kiserik írta:
Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén?
Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...
Jaj ez a boomer hozzaallas a leggazabb amit egy ember csinalhat. Persze a "te idodben" minden mas volt, kis mimozalelku lett mindenki.
Nekem volt tesitanarom, amit mindenki gyulolt, mert egy ordibalo rabszolgahajcsar volt, aki alazott, szetorditott, ha nem ugy teljesitettel ahogy elvarta.
Sok embernek ez kibaszott nagy trauma volt, mert heti 2szer ez az ember tartott tesiorat, 4 evig. Kurvajo ezt hallgatni, arrol nem is beszelve, hogy voltak azert ketes tortenetek rola, mennyire nem erdekli a tettei. Nos, bepereltek szexualis zaklatasert par eve, es el is iteltek. Es nem azert, mert molesztalt, fogdosott, vagy megeroszakolt valakit, hanem mert egy serult elme, aki ha nem hitte el hogy egy lany menstrual az oran, akkor kotelezte, hogy bizonyitsa be. Nem azert mert izgatta, hanem mert o igy szocializalodott. Nala gyerekkorban ez volt a normalis. (Az anyja is tanar volt, neha helyettesitett, akkor ertettem meg 11 evesen, ez az ember miert ilyen elcseszett).
En speciel leszartam, mert kurvara nem erdekeltek a tanaaraim. Nekem mindig jott az alazas, hogy lusta vagyok, hogy nem lesz belolem szar sem, hogy erettsegim se lesz. Mert ennyit tudtak, es ez volt az egyetlen eszkozuk, hogy motivaljanak (azok, akik vettek a faradtsagot, hogy kitalaljak mivel motivaljanak, erdekes modon kivaloan megvoltunk mindig, ezt hivjak PEDAGOGUSNAK).
Nem tanarnak valo az ilyen, es akkor is, ha elkezd azert fosba alazni, mert nem tudsz vmit. Kurva vicces, kiallsz felelni, majd elhord minden szarnak, mert eppen nem tudod a kerdesekre a valaszt, amik az elethez altalaban annyira kellenek, mint meg 4 fidesz 2/3ad az orszag felemelkedesehez.
Nem mindenki akarja azt tanulni, amit kotelezo (es tovabbra sem tudhatod, ki mit hoz otthonrol). Ezt egy ertelmesebb embernek fel kell fognia, es nem alazni emiatt, hanem mondjuk segiteni legalabb egy hangyafasznyit motivalni a gyereket, aki azt sem tudja mi a jo istent csinal az iskolaban, mert 10-en evesen mindent csak azert csinaltunk mert "MUSZAJ", mert igy kell es kesz.
Es ennek is az lenne a lenyege, hogy emberkent kene viselkedni a gyerekekkel is. Akkor talan egy reszukbol nem lenne egy elbaszott felnott, akik nem fognak elbaszott gyerekeket nevelni. Es nem amoge bujni, hogy jaj de az en idomben is igy volt, jaj dehat regen is felnottunk. Felnottek a regi gyerekek is, latjuk milyen romhalmazt hoztak letre kiveteles lehetosegekbol. Csupa narcisztikus elmebeteg vezeto orszagok es hatalmas cegek elen. Mert ez a "normalis".