realista24 írta:En egyszer mentem neki eszervekkel egy szuloi csoportos bejegyzesnek, vermes anyukak egybol betamadtak akkor es ott eldontottem, hogy ennyi volt a szuloi munkakozosseghez valo hozzajarulasom.
Inkabb a forumon csatarozok, itt van ertelme
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Könnyű ott, ahol te vagy a teljhatalom és még nyalatlan, befásult anyukák sincsenek.Realista24 írta:En egyszer mentem neki eszervekkel egy szuloi csoportos bejegyzesnek, vermes anyukak egybol betamadtak akkor es ott eldontottem, hogy ennyi volt a szuloi munkakozosseghez valo hozzajarulasom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy fogod, rajuk hagyod, mert rajossz, hogy a klasszikus igazsagra, hogy hülyet hülyebbre verni nem erdemes.kiserik írta:Egyetértek. Megalázó szituáció volt, de nem mindegy, hogy ki aláz kit. Eszméletlenül kifordult a világ önmagából. A mi időnkben (amikor még 9. sem volt) ez rohadt egyszerű volt: a diák saját magát alázta meg, mert annyira ostoba/nem törődöm/flegma/buta/stb volt, hogy arra nem volt képes, hogy a térkép címét elolvassa, ha már nem készült órára és a tanár volt olyan kedves és dobott egy ekkora mentőövet vélhetően a kettesért. Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén? Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...besteve7 írta:
Mi számit szétalázásnak
Pl mondok egy példát saját életemből: földrajz óra, tanár első körben világ térképen kérdezte a diákot, h hol van Ukrajna - nem jött válasz, vagyis jött csak nem jó. Aztán megkérdte, h a másik térképen mutassa meg, amin egy Ukrajna térkép volt. Azon se nagyon ment, nem kell ecsetelnem, h az osztály nagy része hátul jókat nevetett.
Megalázó szituáció volt igy visszagondolva, de nem hiszem h a tanár a fő ludas.
En egyszer mentem neki eszervekkel egy szuloi csoportos bejegyzesnek, vermes anyukak egybol betamadtak akkor es ott eldontottem, hogy ennyi volt a szuloi munkakozosseghez valo hozzajarulasom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyetértek. Megalázó szituáció volt, de nem mindegy, hogy ki aláz kit. Eszméletlenül kifordult a világ önmagából. A mi időnkben (amikor még 9. sem volt) ez rohadt egyszerű volt: a diák saját magát alázta meg, mert annyira ostoba/nem törődöm/flegma/buta/stb volt, hogy arra nem volt képes, hogy a térkép címét elolvassa, ha már nem készült órára és a tanár volt olyan kedves és dobott egy ekkora mentőövet vélhetően a kettesért. Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén? Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...besteve7 írta:Mi számit szétalázásnakSierra írta: Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.
Pl mondok egy példát saját életemből: földrajz óra, tanár első körben világ térképen kérdezte a diákot, h hol van Ukrajna - nem jött válasz, vagyis jött csak nem jó. Aztán megkérdte, h a másik térképen mutassa meg, amin egy Ukrajna térkép volt. Azon se nagyon ment, nem kell ecsetelnem, h az osztály nagy része hátul jókat nevetett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mindenki olyan pokroc lelku mint tehehetheoriginal írta: meseljetek meg lecci, milyen traumak ertek titeket az oskolaban
(meg en)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne másokat kérdezgess, szedd össze magad és járd ki azt a nyamvadt 8 általánost hogy szerezz te is ilyen tapaszalatokat Támogatunk, házikban (Hazikban) is segítünk, menni fog!hehetheoriginal írta: meseljetek meg lecci, milyen traumak ertek titeket az oskolaban
-
Mondok én is egy saját példát.
Anyámék elsős korom óta vertek és inzultáltak otthon tanulás közben ha épp nem tudtam tökéletesen megcsinálni valamit.
Aztán romlottak a jegyeim. A tanárok meg azt mondták, hogy mennyit csalódtak bennem, mert milyen jó tanuló voltam és nem lesz belőlem semmi. Ugyan ezt megkaptam amúgy is otthon.
Ebből meg lett az, hogy vért izzadtam és hugyoztam egyetemen, mert automatikus gondolatok jöttek, hogy úgy se fog sikerülni, engedjem el.
Na most lehet, hogy az a gyerek aki kap egy szutyok megjegyzést az igazából semmi. de ha otthon is veri a sors..akkor csak egy dolgot tanul meg, hogy a világ egy veszélyes hely és a benne lévők nem megbizhatók.
Az a lány aki nem lányként tekint magára..az otthoni környezete 100% hogy nem egészséges. Nincs egészséges kapcsolata a szüleivel. Ami miatt meg magával nem lett egészséges kapcsolata. A tanárt nagyon sajnálom, hogy beszopta de ott mind a két fél áldozat.
Anyámék elsős korom óta vertek és inzultáltak otthon tanulás közben ha épp nem tudtam tökéletesen megcsinálni valamit.
Aztán romlottak a jegyeim. A tanárok meg azt mondták, hogy mennyit csalódtak bennem, mert milyen jó tanuló voltam és nem lesz belőlem semmi. Ugyan ezt megkaptam amúgy is otthon.
Ebből meg lett az, hogy vért izzadtam és hugyoztam egyetemen, mert automatikus gondolatok jöttek, hogy úgy se fog sikerülni, engedjem el.
Na most lehet, hogy az a gyerek aki kap egy szutyok megjegyzést az igazából semmi. de ha otthon is veri a sors..akkor csak egy dolgot tanul meg, hogy a világ egy veszélyes hely és a benne lévők nem megbizhatók.
Az a lány aki nem lányként tekint magára..az otthoni környezete 100% hogy nem egészséges. Nincs egészséges kapcsolata a szüleivel. Ami miatt meg magával nem lett egészséges kapcsolata. A tanárt nagyon sajnálom, hogy beszopta de ott mind a két fél áldozat.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem ludas a tanár de sose fogom megèrteni mièrt kell tovább kinozni a gyereket mikor elsöre látja hogy nemtudja.
Inkább mutassa meg neki es menjen tovább az óra.
Inkább mutassa meg neki es menjen tovább az óra.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mi számit szétalázásnakSierra írta: Maximális egyetértek. Középsuliban volt egy infótanár, aki szétalázott mindenkit. Főleg 9.-ben volt necces, amikor még minden új, új suli, új osztálytársak, és akkor lealáz az egész osztály előtt, az biztos hogy hagy nyomokat az emberben. Engem szerencsére nem tanított, csak amikor épp helyettesített, de akiket igen, azok mesélték mekkora egy paraszt volt.