Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A lenyeg, hogy Te tudod a történelmet. Biztosan. Hogy mikor mi tortent. A valóságot
thereisonly1ronaldo
juj, igen. nagyon kellemetlen annak, akinek hiányos a történelem tudása és fingja sincs a diktatúrákról. a klubot nem eltörölte a rezsim, éppen "csak" az identitását tiltotta és büntette és ez nem csak katalóniára igaz, hanem pl. baszkföldre is.BlancoMark írta:Juj, na ez nagyon kellemetlen.ferni írta: https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
csak görgessetek folyamatosan lejjebb, nagyon vicces
szépen sorba van szedve mennyire volt szegény Barca elnyomva a rezsim alatt....
tegnap többen kritizáltátok laportát, orbán féle retorikához hasonlítottátok és lesajnáltátok a hülye barca szurkolókat, akiket megvesz a dumájával. ma pedig felállva tapsltok és nyelitek, mint kacsa a nokedlit a real madrid hivatalos csatornájának történelemhamisító propaganda videóját..
- hehetheoriginal
Fuhhh basszus.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Na mi a helyzet?
Van történés?
Nem voltam 1 napig most fogok visszaolvasni.
Van történés?
Nem voltam 1 napig most fogok visszaolvasni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- BlancoMark
Juj, na ez nagyon kellemetlen.ferni írta: https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
https://twitter.com/ExJohnHonestyy/stat ... 2488937476
- hehetheoriginal
Azert amik mostansag történnek, az kurvanagy dolgok, itt megvaltozhat, borulhat minden. Ilyen nem tortenik minden nap, evben vagy evtizedben, azt erzem, hogy par ember miatt billeg egy vodor szar a vilagtortenelem ket legnagyobb futballklubja folott (es ez a par ember alatt most nem remyt meg faustot vagy zirot ertem ) es itt orbitalis osszeomlas is bekovetkezhet, mert az ego es a debilseg miatt eljohet az a pont, ahol ha minden pusztul pl egy laporta korul, akkor inkabb rant magaval mindenkit, inkabb szenvedjen mindenki, minthogy ferfi módjára vallalna a felelosseget a tettekert.
thereisonly1ronaldo
nekem is ambivalens érzéseim vannak a reagálással kapcsolatban.hehetheoriginal írta: De amúgy nem is értem mit tortenelmezunk meg francozunk, nem kapcsolodik a temahoz, hogy az elmult x évben csaltak, mint a szemét
egyrészt betámadtak minket és erre válaszolni kell és helyre kell tenni a dolgokat, de egy kicsit olyan érzésem is van a stílussal kapcsolatban, mintha sikerült volna besétálni laporta utcájába. most gondolom jön tőlük valami, ami majd azt bizonygatja, hogy de igenis a real volt annak az érának a csapata stb stb... az egész diskurzust megpróbálják áthelyezni ebbe a viszonylatba, mintha ez a két rivális közötti adok-kapokról szólna.
nyakig ér a szar barcelonában és most megpróbálnak minél jobban összekenni vele másokat is
- BlancoMark
Van pofa rendesen.Realista24 írta: The Government of Catalunya have asked Real Madrid to rectify the video they tweeted last night. They describe it as “offensive, irresponsible & insulting”.
@JosepSoldado
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
The Government of Catalunya have asked Real Madrid to rectify the video they tweeted last night. They describe it as “offensive, irresponsible & insulting”.
@JosepSoldado
@JosepSoldado
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Angol felirattal a video, akit erdekel:
https://twitter.com/realmadriden/status ... 53984?s=20
https://twitter.com/realmadriden/status ... 53984?s=20
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
A sok gusztustalan, minősíthetetlen, gerinctelen szar után, amit csak én láttam tőlük az elmúlt huszonpár évben, remélem itt telt be a pohár Pereznél is. Meg tudunk maradni úriembernek úgy is, hogy beleállunk végre a Barca elleni fellépésbe, mert amit megengednek maguknak, az már vérlázító.
Egyre jobban szorítok neki, hogy kiderüljön az igazság és amennyiben volt bírók irányába befolyásolás, küldjék őket a negyedosztályba, valami olyan pénzbüntetéssel karöltve, amibe biztosan belerokkannak. A kutyának nem fognak hiányozni.
Egyre jobban szorítok neki, hogy kiderüljön az igazság és amennyiben volt bírók irányába befolyásolás, küldjék őket a negyedosztályba, valami olyan pénzbüntetéssel karöltve, amibe biztosan belerokkannak. A kutyának nem fognak hiányozni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Korrupcióellenes Ügyészség tamogatja, hogy a Real maganvadlokent megjelenjen az eljarasban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ember, a Realt vádolták meg azzal, hogy a rezsim csapata, nem a barcát.Sierra írta: Nem tudom hogy jön ide hogy kik játszottak itt vagy ott. Az a lényeg, hogy a Realnak se ezzel kéne visszavágni, hogy bezzeg Franco alatt mennyi bajnokságot nyert a barca, vagy kupát, mert közben a Real is nyert bőségesen. Ha annyira a rezsim csapata lett volna a barca, akkor nem hiszem hogy hagyták volna a Realt végignyerni a 60-as években Spanyolországban.
Pont ezért jó ellenérv, hogy mennyi mindent nyert a Barca. Mert ha tényleg elnyomás lett volna, ez nem alakul így.
Ket napot ha pihent osszesen.Remy írta: Sierranak keves volt az 1 honap pihi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kerdezd Laportat miert pörgetett vissza 70 evethehetheoriginal írta: De amúgy nem is értem mit tortenelmezunk meg francozunk, nem kapcsolodik a temahoz, hogy az elmult x évben csaltak, mint a szemét
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ertened, hogy miert Francozunk, akkor nem irnal ilyeneket.Sierra írta:Tudtommal haláláig volt hivatalban, ami 1975 volt. Szóval elég hosszú ideig volt Spanyolország első embere. Így az ő regnálása alatt volt a Real történelmi sikercsapata is.tomi_b írta: A vádak pedig a Franco éra körülre mennek vissza. Semmi köze ennek az 58 utáni évekhez.
Persze értem hogy vmivel védeni kell magukat, csak ez a Francozás kicsit olyan gyerekes, mint visszavágás, így hivatalosan szinten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sierranak keves volt az 1 honap pihi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Úgy lett vége az 5 BL győztes szériánknak 1960/61ben, hogy elcsalták nyíltan a Barca elleni kieséses meccseket
Nem adtak meg 4 szabályos gólunkat, a Barca meg tizit kapott egy 16oson kívüli szabálytalanságért Látszik minden sorban a videón
Már 60+ éve is fizették az UEFAt meg sporikat azt nekik áll feljebb...
Nem adtak meg 4 szabályos gólunkat, a Barca meg tizit kapott egy 16oson kívüli szabálytalanságért Látszik minden sorban a videón
Már 60+ éve is fizették az UEFAt meg sporikat azt nekik áll feljebb...